Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – اکرم شعبانی؛ فیچ (آژانس آمریکایی اعتباردهی و رتبه بندی) درباره پیش بینی خود در رابطه با قیمت فلزات در سال آینده میلادی عنوان کرده است: در میان موضوع‌های اصلی سال 2020، ریسک‌های کلان اقتصادی و تقاضای ضعیف است که باعث سرکوب قیمت‌ها در طول سال خواهد شد. این شرکت معتقد است که بیشتر فلزات در طول سال تضعیف خواهند شد درست همان گونه که ریسک‌های کلان موجب کاهش تمایل به کامودیتی‌ها خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مسائل تاثیرگذار در این رابطه مناقشه تجاری بوده است که بر روی رشد اقتصادی و میزان تقاضای مصرف کنندگان فلزات در چین تاثیر منفی داشته و این مناقشه منجر به از بین رفتن اصولی شده است که تحلیل‌گران فیچ می‌گویند در سال 2020 این مساله تحقق بیشتری پیدا می‌کند. (البته این نکته قابل ذکر است که توافق میان چین و آمریکا موسوم به فاز یک تا حدودی تحقق یافته است.)

با تمرکز بیشتر بر روی سرمایه‌گذاری‌های پایدار و ثبات پذیرش در میان دولت‌های میزبان، فیچ می‌گوید این‌گونه انتظار می‌رود که شرکت‌های معدنی بر روی کارآیی بیشتر با رویکردهای محیط زیستی فعالیت خود را تسریع ببخشند که این مساله برای مقابله با فشارهای اجتماعی و نظارتی بیشتر و نیز حصول مزیت نسبی در مقایسه با رقبایی است که سرعت حرکت آهسته‌تری دارند.

(جدول نمایش دهنده پیش‌بینی قیمت مواد معدنی و فلزات فیچ)

فیچ انتظار دارد محدودیت سرمایه‌گذاری در میان معدنی‌ها با وجود کاهش قیمت فلزات باز هم ادامه یابد و با حفظ قیمت‌های کاهش یافته، به سودآوری معدنی‌ها فشار وارد شده و مانع از اشتهای شرکت‌های معدنی برای رشد چشمگیر سرمایه و مصرف در تمام طول سال می‌شود و این مساله علیرغم وجود نرخ بهره پایین مورد انتظار است.

در یک یادداشت مثبت‌تر، تحلیل‌گران فیچ در پی معاملات عمده اعلام شده در سال 2018 و 2019 انتظار دارند که ادغام و مالکیت بیشتری (M&A) در فضای معدنی به ویژه معادن طلا در میان تولیدکنندگان متوسط ایجاد شود. پیش‌بینی می‌شود که به رغم شرایط عملیاتی شرکت‌های معدنی فعال در عرصه طلا این ماده معدنی به مثبت‌ترین جهش خود از سقوط سال 2012-2013 تاکنون دست یابد و روند تقسیم و تثبیت ریسک در این ماده معدنی ادامه پیدا کند.

علیرغم روند ناامید کننده فلزات کبالت و لیتیوم در سال 2019، انتظار می‌رود قیمت این فلزات در سال 2020 پیشرفت داشته باشد؛ این در حالی است که پایین نگه داشتن قیمت‌ها منجر به خرید بیشتر از سوی تولید کنندگان باتری خودروهای برقی و فروشندگان باتری‌های برقی در چین می‌شود.

فیچ انتظار دارد که شاهد رشد جزئی در هزینه‌های سرمایه در سال 2020 باشیم، با این وجود می‌گوید با توجه به روند نزولی قیمت‌های فلزات در سال آینده روند رشد چندان چشمگیر نخواهد بود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کاهش تقاضا صنعت جهانی تنش های تجاری قیمت جهانی فلزات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۴۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتوکلاو پسماندهای پزشکی به صورت مرتب در حال انجام است/ بالاترین استاندارهای جهانی را داریم

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به امحای روزانه ۱۷ تن پسماند بیمارستانی گفت: هزینه امحا و دفن هر کیلوگرم از پسماندهای پزشکی، معادل ۵۰ هزار تومان است.

حمید گله‌داری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: پسماندهای پزشکی شهر اصفهان و هفت شهر اطراف، از سال‌های قبل پس از بی خطرسازی در بیمارستان‌ها به سایت سجزی منتقل و در آنجا دفن می‌شد، خرداد سال گذشته قراردادی میان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان و شرکت رهپویان صالح منعقد شد که یکی از فعالیت‌های این شرکت، امحای پسماندهای ویژه به خصوص پسمانده‌های بیمارستانی است.

