Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@04:06:07 GMT

اصلاح حریم پروژه گردشگری گاوازنگ در زنجان

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۳۴۸۸

اصلاح حریم پروژه گردشگری گاوازنگ در زنجان

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان زنجان گفت: پروژه گردشگری گاوازنگ در گذشته بر روی خط دقیق حریم شهری قرار گرفته بود که با تلاش‌های انجام شده حریم این طرح اصلاح شد.

به گزارش ایمنا، سعید امیدی، اظهار کرد: پروژه گردشگری گاوازنگ طرحی است که سه دهه از تعریف آن سپری و دو دهه نیز از واگذاری اجرای آن به سازمان همیاری شهرداری می گذرد در این مدت طرح در برخی موارد به خوبی پیشرفت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در مجموع پروژه گردشگری گاوازنگ آن گونه که باید و شاید پیشرفتی نداشته و عقب مانده است.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان زنجان گفت: تلاش براین است تا پروژه به مسیر خود بازگردد و یکی از اشکالاتی که در این پروژه از گذشته وجود داشته روی محل خط حریم شهری بوده است.

امیدی تاکید کرد: این حریم تا میدان روبه روی نمایشگاه کاسپین تعریف شده بود در حالیکه محل دقیق خط حریم پروژه گردشگری طبق مصوبات شورای عالی معماری و شهرسازی خود روستا و سکونتگاه غیررسمی گاوازنگ را در برمی‌گیرد.

وی گفت: در شش ماه گذشته با توجه به پیگیری و تلاش های انجام شده توسط سازمان همیاری شهرداری، از طرف معاون عمرانی استانداری نیز به شهرداری ابلاغ و خط حریم در جایگاه قبلی خود قرار گرفت.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان زنجان گفت: مجموعه‌های ایلی داغی، روستای گاوازانگ و بخشی از قطعه شماره هفت منطقه گردشگری گاوازنگ به پایین در محدوده خط حریم شهری قرار گرفتند.

امیدی تاکید کرد: ساخت و سازها، کنترل آن و صدور پروانه ها برای این منطقه برعهده شهرداری است و نخستین گام اصلاحی در ارتباط با پروژه گردشگری گاوازنگ به شمار می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: البته تلاش های مهم و جدی تری نیز برداشته شده که با تحقق آن اطلاع رسانی خواهد شد.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان زنجان گفت: خط حریم شهری از شمال شهر زنجان اصلاح شده و دست شهرداری برای کنترل ساخت و سازها و صدور پروانه احداث  باز است که می تواند به توسعه و عمران شهری کمک کند.

امیدی با بیان اینکه سازمان همیاری شهرداری ها مجموعه ای اقتصادی است، اظهار کرد: ۲۱ شهرداری استان زنجان سهامدار این سازمان هستند که بر اساس اساسنامه باید همه فعالیت ها را در تعامل با شهرداری ها از جمله عمرانی، ماشین آلات و پشتیبانی از شهرداری ها تعریف کند که مدتی از مسیر اصلی خارج شده بود که در یک سال اخیر با تلاش های انجام شده در صدد بازگرداندن آن به مسیر اصلی خود بودیم.

 امیدی گفت: در حال حاضر با شهرداری های زنجان، سلطانیه، ماهنشان و خرمدره پروژه های مشترک عمرانی، شهرسازی و گردشگری تعریف کردیم که این پروژه ها افزایش می یابد.

کد خبر 401063

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران کلانشهر شهروند حقوق شهروندی شهرداری زنجان مدیریت شهری گردشگری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۳۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ساختمان قدیمی شهرداری تهران تا شهریور امسال | تغییرات جدید در ورودی بازار بزرگ تهران

به گزارش همشهری آنلاین، مسعود حق‌لطفی در جریان بازدید اصحاب رسانه از ۳ پروژه منطقه ۱۲ (امامزاده یحیی، سبزه میدان و ساختمان بلدیه)، توضیح داد: سازمان عمرانی مناطق به عنوان بازوی اجرایی پروژه های شهرداری تهران برای عملیاتی کردن پروژه هایی که رویکرد ابنیه دارد، فعالیت می‌کند.

