Web Analytics Made Easy - Statcounter

سروان امیرسام کمایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه در این رده‌های آموزشی درباره پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی همچون «فضای مجازی» و «مواد مخدر» به عنوان مهم‌ترین چالش‌های اجتماعی امروزه به دانش آموزان آگاهی داده می شود، اظهار کرد: تاکنون ۶ هزار و ۳۰۰ دانش آموز در مقاطع پیش‌دبستانی، ابتدایی و دوره‌های متوسطه آموزش‌های روانشناسی پلیس در بخش‌های روانشناسی بالینی، فضای مجازی، راهنمایی و رانندگی و مواد مخدر را به صورت رایگان (طبق نگرش و دستور اکید فرمانده انتظامی شهرستان) توسط کارشناس مربوطه بهره‌مند شدند و این روند آموزشی تا پایان فصل مدارس ادامه دارد

وی با بیان اینکه نبود اعتماد به نفس و ناآگاهی کافی در شناخت آسیب‌های اجتماعی از سوی دانش آموزان در این آموزش‌ها بسیار مشهود بود، افزود: نبود اعتماد به نفس، دانش آموزان را به گرداب آسیب‌های اجتماعی می کشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی شهرستان آبادان با تأکید بر ضرورت تقویت حس اعتماد به نفس در افراد به ویژه دانش آموزان تصریح کرد: برای این منظور باید ارائه آموزش مهارت‌های ۹ گانه از دوره پیش‌دبستانی (مهدهای کودک) آغاز شود تا بتواند تأثیر خود را به طور عمیق در دوره‌های مختلف زندگی دانش آموزان برجای گذارد.

وی افزود: باید در موضوع آموزش محور صرف در مدارس تغییر نگرش حاصل شود.

وی با تأکید دوباره بر لزوم تقویت حس اعتماد به نفس و فراگیری مهارت «نه» گفتن به دانش آموزان در کنار تعلیم و تحصیل علم، یادآور شد: در غیر این صورت دانش آموزان به راحتی در دام بسیاری از آسیب‌های اجتماعی گرفتار می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، وی بی توجهی اولیاء، معلمان و مدیران مدرسه نسبت به تغییر رفتار دانش آموزان را یکی از علل بروز آسیب‌های اجتماعی در میان دانش آموزان خواند و از آمادگی واحد متبوعه‌اش برای حضور و ارائه آموزش‌های لازم در زمینهٔ آسیب‌های مختلف اجتماعی و فضای سایبری در مدارسی که گزارش دهی کنند، خبر داد.

کد خبر 4798143

منبع: مهر

کلیدواژه: ابادان نیروی انتظامی خوزستان آموزش های مهارتی دانش آموزان بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان مجلس شورای اسلامی قزوین بارش برف یاسوج تعطیلی مدارس ثبت نام کاندیداها خطبه های نماز جمعه بیرجند شهرکرد صفحه اول روزنامه های استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۷۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی‌بر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان یکی از ظریف‌ترین و مینیاتوری‌ترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.

وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهره‌گیری از توان مشاوره دقیق روان‌شناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیرو‌های کیفیت‌بخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانی‌که یک انحراف در آمار می‌بینیم؛ در بخش‌های نرم‌افزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستان‌ها امکاناتی که رشته‌های دیگر و دانش‌آموزان تحربی دارند، دانش‌آموزان ریاضی نیز بهره‌مند هستند.

انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاع‌رسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت می‌گیرد. نهاد‌هایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفه‌ای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.

در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم

وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانش‌آموزان در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانش‌آموزان مهارت دارند.

فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشته‌های کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نه‌تنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزش‌دیده روبرو هستند.

هنرستان‌ها برای همه رشته‌ها الگو موفقی هستند

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها برای نه‌تنها برای رشته‌های ریاضی بلکه برای هنرستان‌ها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعداد‌های خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.

وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • ۲۹۸ دانش آموز و ۹۳ معلم ابلاع صلح یاری دریافت کردند
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی