Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران پیراهن خود را به بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام اهدا کرد.
علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران و پرسپولیس، طی مراسمی پیراهن خود در بازی‌های جام جهانی روسیه مقابل تیم ملی پرتغال را به بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای فروش جهت احیای کارخانه‌های تعطیل و نیمه تعطیل در استان لرستان اهدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم اعلام کرد تا دو برابر قیمت فروش پیراهن بیرانوند را به آن اضافه و برای احیای کارخانه‌ها و واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل در استان لرستان هزینه خواهد کرد.
بر اساس این گزارش، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در چند سال گذشته در راستای محرومیت‌زدایی، توسعه، برقراری عدالت اجتماعی، ایجاد فرصت‌های برابر و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی جوامع محروم و کمتر توسعه‌ یافته از طریق ایجاد اشتغال، اقدام به مشارکت با بنگاه‌های اقتصادی و کارخانه‌های تعطیل و نیمه‌ تعطیل و توانمندسازی آن‌ها در قالب مدل اشتغال‌زایی بنگاه‌محور کرده است.
در همین راستا، بنیاد برکت تا به امروز با 7 شرکت و واحد صنعتی در استان لرستان مشارکت داشته که از پس به مرحله ثبات و سوددهی رسیدن، از 4 شرکت خارج شده و سهام خود را واگذار کرده است. کل مبغ سرمایه‌گذاری و مشارکت بنیاد برکت در این 7 طرح بنگاه‌محور بالغ بر 1048 میلیارد ریال بوده و ایجاد 1540 فرصت شغلی را به دنبال داشته است. این بنیاد همچنین بسترهای لازم را برای اشتغال نزدیک به 5 هزار نفر در قالب بیش از 2 هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور «سحاب» فراهم آورده است. اجرای 7 طرح اقتصادی تسهیلات‌محور با حجم سرمایه‌گذاری 120 میلیارد ریال و امکان ایجاد اشتغال برای 113 نفر نیز در دستور کار بنیاد برکت است.
ستاد اجرایی فرمان امام از طریق بنیاد برکت 1526 طرح عمرانی و زیربنایی شامل ساخت مدرسه و مسجد، مرکز بهداشت، حسینیه، خانه عالم، مرکز جامع سلامت، بهسازی راه و آسفالت جاده، پل سازی و ... را با 769 میلیارد ریال اعتبار به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد. ساخت مسکن محرومین و تحت پوشش قرار دادن روستاییان و ارائه خدمات بیمه‌ای به ایتام از دیگر اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق محروم و کمتر برخوردار استان لرستان است.
گفتنی است، در جریان وقوع سیل در لرستان، محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با سفر به این استان، ضمن دیدار با مسئولان استانی و بررسی نیازمندی‌های مردم سیل‌زده، از مناطق خسارت‌دیده بازدید کرد.
ارسال 2500 تخته پتو، 34 هزار بسته نان، وسایل امدادی از قبیل 4 هزار چکمه، بیل و گونی، 10 دستگاه لجن‌کش، 24 هزار بسته آب معدنی، 5 تن خرما و طبخ و توزیع 10 هزار و 500 وعده غذای گرم از اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای کمک به مردم سیل‌زده لرستان بود.
اهدای 10 هزار بسته لوازم خانگی، 15 هزار بسته لوازم التحریر و ایجاد 3 هزار شغل خانگی از دیگر اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق سیل‌زده استان لرستان به شمار می‌رود.
همچنین دو دستگاه درمانگاه سیار احسان به ‌همراه تیم‌های درمانی و 20 پزشک جهادی در استان لرستان مستقر شده و به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم مناطق سیل‌زده پرداختند. قرارگاه‌های امدادرسانی ستاد اجرایی فرمان امام نیز با حضور 800 جهادگر در قالب 50 گروه جهادی همکار با ستاد در همان ساعات اولیه وقوع سیل، خدمت‌رسانی به مردم سیل‌زده را شروع کردند که ارائه برخی از این خدمات همچنان ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۷۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان از رصد و نظارت بر سامانه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، مظفر جمالی‌نژاد، ظهر امروز، در دیدار  با استاندار لرستان گفت: تحقق  شعار سال برای امید و اعتمادآفرینی‌ هرچه بیشتر در جامعه نیازمند همراهی و اهتمام دستگاه‌های اجرایی است.

او با اشاره به اتخاذ سیاست پیشگیرانه و اقدام به‌موقع دیوان محاسبات لرستان در چارچوب اختیارات قانونی، اضافه کرد: استفاده از تهیه تفریغ زودهنگام، تهیه گزارش‌های تحلیلی و آسیب‌شناسی و راه‌اندازی سامانه 198 ازجمله اقدامات این اداره‌کل است.

توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان عنوان کرد: رصد و نظارت بر سامانه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی، بازدید‌های میدانی، برگزاری نشست‌ها و دوره‌های  آموزشی و تخصصی از دیگر اقدامات این اداره‌کل بوده‌است.

جمالی‌نژاد با اشاره به کمک به پیشرفت و توسعه لرستان، بیان کرد: دستاوردهای خوبی را در تحقق منابع  و مصارف بودجه،  جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی به‌دست آورده‌ایم.

ابوطالب شفقت، استاندار لرستان، نیز در این نشست گفت: تصمیم‌گیری  مؤثر و اجرای برنامه‌های کلان و راهبردی نیازمند اصلاح و بازنگری در فرآیندها و نظام بودجه‌ریزی فعلی است.

او ورود دیوان محاسبات را به حوزه شرکت‌های دولتی و شبه‌دولتی بسیار مهم دانست و یادآور شد: از ارسال گزارش‌های  تحلیلی و نتایج نظارت برخط ماهانه برای کمک به تصمیم‌گیری بهتر استقبال می‌کنیم.

انتهتی پیام/645

دیگر خبرها

  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • کمک ۴ میلیاردی مردم لرستان برای بازسازی عتبات‌عالیات
  • برگزاری هفتمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس
  • بیداری ملت های آزاده جهان به برکت انقلاب اسلامی است
  • بیداری ملت های آزاده جهان به برکت انقلاب اسلامی است
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • برگزاری دوره تخصصی نماز در شهرکرد
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور