Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وزارت بهداشت، جعفر صادق تبریزی درباره طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» افزود: این طرح با پیشنهاد وزیر بهداشت آغاز و بر این اساس مقرر شد، برای هر خانوار، از درون خانواده ها، یک نفر را که از دانش، هوش، توانمندی و مهارت کافی برخوردار است، انتخاب کنیم. به این فرد آموزش‌هایی را در ارتباط با سلامت خود و خانواده اش ارائه می‌ دهیم تا هم شخص این مسائل را رعایت کرده و هم خانواده او تحت مراقبت باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر در خانواده این افراد بیماری‌ هایی مانند دیابت و فشار خون وجود داشته باشد، مهارت این فرد درون خانواده بالا می‌رود تا از آن فرد بیمار نیز مراقبت کنند.

رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت بیان کرد: این طرح در حال حاضر به صورت آزمایشی در سه دانشگاه علوم پزشکی کاشان، سمنان و قزوین در حال اجراست و انتظار می‌رود در سه ماه پایانی سال، بسته خدمتی و مجموعه‌ های آموزشی خود را کامل کنیم و برای اجرای موفق این طرح، روابط خود را با سایر دستگاه‌ها مثل آموزش و پرورش و شهرداری ‎ها و شورای شهر گسترش بدهیم. دستگاه‌ های دولتی و حتی خیّرین سلامت و سازمان ‎های مردم نهاد می‎توانند در اجرای طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» به وزارت بهداشت کمک کنند. این طرح در واقع یک آموزش عمومی برای بهداشت و خود مراقبتی محسوب می‎ شود.

وی افزود: در این طرح از درون هر خانوار یک سفیر سلامت تعیین و تربیت می شود که با رابط سلامت محله در ارتباط خواهد بود. این رابط سلامت محله نیز با مراقب سلامت که در خانه بهداشت یا پایگاه سلامت حضور دارد، ارتباط خواهد داشت. مراقب سلامت یا بهورز، دانش لازم را به این افراد منتقل می کنند. بر این اساس، شبکه سلامت شکل می گیرد تا دانش سلامت بالاتر رود.

تبریزی گفت: اولین منفعت این طرح، این خواهد بود که اطلاعات صحیح از مجرای صحیح منتقل می شود. به طور مثال، امروزه در فضای مجازی اطلاعات بسیار نادرستی منتشر می شود و برخی از افراد موارد نادرستی را توصیه کرده و حتی مردم تحریک می شوند که از واکسیناسیون استفاده نکنند. این موارد با هیچ منطق و علمی در جهان انطباق ندارد و در نتیجه باید مسیری برای انتقال دانش سلامت صحیح به مردم ایجاد کنیم. اگر دانش مردم بالا رود و احساس مسئولیت در برابر سلامت خود داشته باشند، از خطراتی که می تواند آنها را تهدید کند، به موقع پیشگیری می کنند.

رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت اظهار کرد: پیش بینی ما این است که این طرح هم به افزایش سلامت جامعه و هم کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری های غیرواگیر منجر خواهد شد.

برچسب‌ها جعفر صادق تبریزی وزارت بهداشت بهداشت و درمان دیابت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت بهداشت و درمان دیابت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزارت بهداشت بهداشت و درمان دیابت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۱۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش

ایسنا/گیلان دو باب خانه بهداشت به مناسبت هفته ملی سلامت در شهرستان تالش افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

صبح امروز پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه و در هفته ملی سلامت دو باب خانه بهداشت در روستای مسجد قاباقی چوبر و روستای کوهستانی بره پشت و تنکاب افتتاح شد.

ایرج موذن، فرماندار شهرستان تالش در حاشیه این افتتاح درباره جزئیات این طرح اظهار کرد: این خانه‌های بهداشت به مساحت ۱۴۴ متر مربع با اعتبار هر خانه ۴۶ میلیارد ریال افتتاح شد.

موذن افزود: تمام خدمات بهداشتی و درمانی به خانوارهای تحت پوشش این مناطق ارائه می‌شود.

همچنین سعید رستمی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تالش ضمن تأکید بر لزوم بهره مندی آحاد جامعه از خدمات بهداشتی و درمانی مناسب و باکیفیت، اظهار کرد: امکانات اولیه برای ارائه خدمات کنترل بهداشت و سلامت مادران باردار و امکانات لازم برای واکسیناسیون اطفال نیز در این خانه‌های بهداشت قرار دارد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تالش افزود: یک روز در هفته، پزشک عمومی برای ویزیت رایگان اهالی روستا نیز در خانه بهداشت مستقر هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا برنامه سلامت خانواده بهتر از پزشک خانواده است؟
  • آیا برنامه سلامت خانواده قوی تر از پزشک خانواده است
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • بهره برداری از خانه بهداشت کارگری در دماوند
  • افتتاح ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش
  • دهیاران بخش سعد آباد کمک به خانه‌های بهداشت را در اولویت قراردهند
  • گشایش دو پایگاه سلامت در کیش
  • طرح پزشک خانواده طرحی برای ارتقای نظام سلامت
  • افتتاح پایگاه تجمیعی سلامت خانواده شماره یک تالش
  • پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» سمنان کلنگ زنی شد