وی افزود: با عقد این قرارداد، تمام پسماندهای پزشکی بیمارستان‌ها که حدود ۱۲ تن بود، از مرداد سال گذشته پس از بی خطرسازی به شرکت رهپویان منتقل و امحا می‌شد؛ با توجه به ظرفیت نداشتن شرکت رهپویان، حدود پنج تن از پسماندهای مربوط به مطب‌های خصوصی و مراکز درمان سرپایی، قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ به سایت سجزی منتقل و طبق دستورالعمل‌های موجود، دفن شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: مقرر شده بود سایت دوم پسماندسوز پزشکی راه‌اندازی شود که در این خصوص اقداماتی انجام شد تا سایر پسماندهای پزشکی به سایت دوم منتقل شود؛ در این خصوص اقداماتی صورت گرفته و مقرر شده است که شهرداری با مشارکت بخش خصوصی نسبت به راه‌اندازی این سایت اقدام کند و تا پایان سال جاری از این سایت بهره‌برداری شود.

گله‌داری با بیان اینکه تفاهم‌نامه جدیدی نیز با شرکت رهپویان منعقد شد تا پنج تن زباله منتقل شده به سایت سجزی نیز به این شرکت منتقل شود، ادامه داد: با انعقاد تفاهم‌نامه جدید، از یکم اردیبهشت‌ماه، روزانه حدود ۱۷ تن پسماند پزشکی به شرکت رهپویان تحویل و امحا می‌شود.

وی گفت: پسماندهای پزشکی در سطح کشور پس از بی خطرسازی به محل‌های مشخص شده دفن زباله منتقل و دفن می‌شود و اقدامی که در استان اصفهان برای امحای این پسماندها انجام می‌شود، در هیچ جای کشور دیده نمی‌شود و این اقدام برابر با بالاترین استانداردهای جهانی ارزیابی می‌شود و به همین دلیل در طرح جدید وزارت بهداشت، استان اصفهان یکی از استان‌های پایلوت به شمار می‌رود که قرار است در خصوص امحای پسماندهای پزشکی اقدامی ویژه انجام دهد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: استان اصفهان با توجه به ظرفیت خود، به صورت پسماندسوز پزشکی در این طرح فعالیت خواهد داشت و جلسات این طرح پیش از سال جدید آغاز شده است؛ در واقع پسماندهای بیمارستانی به صورت هوشمند و ایمن از بیمارستان‌ها جمع‌آوری و با خودروهای ایمن به سایت پسماندسوز پزشکی منتقل خواهد شد.

گله‌داری با بیان اینکه در صورتی که سایت پسماندسوز دوم راه‌اندازی شود، می‌توان تدابیری در نظر گرفت که پسماندهای پزشکی از سراسر استان برای امحا به سایت‌های زباله‌سوز منتقل شود، افزود: در حال حاضر پسماندهای بیمارستانی اصفهان و هفت شهر دیگر شامل لنجان، فلاورجان، مبارکه، نجف‌آباد، خمینی‌شهر، شاهین شهر و برخوار به سایت زباله‌سوز منتقل می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر پسماندهای بیمارستانی سایر شهرهای استان پس از بی خطرسازی به محل دفن زباله‌های پزشکی مشخص شده منتقل و دفن می‌شود، تصریح کرد: از دفن روزانه ۱۵ تا ۱۷ تن پسماند در سجزی به موقعیتی رسیده‌ایم که امروز حتی یک کیلوگرم پسماند در سایت سجزی دفن نمی‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: پسماندهای بیمارستانی، پسماندهای عفونی به شمار می‌رود که می‌تواند منجر به انتقال بیماری به ویژه ایدز و هپاتیت شود و گاهی نیز ممکن است به اشتباه این پسماند مورد بازیافت قرار گیرد، از همین رو جداسازی پسماندهای پزشکی از سایر پسماندها حائز اهمیت است.

گله‌داری با بیان اینکه در بیمارستان‌ها اتوکلاو پسماندها به صورت مرتب در حال انجام است و پسماندها بی خطرسازی شده از بیمارستان خارج می‌شوند، گفت: شرکت رهپویان، شرکتی انحصاری در کشور است و پسماندهای ویژه سایر استان‌ها نیز به این شرکت منتقل می‌شود و این پسماندها منوط به پسماندهای پزشکی نیست، همچنین لازم است بدانیم هزینه امحا و دفن هر کیلوگرم از پسماندهای پزشکی، معادل ۵۰ هزار تومان است.

کد خبر 746777

دیگر خبرها

  • عقبگرد در بازار طلا و سکه/ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵
  • با ۲٫۵ ساعت انتظار، الماس خودتان را بسازید
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلا و سکه
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بالاترین میزان تولید مواد معدنی در مجتمع سرب و روی مهدی آباد
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلا و سکه در بازار؛ نیم سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها
  • اتوکلاو پسماندهای پزشکی به صورت مرتب در حال انجام است/ بالاترین استاندارهای جهانی را داریم
  • چرا قیمت سکه کاهشی شد؟