Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز بهداشت شماره دو استان اصفهان گفت:مرکز مشاوره رفتاری نواب صفوی خدمات مشاوره ای و درمانی بیماران مبتلا به اچ آی وی در استان اصفهان را به صورت رایگان در اختیار مبتلایان قرار خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان،منصوره ابوفاضلی با اشاره به اینکه ایدز به معنای «نشانگان نقص ایمنی اکتسابی» است گفت: ایدز بیماری است که در آن مجموعه ای از نشانه ها و علایم گوناگون بر اثر عفونت با ویروسی به نام اچ ای وی و به علت ضعف دستگاه ایمنی بدن رخ می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این ویروس به دستگاه ایمنی بدن حمله می کند و آن را به تدریج تخریب می کند اظهار داشت: عفونت اچ آی وی با بیماری ایدز یکی نیست بلکه اچ آی وی اسم ویروس ضعیف کننده دستگاه دفاعی بدن و ایدز نام بیماری ناشی از آن است.

رییس مرکز بهداشت شماره دو استان اصفهان با بیان اینکه حدود یک سال و نیم طول می کشد تا عفونت اچ آی وی منجر به بیماری ایدز شود ابراز داشت: از زمان ورود این ویروس به بدن تا مثبت شدن تست های آزمایشگاهی معمولا حدود شش هفته طول می کشد سپس مرحله بی علامت در انتظار است که طی آن فرد مبتلا به اچ آی وی مثبت بوده و ممکن است تا سال ها ظاهر سالمی داشته باشد و در این مدت ناقل و زمانی به ایدز مبتلا می شود که بیماری پیشرفته شده است.

وی ادامه داد: افرادی که رفتارهای پرخطر جنسی حفاظت نشده دارند و یا معتادان تزریقی که از سرنگ مشترک استفاده می کنند و یا افراد در محیط زندان و یا استفاده از تیغ های تتو و اصلاح در معرض این بیماری هستند.

ابوفاضلی با تاکید بر اینکه ایدز درمان ندارد اما قابل پیشگیری است گفت: امروزه می توان با رعایت نکات بسیار ساده بهداشتی در پیشگیری این بیماری موثر واقع شد. اگر این ویروس به بدن وارد شد نمی توان آن را از بین برد اما با اقدام های درمانی می توان از عمر طبیعی برخوردار بود.

وی با اشاره به اینکه یکی از راه های انتقال بیماری از مادر اچ ای وی مثبت به جنین است تصریح کرد: امروزه وزارت بهداشت با لازم کردن تست ایدز برای مادران در طی حاملگی از تولد نوزادان مبتلا ممانعت به عمل می آورد.

رییس مرکز بهداشت شماره دو استان اصفهان با اشاره به اینکه اچ آی وی از راه های تماس معمولی افراد در منزل یا اجتماع با بیمار قابل سرایت نیست ابراز داشت: این بیماری از راه دست دادن و استفاده از وسایل غذاخوری مشترک و استخر و توالت عمومی، بغل کردن، بوسیدن صورت، از راه عطسه، سرفه، تماس با اشک و عرق بیمار، از راه نیش حشرات و لمس دستگیره در، میله اتوبوس، راه پله و گوشی تلفن منتقل نخواهد شد.

وی افزود: مرکز مشاوره رفتاری نواب صفوی خدمات مشاوره ای و درمانی بیماران مبتلا به اچ آی وی در استان اصفهان را به صورت رایگان در اختیار مبتلایان قرار خواهد داد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان اصفهان تولد درمان رفتارهای پرخطر جنسی ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۵۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و گفت : تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • حضور جمعیت هلال‌احمر زنجان در ارایه خدمات جهادی پر رنگ است
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید