Web Analytics Made Easy - Statcounter

انجمن کتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختیاری جهت برنامه‌ریزی برای ایجاد کتابخانه در مناطق عشایری و مناطق آسیب‌پذیر در حاشیه شهرها برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، صبح امروز انجمن کتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختیاری جهت برنامه‌ریزی برای ایجاد کتابخانه در مناطق عشایری و همچنین برنامه‌ریزی به‌منظور آموزش اعضای کتابخانه‌های عمومی روستایی مطابق با اقتصاد و فرهنگ روستا با تقویت کسب و کارهای کوچک و رونق تولید برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه‌اندازی کتابخانه‌های سیار در مناطق عشایرنشین

علی‌اصغر ایزدی در ابتدای جلسه با بیان اینکه 5 حوزه مقاومت بسیج در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری وجود دارد، گفت: جمعیت عشایری این استان 120 هزار نفر است؛ این ظرفیت بزرگی برای انجام اقدامات فرهنگی در این مناطق است.

مسؤول بسیج جامعه عشایری سپاه حضرت قمربنی‌هاشم(ع) با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در مناطق عشایرنشین، اظهار داشت: دانش‌آموزان مستعدی از این مناطق مشغول تحصیل هستند، اما در دسترسی به کتب مرجع و کمک درسی با مشکلات بسیاری مواجه هستند؛ این موضوع گلایه دانش‌آموزان و فرهنگیان را در پی دارد.

وی اضافه کرد: باتوجه به بضاعت مالی کم خانواده‌ها در مناطق محروم امکان تهیه کتب کمک درسی برای آن‌ها وجود ندارد؛ بسیج عشایری آمادگی دارد کتب را با استفاده از خودروها و تجهیزات به‌صورت امانی در بین دانش‌آموزان مناطق عشایرنشین توزیع کند.

منظریه کتابخانه ندارد

وحید خلیل‌مقدم در ادامه این جلسه از احداث کتابخانه در حاشیه شهرها و مناطق آسیب‌پذیر از لحاظ فرهنگی و اجتماعی خبر داد و گفت: آمادگی برای راه‌اندازی کتابخانه‌های سیار در مناطق محروم و عشایری با استفاده از ظرفیت دستگاه‌های مرتبط وجود دارد.

مدیرکل نهاد کتابخانه‌های چهارمحال و بختیاری یادآور شد: در منطقه منظریه شهرکرد نیز کتابخانه‌ای وجود ندارد و برای احداث کتابخانه نیز هیچ مکانی از سوی راه و شهرسازی پیش‌بینی نشده است.

وی با بیان اینکه برای راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق عشایری منابع و نیرو به اندازه کافی وجود دارد، خاطرنشان کرد: برای کتابخانه سیار نیازمند خودرو هستیم.

کتاب و کتابخوانی در مناطق عشایرنشین یک حلقه مفقوده است

حاتم خالدی در پایان جلسه با بیان اینکه 9 هزار و 250 دانش‌آموز در 154 مدرسه در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری مشغول به تحصیل هستند، گفت: در مناطق 17‌گانه آموزش و پرورش، منطقه عشایری از حیث جمعیت در رتبه ششم قرار دارد.

رئیس اداره آموزش و پرورش عشایر چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: فرهنگ کتاب و کتابخوانی در مناطق عشایرنشین یک حلقه مفقوده است؛ بنابراین احداث کتابخانه در مناطق عشایرنشین از ضرورت‌های غیرقابل انکار است.

انتهای پیام/68026/م

منبع: فارس

کلیدواژه: کتاب چهارمحال و بختیاری کتابخانه های عمومی مناطق عشایری کتابخانه سیار دانش آموز کتب درسی عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۵۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری

رییس سازمان امور عشایر ایران، میزان خسارت بارندگی‌ و سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری از ابتدای سال ‌جاری تا کنون را ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

به گزارش مهر، شایان نادری، رئیس سازمان امور عشایر ایران از تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر و کارگروه‌های تخصصی در امور عشایر استان‌ها خبر داد و گفت: با تشکیل این ستاد، از طرق مختلف هشدارهای هواشناسی به عشایر اطلاع‌رسانی شد و خوشبختانه تا کنون گزارشی مبنی بر خسارت و تلفات جانی به عشایر، دریافت نکرده‌ایم.

وی ادامه داد: بخشی از خسارت‌ها به چادرها، وسایل زندگی و معیشت، دام و احشام عشایر وارد شده که برآورد میزان این خسارت‌ها در حال انجام است.

رئیس سازمان امور عشایر ایران ابراز کرد: بیشترین خسارت وارد شده به زیرساخت‌ها به ویژه ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری به دلیل نداشتن ابنیه فنی است.

وی افزود: در ارزیابی اولیه، بارندگی‌های سیل‌آسا در یک ماه اخیر ۵۶۰۰ کیلومتر از ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری را تخریب و دچار آسیب کرده که نیاز به تخصیص اعتبار برای مرمت، بهسازی و بازگشایی فوری دارند.

نادری بیان کرد: برآورد اولیه میزان خسارت به راه‌های عشایری و زندگی و معیشت آنان ۵۰۰ میلیارد تومان است که در صورت تقویت اعتبارات راه‌های عشایری و احداث ابنیه فنی، این خسارت‌ها به حداقل می‌رسد.

رئیس سازمان امور عشایر ایران اظهار کرد: احداث سرپناه‌های ایمن در مناطق عشایری در سال جاری در دستور کار سازمان است که با اجرای این سکوها، چادرهای عشایر در مخاطراتی همچون سیل آسیب و خسارت کمتری می‌بینند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فارس/ تلف شدن 50 راس دام سبک بر اثر رعد و برق سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند

دیگر خبرها

  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد
  • اجرای تئاتر عروسکی در مناطق کم برخوردار فارس
  • واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد
  • کادوی روز معلم معلمان مناطق عشایری سوژه شبکه‌های اجتماعی شد/ عکس
  • هدیه‌های جالب روز معلم مناطق عشایری/ این عکس پربازدید و پرواکنش شد
  • رعد و برق ۵۰ راس گوسفند عشایر حومه شیراز را تلف کرد
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد
  • آذرخش، ۵۰ رأس دام عشایر فارس را تلف کرد
  • رعدوبرق، جان دام‌های عشایری را در فارس گرفت