Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو از حل مشکلات فاضلاب اهواز با مشارکت دستگاه‌های دیگر و حمایت دولت خبر داد و گفت:امیدواریم با استفاده از منابع عمومی، کمک دولت و استفاده از صندوق توسعه ملی بتوانیم این پروژه را هر چه زودتر به نقطه اطمینان بخشی برسانیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس،رضا اردکانیان در حاشیه جشنواره پژوهش و فناوری صنعت آب و برق کشور در خصوص مشکلات فاضلاب اهواز گفت: برای حل مشکل فاضلاب اهواز به‌صورت کوتاه مدت و میان‌مدت در حال برنامه ریزی هستیم و در تلاش هستیم با استفاده از منابع عمومی، کمک دولت و استفاده از صندوق توسعه ملی این پروژه را هر چه زودتر به نقطه اطمینان بخشی برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اردکانیان ادامه داد: طرح جامعی برای حل مشکل فاضلاب اهواز آماده شده و منابع مالی آن مشخص است پس برای حل این مشکل با مشارکت دستگاه‌های دیگر و حمایت دولت، طبق برنامه‌ریزی و طراحی صورت‌گرفته در کوتاه‌ترین زمان، اقدام اساسی انجام خواهیم داد.
وزیر نیرو در پاسخ به این سئوال که دلیل به جود آمدن این مشکل چیست اظهار داشت:ریشه مشکل فاضلاب اهواز مهیا نبودن سیستم‌های جمع‌آوری آب‌های سطحی است و این موضوع مستلزم این بوده که در سال‌های گذشته اقداماتی در زمینه جمع‌آوری آب‌های سطحی توسط مدیریت شهری صورت می‌گرفته، اما اکنون زمان پرداختن به حل مشکل آن هم با سرعت و البته به شکل همه‌جانبه است.

*تعداد ۲۲۷ پروژه جزو پروژه‌های نیمه تمام است

وزیر نیرو در پاسخ به این سئوال که برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آب و برق چه اقداماتی خواهد شد ادامه داد: در پویش #هرهفته_الف_ب_ایران قرار است تا پایان امسال ۲۲۷ پروژه مهم را افتتاح و عملیات اجرایی تعدادی پروژه را نیز آغاز کنیم.
وی ادامه داد: تعداد ۲۲۷ پروژه جزو پروژه‌های نیمه تمام است پس در قالب این پروژه‌ها حدود ۳ هزار مگاوات نیروگاه حرارتی، ۱۰ سد، ۲۶ هزار هکتار شبکه‌های اصلی آبیاری و زهکشی، آبرسانی به تعداد یک هزار و ۱۲۴ روستا، ۲۹ تصفیه‌خانه فاضلاب و ۱۴ تصفیه‌خانه آب از برنامه‌های دارای اولویت وزارت نیروست که در زمان مقرر به اتمام خواهند رسید.

اردکانیان در خصوص مزیت های لایحه بودجه بودجه 99  گفت:سازوکارهای پیش‌بینی شده در تبصره ۱۹ قانون بودجه سال 99  همچون سال گذشته مناسب است و در قانون بودجه، ساز و کارهایی دیده شده که با تشویق بخش خصوصی و تسهیلاتی که فراهم می‌شود از حیث برخی تغییرات ضروری در کاربری پروژه‌ها و سهل کردن روش‌های واگذاری، این شرکت‌ها می‌توانند در تکمیل پروژه‌ها مشارکت کنند.
وزیر نیرو در پاسخ به این سئوال که بودجه وزارت نیرو چه تغییراتی داشته است گفت:بودجه این وزارتخانه در مجموع حدود ۹ هزار میلیارد تومان است و اصلی‌ترین اتکای وزارت نیرو در لایحه بودجه ۹۹ به منابع داخلی و دریافت بهای مصوب عرضه آب و برق است.

اردکانیان با بیان اینکه در بخش آب نسبت به سال ۹۸ به لحاظ اهمیتی که دارد، شاهد افزایش هستیم، گفت: امیدواریم با استفاده از تنوع بخشی شکل گرفته در منابع مالی وزارت نیرو شامل بودجه عمومی، منابع داخلی، واگذاری‌های بخش خصوصی، مشارکت بخش خصوصی در عرصه‌های مختلف از جمله موضوع جمع‌آوری تصفیه‌فاضلاب و شیرین کردن آب دریا بتوانیم شاهد تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و آغاز پروژه‌های جدید در نقاط ضروری باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اهواز فاضلاب آب بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۸۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر دهقانی در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه جدی دولت برای توسعه فناوری هوش مصنوعی افزود:با حمایت و پیگیری جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی امسال شاهد ارتقای جایگاه، کاربرد‌ها و رتبه ایران در هوش مصنوعی خواهیم بود و سرعت این توسعه افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای کاربردی‌سازی مقالات علمی و مقاله‌های این حوزه افزود: رتبه تولید علم عموماً به تعداد مقالات علمی و ضریب تأثیر آنها ارجاع داده می‌شود. برای آن‌که بتوانیم تولیدات علمی و پژوهش‌ها را کاربردی کنیم به زیرساخت‌ها و سخت‌افزار‌های پیشرفته، قانون‌گذاری یا تنظیم‌گری و حمایت‌های عملی و اجرایی نیاز داریم.

دکتر دهقانی با اشاره به راه اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و نقش آفرینی شورای راهبری فناوری هوش مصنوعی با هدف توسعه کاربرد‌های این فناوری به دست مردم عنوان کرد: ایجاد بستر و زمینه توسعه زیرساخت‌ها و امکانات کاربری هوش مصنوعی از اهداف اصلی این مرکز ملی است، به طوری که بخش خصوصی بتواند با استفاده از امکانات و کاربری سخت‌افزارها، توسعه ابزار‌ها و کاربرد‌های هوش مصنوعی را محقق کند. بخش خصوصی در این امر نقش آفرینی خواهد کرد و زیرساخت‌های پردازشی و پایگاه‌های داده‌ای بزرگ را فراهم می‌کند. داده از مهم‌ترین ابزار‌هایی است که کمک می‌کند جریان کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف پزشکی، ارتباطات و مالی و دیگر حوزه‌ها شکل گیرد.

وی با اشاره به تمرکز جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی بر توسعه و کاربردی سازی این فناوری گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال از نظر عملیاتی و اجرایی شدن کار‌های کاربردی سال پرباری باشد تا کشور هم از نظر رتبه کاربرد هوش مصنوعی سریع‌تر ارتقای پیدا کند.

دیگر خبرها

  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • ارزپاشی بانک مرکزی از محل ذخایر ارزی و منابع صندوق توسعه ملی
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • ابلاغ ۸۲۱میلیارد تومان منابع ازمحل فروش اوراق به پروژه های اردبیل
  • مهدیه قزوین به عنوان یک ابرفرهنگ‌سرای متعلق به شهرداری تکمیل شود
  • مهدیه قزوین به عنوان یک ابر فرهنگ‌سرای متعلق به شهرداری تکمیل شود