Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور گفت: ملی سازی طرح ساماندهی آموزش عالی نیاز‌مند هماهنگی مجموعه‌های مختلف در سراسر کشور خواهد بود.

وحید احمدی، مشاور وزیر علوم و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره دلایل عدم اجرای طرح ساماندهی آموزش عالی به صورت ملی از سال ۹۶ تا کنون گفت: برای اجراسازی طرح ساماندهی آموزش عالی باید مراحل مختلفی طی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


احمدی با بیان اینکه هر یک از مراحل به میزان قابل توجه‌ای انجام شده‌اند، تصریح کرد: برخی از ادغام‌ها و اصلاح رشته‌ها با توجه به ظرفیت استان‌ها تغییر کرده است. اما ملی سازی طرح ساماندهی آموزش عالی نیاز‌مند هماهنگی مجموعه‌های مختلف در سراسر کشور خواهد بود. به گونه‌ای که نمایندگان مجلس باید حمایت‌های لازم برای اجراسازی این طرح را داشته باشند. در حقیقت برخی از نمایندگان دید مثبتی به ادغام دانشگاه‌ها در سطح استان ندارند، این موضوع سبب می‌شود تا مجموعه افراد ذی نفوذ آن استان در برابر اجرای طرح ساماندهی آموزش عالی مقاومت کنند و مانع اجرا سازی این طرح به صورت ملی شوند.

رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با اشاره به اینکه ارسال ابلاغیه از سوی وزارت علوم به استان‌ها به تنهایی این طرح را ملی نخواهد کرد؛ اظهار کرد: هدف را باید به نحوی دیگر تعریف کرد. در حقیقت ملی سازی طرح ساماندهی آموزش عالی درصورتی محقق خواهد شد که پشتوانه‌های اجرایی این طرح در سراسر کشور فراهم شود. از سال ۹۶ تا کنون آن دسته از مناطقی که امکان اجراسازی طرح را داشتند دانشگاه‌های خود را تجمیع کردند و به بازنگری دروس و رشته‌های خود پرداختند.

وی درباره برنامه طراحی آمایش آموزش عالی نیز گفت: طرح آمایش آموزش عالی در دو بخش مدیریت منطقه‌ای که در قالب طرح ساماندهی آموزش عالی مطرح شد و نظام پذیرش دانشجو و مباحث مرتبط با تغییر محتوا، ارتباط مراکز آموزش عالی در ۹ بند به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است. این طرح نیز با توجه به شرایط منطقه‌ای در مرحله اجرا قرار دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وحید احمدی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور وزارت علوم طرح ساماندهی اموزش عالی طرح آمایش آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۴۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد حسینی با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند

دکتر حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های اخیر با حمایت دولت مردمی گام های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند همچنان که دانشگاههای علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می آورند.

دکتر حسینی همچنین با اشاره به مطالبه  اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهادها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور دکتر حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

 

 

دیگر خبرها

  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه
  • دانشجویان حامی فلسطین رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را هو کردند+ فیلم
  • درخواست رستمی برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • لوگوی ۹۰ سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!