Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم گفت: طرحی در قالب گرنت پژوهشی و گرنت فناوری برای حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارائه می‌شود که در مرحله اول وزارت علوم از تعدادی رساله‌ حمایت می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم تحقیقات و فناوری در نشست خبری بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی فناوری و فن بازار و هفتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت اظهار داشت: در هفته پژوهش از ۱۱۶ فناور در ۱۲۶۷ پژوهشگر که آثار آنها بررسی شده ۲۴ نفر انتخاب شده‌اند و از آنها تجلیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* ارائه ۳۵۰۰ و ۲۸ فناوری در نمایشگاه عرضه و تقاضای فناوری امسال

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه عرضه و تقاضای فناوری گفت: اقدامات وزارتخانه‌هایی از جمله وزارت صنعت، و وزارت نفت نشان می‌دهد که نمایشگاه تستا در حال تبدیل شدن به یک فرهنگ است.

برومند ادامه داد: در سال ۹۷ که برای نخستین بار نمایشگاه تستا برگزار شد، بیش از ۱۰۰ تقاضا دریافت کردیم و ۱۷۲ تفاهم‌نامه با مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان به نتیجه رسید و در مجموع ۲۷۱ تفاهم‌نامه خارجی و داخلی منعقد شد.

به گفته وی نمایشگاه امسال در فضای نمایشگاهی ۸۰۰۰ مترمربعی برگزار می‌شود و ۳۵۲۸ فناوری در این نمایشگاه ارائه خواهد شد.

* اختصاص یارانه دانشجویی در نمایشگاه کتاب تخصصی

برومند همچنین از برگزاری نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی در حاشیه نمایشگاه عرضه و تقاضای فناوری امسال خبر داد و گفت:‌ وزارت ارشاد و انتشارات یارانه دانشجویی در این نمایشگاه ارائه می‌کنند که متقاضیان می‌توانند از شعب بانک شهر این مبالغ را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دریافت کنند.

به گفته وی وزارت علوم نیز قصد داشت که ۲۰ درصد تخفیف در این نمایشگاه ارائه کند که به دلیل کمبود وقت این برنامه برای امسال محقق نشد اما سال بعد وزارت علوم هم 20 درصد تخفیف خرید به اعضای هیات علمی و دانشجویان در این نمایشگاه می‌دهند.

* دانشگاه‌ها ۴۰ میلیون یورو تجهیزات دانشگاهی از نمایشگاه ساخت داخل می‌خرند

معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم با اشاره به برگزاری نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت گفت: ۴۰ میلیون یورو برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی به دانشگاه اختصاص داده شده است که هدف از این کار تامین تجهیزات دانشگاهی با استفاده از تجهیزات ساخت داخل است.

وی توضیح داد: اعتبار هر دانشگاه در این باره مشخص شده است و دانشگاه می‌تواند از این نمایشگاه که در هفته جاری برگزار می‌شود، تجهیزات آزمایشگاهی موردنیاز خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خرید کند و به تولیدکننده این تجهیزات در کشور هم کمک شود.

* حمایت از دانشجویان دکتری عملی می‌شود

برومند همچنین از برنامه ویژه‌ای برای گرنت پژوهشی و گرنت فناوری خبر داد و گفت: برای تامین هزینه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی که بتوانند به پژوهش بپردازند، طرح ویژه‌ای در قالب گرنت پژوهشی و گرنت فناوری ارائه خواهد شد که برای اینکه این سیستم راه بیفتد، در مرحله اول وزارت علوم تعدادی از پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ حمایت مالی می‌کند و در مراحل بعدی این کار باید با حمایت اسپانسرهای مشخص انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری وزارت علوم پژوهش تحصیلات تکمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۶۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند

به گزارش خبرنگار مهر، صمد ابراهیمی نژاد ظهر چهارشنبه در در اولین کنفرانس بین المللی موزه‌ها در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: موزه ها مکانی برای تحقیق، ترویج و آموزش هویت پیشینیان ما به شمار می‌روند که باید در حراست از این گنجینه ها همه بکوشیم.

وی اهمیت برگزاری این کنفرانس بین المللی را یادآور شد و خاطرنشان کرد: سه وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزارت کشور در برگزاری این کنفرانس ایفای نقش می‌کنند و این اهمیت موضوع را نشان می‌دهد.

مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی را در برگزاری کنفرانس های علمی پیشرو اعلام کرد و گفت: توجه به هویت بومی و منطقه ای در هر استان مهم و حیاتی است و موزه ها یکی از مهمترین محمل ها برای معرفی و شناسایی این هویت هاست.

ابراهیمی نژاد با تاکید بر غیرقابل تغییر بودن تاریخ و جغرافیا گفت: وزارت علوم موظف است در کنار وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای حفظ و انتقال میراث فرهنگی به آیندگان تلاش کند.

وی ادامه داد: موزه‌ها تنها محل بازدید اشیای تاریخی نیستند بلکه مکانی برای تحقیق، ترویج و آموزش هویت پیشینیان ما به شمار می‌روند.

مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در دانشگاه‌ها نیز گنجینه‌هایی به شکل موزه داریم و باید حفظ و معرفی شوند، افزود: اگر به دنبال اشاعه تمدن ایرانی اسلامی هستیم باید ابتدا آگاهی کاملی نسبت به هویت و پیشینه خودمان داشته باشیم و آنها را به نسل‌های جدید منتقل کنیم.

ابراهیمی نژاد تصریح کرد: با روی کار آمدن انقلاب تکنولوژی باید نگران ناآگاهی فرزندان از گذشته خود باشیم و لازم است در راستای حفظ و اشاعه موزه‌ها از هیچ کوششی دریغ نکنیم.

کد خبر 6087750

دیگر خبرها

  • برپایی پاویون ملی دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴
  • آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴ 
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • برگزاری دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران از پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند