Web Analytics Made Easy - Statcounter

ژاپن با جمعیتی که روز به روز بیشتر در حال پیر شدن است دست به گریبان است و سعی دارد با تمهیداتی مانند استفاده از اسکلت خارجی به افراد مسن کمک کند تا سال‌های بیشتری کار کنند و زود بازنشسته نشوند.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، سالمندان در ژاپن برای ادامه کار با وجود فرا رسیدن دوران بازنشستگی از اسکلت خارجی که یک وسیله کمکی برای برداشتن فشار از روی مفاصل و انجام دادن راحت کارها است، استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با روند پیری جمعیت در کشور ژاپن، شرکت‌ها به دنبال پوشیدنی‌های کمکی هستند که افراد مسن را به مدت طولانی‌تری شاغل نگه دارد.

این پوشیدنی‌های کمکی موسوم به اسکلت‌های خارجی(Exoskeletons) فقط برای افراد فلج، ابرسربازان یا برای کسانی که وسایل نقلیه را مونتاژ می‌کنند، مفید نیستند، بلکه اکنون از آنها برای حمایت حرکتی از سالمندان نیز استفاده می‌شود.

نسل قدیمی در ژاپن از اسکلت‌های خارجی استفاده می‌کند تا کارهای روزمره خود را به طور منظم انجام دهد و استفاده از این اسکلت‌های خارجی به آنها امکان ادامه فعالیت را در شغل خود می‌دهد.

ژاپن با وجود تعداد بالای سالخوردگان، در حال حاضر یکی از پیرترین جمعیت‌های جهان را دارد و شرکت‌های ژاپنی به منظور مقابله با این معضل در حال ایجاد اسکلت‌های خارجی برای سالمندان هستند تا بتوانند کار خود را ادامه دهند.

براساس آمار، ۲۶ درصد از جمعیت ژاپن بالای ۶۵ سال سن دارند. این بدان معناست که ژاپن دارای بیشترین تعداد افراد بالای ۶۵ سال در جهان است.

بر همین اساس، شرکت‌های ژاپنی به منظور تلاش و یافتن راه حلی برای این معضل فراگیر و رو به افزایش، در حال ساختن لباس‌های اسکلتی هستند که افراد مسن بتوانند آنها را بپوشند و به آنها پشتیبانی بیشتری برای ادامه کار و زندگی بدهد.

یکی از این شرکت‌ها "Innophys" است. این شرکت تعدادی اسکلت خارجی ساخته است که کاربر آن را مانند کوله پشتی می‌پوشد و با ۳۰ بار فشار دادن یک پمپ دستی شارژ می‌شوند. این دستگاه به کمک فشار هوا از عضلات حمایت می‌کند و انجام کارهای فیزیکی را برای کاربر تسهیل می‌کند.

فرد با پوشیدن این اسکلت خارجی می‌تواند تا ۲۴ کیلوگرم بار را بلند کند.

قیمت این پوشیدنی حدود ۱۳۰۰ دلار است.

"دایگو اوریهارا" یکی از مشتریان است که تربچه ترشی تهیه می‌کند و به فروش می‌رساند و در طول کار با حمل بارهای سنگین مواجه است. وی اکنون در دهه ۷۰ زندگی خود است و قرار بود بازنشسته شود اما هنوز با کمک این دستگاه مشغول کار است.

از آنجا که کمبود کارگران جوان و توانمند در ژاپن رو به افزایش است، این لباس‌ها برای کسانی که به کمک احتیاج دارند، مفید است.

در حال حاضر سن بازنشستگی در ژاپن ۶۰ سال است و با توجه به اینکه نیروی کار در این کشور در حال کاهش است، دولت ژاپن به دنبال افزایش سن بازنشستگی به ۷۰ سال است و کمک به حفظ سالمندان در مشاغل خود در اولویت قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سالمندان کشور ژاپن پیری جمعیت اسکلت خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۳۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند

آفتاب‌‌نیوز :

فرشاد مؤمنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، ضمن هشدار نسبت به وضعیت صندوق‌های بازنشستگی کشور با بیان اینکه اگر شیوه‌های فعلی اصلاح نشوند، چالش‌های بزرگتری در راه هستند، گفت: «در نظام تصمیم‌گیری ما افرادی هستند که شخصاً آدم‌های محترمی هستند، اما صلاحیت تخصصی در زمینه اقتصاد توسعه ندارند. آن‌ها با مافیای رسانه‌ای شان از ضعف اندیشه‌ای افراد کارشناس استفاده می‌کنند و می‌گویند ما را با کشور‌های صنعتی مقایسه می‌کنند و می‌گویند آن‌ها هم اصلاحات پارامتریک و افزایش سن بازنشستگی هم دارند. ولی نمی‌گویند نرخ مشارکت نیروی کار در آن کشور‌ها بین ۷۰ تا ۸۰ درصد است.»

فرشاد مؤمنی گفت: «مرکز آمار گزارشی منتشر کرده و می‌گوید از کل جمعیت فقیر ایران ۸۹ درصد شان شاغلین سابق و لاحق هستند، این عدد تکان‌دهنده است! یعنی بیکار نیستند، ولی شغل‌هایی دارند که از نظر بازدهی درآمدی، قادر به تکافوی حداقل نیاز‌های اساسی‌شان نیست.»

اگر شما از کلام پیامبر می‌فهمید که فقر از هر دری که وارد می‌شود ایمان از آن در خارج می‌شود، ماجرای تحمیل ایمان با زور را کنار بگذارید و ریشه‌های اصلی مساله را بفهمید!

بیش از ۵ سال است که می‌گوییم که گزارش‌های رسمی که منتشر شده حکایت از این دارد که به سوی یک روند قهقرایی به سمت فقر دائما رو به افزایش و عقب ماندگی دائما رو به افزایش حرکت می‌کنیم. شاخص‌های بهره وری کل عوامل تولید و روند‌ها و شاخص پیچیدگی اقتصادی و رابطه مبادله، از ناتوانی فزاینده سیستمی برای مواجهه خردورزانه و موثر با مساله فقر حکایت می‌کند.

منبع: سایت جماران

دیگر خبرها

  • ۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند
  • ویزیت رایگان ۷۴ سالمند ساکن در سرای سالمندان تربت حیدریه
  • کشف اسکلت‌های 5 هزارساله که به شیوۀ «مافیا» قربانی شده بودند (+عکس)
  • برخورد صمیمانه شمسایی با خبرنگار ژاپنی
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • حضور یک ایرانی در تیم ملی والیبال ژاپن!
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • تیم ژاپنی حریف العین در فینال لیگ قهرمانان شد
  • تقدیر ستاره پیشین بارسا از والیبالیست بلغارستانی
  • برای اولین‌بار ساخت سلول زنده در آزمایشگاه/ انسان قادر به انجام کار طبیعت می‌شود؟