Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گمرک منطقه ویژه اقتصادی لامرد گفت: در 8 ماهه منتهی به پایان آبان امسال بالغ بر 67 هزار تن کالای ترانزیتی در قالب 103 پروانه ترانزیت به ارزش حدود 58 میلیون دلار به گمرک این منطقه وارد شد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ عباس نجفی‌زاده شنبه 23 آذر در جمع خبرنگاران در لامرد گفت: عمده کالاهای وارد شده به منطقه ویژه لامرد شامل تجهیزات خط تولید و مواد اولیه نظیر پودر آلومینا برای بهره برداری مجتمع آلومینیوم جنوب بوده است که با بهره برداری از کارخانه آلومینیوم جنوب، پیش بینی می شود صادرات محصولات این واحد بزرگ صنعتی از مبدا منطقه ویژه اقتصادی لامرد آغاز و صادرات افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی  ادامه  داد: از بدو  استقرار گمرک در منطقه ویژه اقتصادی لامرد تاکنون میلیون ها تن کالا از طریق گمرکات شهید رجایی، منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، بازرگان، فرودگاه امام(ره)، منطقه ویژه اقتصادی شیراز و سایر مبادی رسمی ورودی به این منطقه  وارد شده است.

این مقام مسئول با اشاره به فعال بودن رویه های مختلف گمرکی در منطقه ویژه لامرد گفت: حدود 200 تن کالا به ارزش تقریبی 9 میلیون یورو جهت شرکت پالایش پارسیان سپهر (طرح استحصال اتان) ترخیص قطعی شده است و همچنین ترانزیت خارجی به تعداد 5 پروانه از مبدا گمرک لامرد به مقصد گمرک منطقه ویژه پارسیان انجام شده است.

نجفی زاده با قدردانی از حمایت مدیرعامل منطقه ویژه لامرد و مسئولان ارشد گمرک در فعال شدن رویه های مختلف گمرکی، اضافه کرد: اواخر سال گذشته رویه حقوقی و قضائی در گمرک منطقه ویژه اقتصادی لامرد عملیاتی شد و 81 پرونده قضایی (شامل لوازم خانگی، مواد غذایی، موتور سیکلت و...) به ارزش تقریبی 18 میلیارد ریال بررسی و برای انجام سایر مراحل قانونی در مراجع قضایی، ارزش گذاری شد.

امسال رویه های واردات قطعی، ورود موقت، خروج موقت، مرجوعی و ترانزیت مبدا برای واحدهای تولیدی مستقر در منطقه راه اندازی شد که این امر نقش برجسته‌ای در  افزایش فعالیت‌های اقتصادی و رونق تولید در این منطقه دارد. استقرار گمرک در منطقه ویژه اقتصادی لامرد به عنوان مزیتی ارزشمند برای سرعت بخشی به فعالیت صنایع مستقر در این کانون صنعتی محسوب می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پالایش دلار فرودگاه امام گمرک یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۳۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲

وی در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی در کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان، گفت: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه بامدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی بر روی پرونده‌های کلان و سازمان یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش چهار درصدی دستگیری متهمان جرائم اقتصادی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رحیمی در تشریح عملکرد یکساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز گفت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز تعداد ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل داد که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز نیز اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی در سال ۱۴۰۲

رحیمی با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی نیز گفت: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به‌ صورت مستمر در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قراردارد.

وی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نیز گفت: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و همچنین رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کردیم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان در این فضا را سلب کنیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: در  سال ۱۴۰۲ ارزش  پرونده های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صد درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه تعداد پرونده های تشکیل شده از طریق رصد سامانه های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد  ۱۰۰ درصد ی برخوردار است، بیان داشت:۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد ۱۰۰ درصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ورود و خروج محوطه داخل گمرک مهران باید کنترل شود
  • کشف بیش از یک میلیارد ریال پارچه قاچاق در مرز آستارا
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • ورود نخستین محموله خودروهای هیبریدی به قشم
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک