Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام مقدس روز یکشنبه در انجمن کتابخانه‌های عمومی این استان افزود: بررسی‌های انجام گرفته نشان می‌دهد که در هر منطقه‌ای که مشکلات و چالش‌های آن رو به افزایش می‌رود، فرهنگ کتابخوانی در آن منطقه رنگ باخته و تعداد کتابخوان‌های آن کم هستند.

وی ادامه داد: از همین‌رو ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی مقوله بسیار مهمی است که می‌تواند در امر آگاهی‌بخشی و هدایت تمامی اقشار جامعه از جمله افرادی که در معرض آسیب‌های اجتماعی قرار دارند، بسیار موثر واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقدس،با بیان اینکه کتابخانه‌ها از ضرورت‌های توسعه‌ای هر منطقه به شمار می‌رود، تصریح کرد: هنوز اهمیت این مهم در جامعه به خوبی تبیین نشده و در بسیاری از موارد از اهمیت و ارزش کتاب و کتابخوانی در جامعه غافل شده‌ایم.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری با تاکید بر ترویج امر کتابخوانی و توسعه تجهیزات کتابخانه‌ای در مناطق حاشیه‌ای و پرخطر استان، افزود: مسوولان مربوطه باید در این خصوص نیازسنجی و آینده‌پژوهشی داشته باشند.

مقدس در ادامه ایجاد کتابخانه‌های سیار در مناطق عشایری استان را از دیگر ضرورت‌های استان برشمرد و گفت: امید است با تفاهم‌نامه‌ای که در این حوزه بین نهاد کتابخانه‌های عمومی و بسیج عشایری بسته شده است در این زمینه اقدامات موثری انجام گیرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه با اشاره به اینکه این استان در بیست و هفتمین دوره هفته کتاب کشور توانست ۶ عنوان برتر را کسب کند، اظهار داشت: این موفقیت سبب شده تا استان به عنوان پرافتخارترین استان کشور را به صورت مشترک با استان یزد لقب گیرد.

فرهاد خلیل‌مقدم افزود: بی‌شک این موفقیت‌ها ناشی از همراهی و همکاری اعضای انجمن کتابخانه‌های عمومی است وتداوم این همراهی‌ها می‌تواند منشا خدمات بیشتری در استان شود.

به گزارش ایرنا، ۶۶ کتابخانه عمومی با ۴۵ هزار عضو در چهارمحال و بختیاری فعال است.

برچسب‌ها آسیب های اجتماعی چهارمحال وبختیاری کتابخانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی چهارمحال وبختیاری کتابخانه آسیب های اجتماعی چهارمحال وبختیاری کتابخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۷۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب

به گزارش خبرگزاری مهر، عاطفه زارعی عصر چهارشنبه در اختتامیه جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان «دوست من کتاب» ضمن تبریک روز بزرگداشت مقام معلم اظهار کرد: همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران است و هر کجا خبری از تمدن، پیشرفت و توسعه به گوش می‌رسد سرنخ‌هایی از کتاب و کتابت به خوبی مشهود است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه دومین اختتامیه جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان با حمایت‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، محافل ادبی در کشور و استان‌ها شکل گرفته است افزود: هدف این جشنواره شناسایی استعدادها و پرورش اندیشه‌ها در راستای غنی‌سازی و ترویج فرهنگ و ادبیات ایران است‌.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با اشاره به اینکه همچنین هدف از این جشنواره شناخت واقع‌بینانه از ادبیات کودکان و نوجوانان و تلاش مستمر برای پی بردن به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بالقوه آنهاست خاطرنشان کرد: حمایت، هدایت و راهبری بالیدن به نسل نوجوانی است که اندیشه ورز جستجو کند، بخواند، بپرسد، بنویسد و روی پای فرهنگ کشور خود بایستد.

وی تصریح کرد: با توجه به رسالت و مأموریت نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور مبنی بر ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی؛ راه اندازی محفل‌های ادبی و از دل این محفل «جشنواره ملی شعر و داستان دوست من کتاب» متولد شد.

زارعی با بیان اینکه آئین «اختتامیه نخستین دوره جشنواره دوست من کتاب» تیرماه ۱۴۰۰ برگزار شد و امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ شاهد برگزاری دومین دوره اختتامیه هستیم ادامه داد: امروز گرد هم آمده‌ایم تا شعر و داستان‌های ارسالی درباره کتاب و اهمیت آن را تأکید کنیم.

وی با اشاره به اینکه در کنار محفل ادبی، محفل قرآنی نیز در کتابخانه‌های عمومی شکل گرفت خاطرنشان کرد: به همین دلیل بخش ویژه دومین دوره جشنواره با محوریت قرآن و عترت پیامبر اسلام (ص) تعریف شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با بیان اینکه در مرحله اول جشنواره دوست من کتاب ۱۹ استان مشارکت داشتند و در مرحله دوم ۳۱ استان مشارکت کردند گفت: نقطه قوت این جشنواره حضور چهره‌های برجسته ادبی به عنوان داوران این جشنواره است که از تک تک آنها باید قدردانی کنیم.

زارعی در ادامه اضافه کرد: در این جشنواره ۸۵۰ اثر از ۳۱ استان ارسال و مورد داوری قرار گرفته است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان خاطرنشان کرد: این جشنواره در دو بخش شعر و داستان ۳۷ برگزیده دارد و در مجموع از ۴۲ نفر تقدیر می‌شود.

وی در پایان متذکر شد: امیدوارم با شناخت عمیق و واقع‌بینانه از کودک و نوجوان و با اشتراک دانش شخصی شاهد رشد، شکوفایی و مانایی ادبیات کودکان و نوجوان باشیم.

کد خبر 6094663

دیگر خبرها

  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • افتتاح چهارمین دفتر استاندارد و استاندارد سازی در چهارمحال و بختیاری
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • تقویت بارش‌ها در چهارمحال‌ و بختیاری
  • کتابداران دیلم برای جذب دانش آموزان در مدارس حضور یابند