او افزود: درحال حاضر، تکمیل ساختمان بلدیه، پردیس شماره ۱ و ۴، ساختمان شهرداری منطقه ۶، ایجاد سازمان میادین و میوه و تره‌بار، ایجاد یاورشهرها، احداث پارکینگ های طبقاتی و … توسط سازمان عمرانی مناطق دنبال می‌شود.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران درباره آخرین وضعیت ساختمان بلدیه توضیح داد: این ساختمان بین سال‌های ۱۳۰۳ تا ۱۳۰۵ ساخته شده و کارهای شهرداری و دارایی را انجام می‌داد و بعد از آن تخریب شد و تا سال‌ها نقش پارکینگ اتوبوس‌ها را ایفا می‌کرد، از سال ۹۶ اجرای بازافرینی این پروژه شروع شد و درحال حاضر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، امیدواریم در سال ۱۴۰۳ قبل از روز تهران یعنی تا شهریور ماه این پروژه را به بهره برداری برسانیم.

کاربری ساختمان بلدیه چیست؟

او افزود: ساختمان بلدیه یک مجموعه با نمای قدیمی و با طراحی به روز بوده و به عنوان یک مجموعه فرهنگی فعالیت خواهد کرد که جزو پروژه های شاخص شهرداری است.

حق‌لطفی درباره بهره بردار ساختمان بلدیه، گفت: بخشی از این ساختمان برای اسکان روابط عمومی شهرداری پیش بینی شده است و بهره برداری از سایر بخش‌های فرهنگی آن با مجموعه روابط عمومی شهرداری خواهد بود.

او درباره کمبود پارکینگ در پروژه چند منظوره فرهنگی ورزشی در امامزاده یحیی، تصریح کرد: سازمان عمرانی در این زمینه مجری است، در طرح جامع و تفصیلی شهر تهران و منطقه ۱۲، این مجموعه چند منظوره، به عنوان یک ورزشگاه محلی تعریف شده و دیگر نیازی به تامین پارکینگ با ظرفیت بالا نیست، چراکه برای اهالی محل است.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران ادامه داد: برای ساختمان بلدیه رقم ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده تا این پروژه تکمیل شود.

حق‌لطفی گفت: امسال در سازمان عمرانی مناطق چند پروژه در دست افتتاح داریم، علاوه بر ساختمان بلدیه، پارکینگ مینابی نیز در انتهای فصل بهار به بهره برداری خواهد رسید.

تغییرات جدید در سبز میدان تهران

همچنین سامان صفری، مدیر پروژه سبزه‌میدان بازار بزرگ تهران با بیان این‌که این پروژه حدودا ۲۷۰۰ متر است که ۲۰۰۰ متر آن سکو و ۷۰۰ متر پیاده‌رو است، گفت: البته طرح اولیه سبزه‌میدان متفاوت بود و با توجه به توصیه و ایرادات سازمان میراث فرهنگی این طرح تغییر کرد.

او با بیان این‌که شهرداری تهران اقدامات زیربنایی برای بهسازی سبزه‌میدان انجام داده است، ادامه داد: در زیر سبزه میدان پاساژ طلا قرار دارد که شهرداری تهران نسبت به مقاوم سازی سقف پاساژ و رفع نشتی‌ها اقدام کرده است.

صفری با بیان این‌که در نظر داریم «سردر» ورودی جنوبی بازار طلا که در سبزه‌میدان قرار دارد، بهسازی کنیم، اظهار کرد: دسترسی جنوبی به بازار طلا از بین نمی‌رود؛ بلکه فقط ساختمانی که بر روی این ورودی وجود دارد، تغییر شکل خواهد داد تا سردر میراثی بازار از دور قابل رویت باشد.

مدیر پروژه سبزه‌میدان با بیان این‌که با حذف دیواره‌های ورودی بازار طلا سردر میراثی بازار به وضوح قابل دیدن است، تصریح کرد: قرار است تا سیستم تهویه بازار طلا که بر روی میدان سبزه‌میدان است اصلاح و کاور شود که به نظر می‌رسد تا چهارماه آینده این پروژه ۴۰ میلیارد تومانی وارد مدار بهره‌برداری شود.

او با اشاره به ایرادات سازمان میراث فرهنگی اظهار کرد: به دلیل نظرات سازمان میراث فرهنگی جنس کف‌پوش سبزه‌ میدان تغییر کرد و با این‌که هزینه‌ها را افزایش داد؛ اما بالاخره توانستیم نظر مثبت میراث را جلب کنیم.

کد خبر 846921 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها طرح‌های عمرانی شهردارى تهران

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی بزرگراه آزادگان در یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار
  • سپاه از حریم ولایت و اسلام جانانه دفاع می‌کند
  • بازدید مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری تهران از سه پروژه
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال
  • احیای ساختمان قدیمی شهرداری تهران تا شهریور امسال | تغییرات جدید در ورودی بازار بزرگ تهران
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • تهران بزرگ‌تر شد