Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز امور بین الملل حزب موتلفه اسلامی انحلال «کنست» را نشانه فروپاشی داخلی رژیم صهیونیستی دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا ترقی زاده در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد اظهار داشت: جنگ قدرتی که بین نتانیاهو و لیبرمن در اسرائیل درگرفته طی سال میلادی جاری موجب شده نتانیاهو تاکنون نتواند کابینه جدیدی را تشکیل دهد و دولت جدید کار خود را شروع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انحلال کنست اسرائیل در چنین شرایطی نشان دهنده تقابل بین پارلمان اسرائیل با نتانیاهو است برای اینکه وی نتواند دولت جدید را تشکیل دهد و این انحلال ضربه دیگری به نتانیاهو زد تا با برگزاری انتخابات دیگر برای اولین بار در تاریخ اسرائیل سه بار در یک سال مخالفت خود را با ادامه دولت نتانیاهو -که تاکنون ضربه های سنگینی به صهیونیست زده و موجب نا امنی و از بین رفتن امنیت مردم اسرائیل شده- نشان دهد.

رئیس مرکز امور بین الملل حزب موتلفه اسلامی گفت: این نشانه ای از فروپاشی داخلی اسرائیل و خلا قدرتی که در اسرائیل پدید آمده اگرچه نظامی ها دست برتر را از سیاسیون دارند این خلا قانونی موجودیت اسرائیل را دچار ضعف و تزلزل کرده و معامله قرن را از ماه ها قبل در ابهام برده است.

ترقی بیان کرد: نشانه هایی از این است که دولت اسرائیل با اختلافاتی که درون خود میان مذهبیون و رقبای خود دارد همه نگران و دغدغه نابودی اسرائیل را دارند و تقصیر این نابودی را گردن همدیگر می اندازند.

وی عنوان کرد: شرایط و وضعیت داخلی اسرائیل نشان می دهد این تزلزل و ضعف در اسرائیل به مرور موجب کاهش حمایت های اروپا و آمریکا از اسرائیل می شود و آن قدرتها به راحتی نمی توانند روی جایگاه و موقعیت آینده اسرائیل حسابی جدی باز کنند.

رئیس مرکز امور بین الملل حزب موتلفه اسلامی گفت: وضعیت نتانیاهو شبیه ترامپ در آمریکا است و این تقابلی که بین کنگره آمریکا با ترامپ و کنست با نتانیاهو به وجود آمده با هم شباهت زیادی دارند، هر دو سران کشورهای متهم به نابودی کشور و فساد هستند وجه اشتراک قابل توجهی بین عملکرد نتانیاهو و ترامپ در برخورد غیرمنطقی و دیوانه وار با مخالفین خود در عرصه بین اللملی به ویژه فلسطینی ها مشاهده می شود.

ترقی‌زاده بیان داشت: همان گونه که نتانیاهو با فساد و رشوه سعی کرده آرا را جلب کند و قدرت را در دست داشته باشد، احتمال اینکه برای انتخابات آینده هم دست به چنین فساد مالی بزند تا در قدرت بماند و مصونیت لازم برای جلوگیری از محاکمه به خاطر مفاسد در خود پدید آورد وجود دارد؛ در غیر این صورت نتانیاهو باید در برابر دستگاه قضایی اسرائیل پاسخگوی مفاسد و سوءاستفاده ها باشد و این تمام شدن جرثومه فساد اسرائیل را رقم خواهد زد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۲۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد

جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشورهای در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشورها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی آن‌ها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • عاموس گلعاد: السنوار قدرت بیرون کردن اسرائیل از غزه را دارد
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • محاصره اقتصادی اسرائیل در مدیترانه تکمیل می شود؟
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • ایران معادله صهیونیست‌ها را بهم زد
  • هشدار متفاوت به روسای قوا تا کارمان به فاجعه نکشیده!
  • درخواست مقام سابق امنیتی اسرائیل برای انحلال کنست
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • آیا آتش‌بس در غزه از کانال مصر برقرار می شود؟