Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@13:31:52 GMT

انصراف 26 کاندیدای نمایندگی مجلس در مازندران

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۴۹۹۶

انصراف 26 کاندیدای نمایندگی مجلس در مازندران

رئیس ستاد انتخابات مازندران گفت: تاکنون ۲۶ داوطلب نامزدی نمایندگی مجلس در استان از ادامه حضور در رقابت انتخاباتی انصراف دادند. ‎

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حسین حسن نژاد شنبه شب در جمع خبرنگاران که در سالن کنفرانس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برگزار شد با اعلام این که بیشترین انصرافی ها از حوزه انتخابیه ساری و میاندورود بوده است، افزود: در حال حاضر ۳۹۳ داوطلب همچنان در گردونه انتخابات حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: در مجموع با احتساب داوطلبانی که خارج از حوزه انتخابیه ۹ گانه مازندران ثبت نام کردند، آمار داوطلبان ثبت نامی استان ۴۱۸ نفر بود.

وی اضافه کرد: بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس طبق قانون تا ۲۶ آذر ماه در هیات های اجرایی  ادامه خواهد داشت و از ۲۷ آذر نیز نتایج بررسی هیات اجرایی به داوطلبان اعلام می شود.

حسن نژاد گفت: داوطلبانی که صلاحیتشان در هیات های اجرایی رد شد حدود چهار روز برای ارایه شکایت به هیات های نظارت فرصت دارند.

رئیس ستاد انتخابات مازندران همچنین با اعلام این که حدود نیمی از داوطلبان نامزدی نمایندگی ملجس در این استان از کارکنان دولت هستند، اظهار داشت: سن حدود ۶۴ درصد از داوطلبان بین ۳۰ تا ۵۰ سال است که اقبال جوانان را برای نشستن بر کرسی سبز خانه ملت نشان می دهد.

حسن نژاد در باره هرگونه استفاده از امکانات دولتی به نفع داوطلبان انتخاباتی هشدار داد و تاکید کرد: تمام گزارش های مردمی در این ارتباط بررسی و در صورت صحت با متخلف برخورد می شود.
وی افزود: در صورتی که متخلف مجری انتخابات باشد از سمتش برکنار خواهد شد.

حسن نژاد نسبت به تبلیغات زودهنگام انتخاباتی هشدار داد و گفت: تبلیغات زودهنگام انتخاباتی طبق قانون ممنوع است و با متخلفان نیز برخورد می شود.

وی اضافه کرد: برای برخورد قانونی با این تخلفات شعب ویژه در دادگستری های استان تشکیل شد و پرونده متخلفان نیز به این شعب ارسال می شود.

رئیس ستاد انتخابات مازندران در مورد شایعات پیرامون رد صلاحیت برخی داوطلبان اظهار کرد: طبق قانون نتیجه بررسی صلاحیت داوطلبان ۲۷ آذرماه به طور رسمی اعلام و پرونده ها نیز در اختیار هیات نظارت قرار می گیرد.

حسن نژاد گفت: مباحثی که در مورد رد صلاحیت داوطلبان بیان می‌شود رسمی نبوده و فاقد وجاهت قانونی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۴۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس‌ دولت سیزدهم درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که در تهران ۱۶ کرسی خالی مانده است که کرسی های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح ها و لوایح بگذارند. آنها می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی در گفتگو با ایسنا، افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره های قبل دولت ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کارهای اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899689

دیگر خبرها

  • آمادگی کامل مازندران برای برگزاری دور دوم انتخابات نمایندگی مجلس در قائمشهر
  • ابقای اعضای فعلی هیات‌مدیره به‌پرداخت ملت
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی نامزد‌های انتخابات مجلس در مازندران
  • تبلیغات داوطلبان مرحله دوم انتخابات؛ یک هفته تا رأی‌گیری
  • تبلیغات داوطلبان مرحله دوم انتخابات چه زمانی شروع می‌شود؟
  • تبلیغات داوطلبان مرحله دوم انتخابات؛ یک هفته قبل از زمان رای‌گیری
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند