Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@12:26:14 GMT

اعتیاد به حوزه دانش‌آموزی کشانده شده است

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۷۸۷۴

اعتیاد به حوزه دانش‌آموزی کشانده شده است

ایسنا/خراسان رضوی مدیر آموزش‌وپرورش ناحیه ۷ مشهد گفت: اعتیاد یکی از آسیب‌هایی است که جامعه را به صورتی جدی تهدید می‌کند و به حوزه دانش‌آموزی ورود پیدا کرده است.

محمدرضا کمالی، امروز در آیین افتتاحیه و نواختن نمادین زنگ یاری‌گران زندگی که در دبیرستان فرزانگان برگزار شد، عنوان کرد: پرداختن به فعالیت‌های فرهنگی‌-هنری‌، تشکلات دانش‌آموزی‌، فراگیرکردن تشکل‌ها در سطح مدارس‌، پرداختن به مسابقات مختلف و دیگر موارد، ظرفیت‌هایی‌ست که می‌تواند دانش‌آموزان را به سمتی هدایت کند که از انحرافات به دور باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعتیاد، یکی از آسیب‌هایی است که جامعه را به صورتی جدی تهدید می‌کند و به حوزه دانش‌آموزی ورود پیدا کرده است، بحث اعتیاد یا به نوعی ترغیب دانش‌آموزان به این حرکت موضوعی جدی است. اعتیاد ۴۰ سال پس از انقلاب هم مورد توجه بوده و فعالیت‌های مختلفی در خصوص این حوزه شده است.

مدیر آموزش‌وپرورش ناحیه ۷ مشهد با بیان اینکه «در حوزه جلوگیری از توزیع و مصرف موادمخدر چند نگاه وجود دارد»، اظهار کرد: بحث مقابله و جلوگیری از توزیع و ورود موادمخدر به داخل کشور ضرورت دارد و شاید نگاه غالبی باشد. و نگاه دیگر، درمان افرادی که مبتلا به این بیماری شده‌اند و کمک به این که احیا شوند و به جامعه بازگردند، بسیار مهم است.

وی افزود: اگر بحث پیشگیری را به این دو نگاه اضافه نکنیم، موفق نخواهیم بود و دائم درگیر آن هستیم که از این امر جلوگیری کنیم، مگر اینکه فرهنگ مصونیت در مقابل این عارضه را در جامعه نهادینه کنیم و از دانش‌آموزان و سطح پایین باید آغاز کرد تا بتوانیم از هر انحرافی جلوگیری کنیم که از آموزش‌وپرورش شروع کرده‌ایم.

کمالی با اشاره به اینکه «کشور ما در همسایگی کشوری است که تولیدکننده اصلی موادمخدر است»، تصریح کرد: این مورد یکی از عواملی است که مقابله را سخت می‌کند. به همین دلیل از طرفی ارزان‌بودن و دردسترس‌بودن جامعه را تهدید می‌کند و به سمت اعتیاد پیش می‌رود.

مدیر آموزش‌وپرورش ناحیه ۷ مشهد بیان کرد: در طرح یاری‌گران زندگی چندین وزارت‌خانه به آموزش‌وپرورش کمک می‌کنند. در این طرح، مسئولیت اصلی با شورای دانش‌آموزی و دیگر تشکلات در مدرسه است. در این  طرح، هم‌سن‌وسالان به یکدیگر کمک می‌کنند و مانع ورود دانش‌آموزان به سمت موادمخدر می‌شوند.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اعتیاد دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۷۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند

ایسنا/زنجان معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: دانش‌آموزان متاهل طبق آیین‌نامه اجرایی مدارس و تایید مدیر مدرسه با رعایت شئونات می‌توانند در مدارس عادی تحصیل کنند.

حسین قاسمی در گفت‌وگو با  خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه تلاشمان این است هیچ دانش‌آموز روستایی از تحصیل باز نماند، اظهار کرد: در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اتفاقات خوبی را شاهد هستیم.

وی با اشاره به شناسایی ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان زنجان، ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش آموزان مشکلات جدی ذهنی یا جسمی دارند و بعضا آموزش‌پذیر نیستند.
 
قاسمی با اشاره به اینکه این ۷۹۰ نفر در حوزه ورود به ابتدایی هستند و چون آمار را به طور کلی حساب می‌کنند،۳۰ نفر از این تعداد فوت شدند، اضافه کرد: علاوه بر این، تعدادی از دانش‌آموزان هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو افراد بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی با اشاره به فعالیت ۹ مدرسه تک دانش‌آموزی، بیان کرد: از این تعداد ذکر شده خانواده (حدود ۵۵ دانش آموز) نیز به علت جثه کوچک فرزندشان اجازه ورود آن‌ها به پایه ابتدایی را ندادند.  

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در حوزه متوسطه عمده دلیل ترک تحصیل ازدواج، ورود به حوزه اشتغال و عدم رضایت برخی والدین برای ادامه تحصیل فرزندانشان است، بیان کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

قاسمی با اشاره به اهمیت حق تحصیل برای افراد، خاطر نشان کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.
 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان
  • اژه‌ای: حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان باید حفظ شود
  • حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان، حتماً باید حفظ شود
  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • «نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش