Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر احمدپور روز شنبه در نشست مشترک با مسوولان در فرمانداری شهرستان رامسر افزود: یکی از مهمترین دلایل طولانی شدن عملیات بهره برداری طرح گازرسانی به این هشت روستای بخش های جواهرده و دالخانی ، رانشی بودن بخشی از زمین های مسیر عملیات لوله گذاری است که باید قبل از هر عملیاتی ، خاکهای این دو مسیر باید به صورت شمع کوبی، تثبیت و ایمن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، بر اساس مطالعات انجام شده و گزارش های زمین شناسی ۶ نقطه در محور جواهرده و ۴ نقطه در محور جنت رودبار زمین دارای شرایط رانشی است که برای ثبیت و ایمن سازی ان ۴ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است.

بخش های جواهرده و دالخانی شهرستان ۸۰ هزار نفری رامسر یکی از مهمترین مناطق گردشگرپذیر در این شهرستان به شمار می رود که همه ساله هزاران گردشگر داخلی و خارجی از انان بازدید می کنند.

احمدپوربا بیان اینکه برای تثبیت و لوله گذاری این دو بخش کوهستانی شهرستان رامسر نیازمند تعامل و همراهی اداره راه و حمل و نقل جاده ای برای ارائه مجوزها است، گفت: بر اساس این طرح مردم روستاهای جواهر ده در بخش جواهرده و روستاهای سنگ پشته ، لیماک لام ، توساکوتی ، گیلیج کوه ، مارمیجه ، استخرپشته و انجیرکش در بخش دالخانی از نعمت گاز بهره مند خواهند شد.

مدیرکل شرکت گاز استان مازندران در تشریح عملیات گازرسانی به این مناطق خاطرنشان کرد : هم اکنون مناقصه عملیات گازرسانی این طرح انجام شد و در مرحله اخذ قرارداد است، ضمن اینکه تا پایان سال جاری (۹۸) عملیات تثبیت این دو محور انجام می شود.

وی گفت : پس از تکمیل مراحل تثبیت این دو محور عملیات اجرایی گازرسانی در سال ۹۹ آغاز می شود و امیدوارم تا سال ۱۴۰۰ مردم مناطق گردشگر پذیر این دو بخش کوهستانی از نعمت گاز طبیعی بهره مند شوند.

احمدپور با بیان اینکه برای اجرای این طرح لوله گذاری شبکه تغذیه به طول ۷۰ کیلومتر انجام می شود، گفت : برای اجرای طرح گازرسانی در این محورها هیچگونه کمبود اعتباری نیست.

وی در ادامه با بیان اینکه بر اساس سیاست های دولت تدبیر و امید تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار باید از نعمت گاز بهره مند شوند گفت : از شروع به کار دولت تدبیر و امید تاکنون عملیات گازرسانی به ۳۰ روستای شهرستان رامسر در غرب مازندران به بهره برداری رسید.

مدیرکل شرکت گاز مازندران با بیان اینکه تعداد روستاهای استان ۳ هزار و ۸۰۰ روستا است، گفت : از این تعداد روستاها تاکنون ۲ هزار و ۱۷۳ روستا از نعمت گازطبیعی بهره شدند .

وی تاکید کرد : بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان سال جاری هم عملیات گازرسانی به ۶۰ روستای استان هم به بهره برداری می رسد.

فرماندار شهرستان رامسر هم در این جلسه با تاکید بر همکاری همه دستگاه های شهرستان خصوص اداره راه و حمل و نقل جاده ای برای اجرای طرح گازرسانی در این بخش ها گفت : پس از اجرایی شدن این طرح و روشن شدن گاز منازل مردم این روستاها در این دو بخش تمامی روستاهای شهرستان رامسر گازدار می شود.

محمد آزاد افزود : با بهره برداری از این دو طرح می توان پایان گازرسانی به روستاهای این شهرستان را در دولت تدبیر و امید جشن گرفت.

وی با بیان اینکه زمانی گازرسانی به روستاهای دور و دست در مناطق کوهستانی دور از ذهن بود، گفت : امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی و تلاش دولت تدبیرو امید می توان شاهد گازرسانی در دورترین نقاط کوهستانی شهرستان باشید.

شهرستان گردشگرپذیر رامسر در غرب مازندران با داشتن سه شهر ، یک بخش ، ۲۰۵ روستا و آبادی دارای بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت ثابت است و به علت برخوداری از موقعیت های ممتاز طبیعی نظیر دریا ، جنگل ، آثار تاریخی و گردشگری در تمامی سال پذیرایی میلیونها مسافر و گردشگر است.

برچسب‌ها شرکت گاز استان مازندارن گازرسانی رامسر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گازرسانی رامسر گازرسانی رامسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۴۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی بزرگراه آزادگان در یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران گفت: در قالب یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار، دو پروژه عمرانی در بزرگراه آزادگان به بهره‌برداری خواهد رسید.

مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو درباره جزئیات بسته افتتاحی آتی شهرداری تهران در حوزه فنی و عمرانی گفت: در قالب یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار، دو پروژه عمرانی در بزرگراه آزادگان به بهره‌برداری خواهد رسید.


وی افزود: نخستین پروژه شامل تحکیم بستر دوازده کیلومتر از بزرگراه آزادگان به روش احیای عمیق با سیمان طی یک سال گذشته است که هزینه‌ای بالغ بر دویست و پنجاه و دو میلیارد تومان در بر داشته است.


صداقتی با اشاره به اهمیت بهسازی و اصلاح زیرساختی روکش آسفالت بزرگراه آزادگان توضیح داد: بزرگراه آزادگان به نوعی کمربندی جنوبی و غربی تهران محسوب شده و اصلاح زیرسازی و بهسازی روکش آسفالت این بزرگراه تهران از اهمیت دوچندانی برخوردار است.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران به با اشاره به دیگر پروژه‌های افتتاحی روز شنبه هشت اردیبهشت‌ماه هزار و چهارصد و سه گفت: تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری، دیگر پروژه یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار محسوب می‌شود. بر همین اساس تعریض کندروی آزادگان در محدوده بزرگراه شهید لشکری از دو به سه خط عبوری، تحکیم کوله پل‌های سه‌گانه در محدوده مذکور و همچنین اصلاح رمپ و لوپ‌های این محدوده با هزینه ۴۳ میلیارد تومان از دیگر برنامه‌های روز شنبه خواهد بود.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی بزرگراه آزادگان در یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار
  • ۹۵ درصد روستاهای خوزستان از اینترنت بهره‌مند هستند
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره مند شدند
  • آغاز عملیات ارتقای تصفیه خانه آب رامسر
  • اتمام پروژه رینگ شرق تبریز تا پایان سال
  • بررسی مشکلات بخش امامزاده حسن شهرستان فلارد
  • تولید برنج سالم در شالیزارهای رامسر
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره‌مند شدند
  • بهره برداری از ۴ تقاطع غیر همسطح رشت تا شب عید ۱۴۰۴
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی