Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-26@22:54:23 GMT

احداث روزانه۲۰کیلومتر راه روستایی

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۸۷۷۷

احداث روزانه۲۰کیلومتر راه روستایی

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، محمد اسلامی صبح امروز در مراسم «افتتاحیه چهارمین نمایشگاه حمل و نقل و صنایع وابسته» با اشاره به لبیک‌گویی رانندگان کامیون در ۲۶ آذر ۱۳۶۲ به فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر «حمل کالاهای اساسی از بندر امام (ره) در زمان جنگ تحمیلی» اظهار داشت: هفته حمل و نقل مصادف با این روز جاودانه است و نمایشگاه حمل و نقل نیز فرصت مناسبی برای گفت‌وگو، تعامل، انتقال تجربیات و ارزیابی عملکرد و تصویرسازی مطلوب برای آینده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به دو بخش مهم مسکن و حمل و نقل در وزارت راه و شهرسازی افزود: به دنبال آن هستیم که با تحرک‌بخشی به این دو حوزه، سهم وزارت راه و شهرسازی در خروج از رکود اقتصادی و رسیدن به رونق اقتصادی را ارتقاء دهیم.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در این یک سال پیشرفت‌هایی در وزارت راه و شهرسازی به وقوع پیوست از جمله در بخش دیپلماسی حمل و نقل، تفاهمنامه‌هایی با کشورهای عضو کمیسیون‌های مشترک اقتصادی ایران بخصوص با کشورهای همسایه به امضاء رساندیم و اسنادی مبادله کردیم که موانع را یکبار برای همیشه از سر راه توسعه اقتصادی برداریم.

مسیر ترانزیتی ریلی به چین فعال شده است

اسلامی افزود: با هر کشوری که در مسیر ترانزیت ما قرار دارد بخصوص کشورهای همسایه، در حال حاضر هیچ‌گونه عدم تفاهمی نداریم. در بخش ریلی نیز تفاهمنامه‌های ۴ و ۵ جانبه با کشورهای منطقه و آسیای میانه بخصوص در مسیر حمل ریلی کالا از چین به اروپا از مسیر ایران به امضاء رسانده‌ایم، فعالیت در این مسیر آغاز شده و به صورت واقعی و زنده از این خط بهره‌برداری می‌کنیم. با ایجاد تعرفه‌های یکسان، حجم ترانزیت ما متحول خواهد شد.

وی تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه‌های زیرساختی راه و شهرسازی را علی‌رغم محدودیت منابع ارتقاء داده‌ایم و با متمرکز کردن مدیریت منابع و استفاده بهینه از اعتبارات، توانستیم تحرک خوبی به پروژه‌های زیرساختی بدهیم؛ به گونه‌ای که تا پایان دولت دوازدهم ۲۰۰۰ کیلومتر آزادراه به مجموعه آزادراه‌های کشور افزوده خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی به فعالیت سازمان راهداری در بخش راه روستایی اشاره و اظهار کرد: توسعه راه‌های روستایی با هدف تحقق اشتغال روستاها در دستور کار سازمان راهداری قرار دارد و به عنوان یک برنامه ملی راه‌اندازی شده است؛ به گونه‌ای که تا پایان سال جاری و سال آینده، روزانه ۲۰ کیلومتر راه روستایی احداث خواهد شد.

به گفته اسلامی، در کنار احداث راه‌های جدید، قرار است با استفاده از تکنولوژی نوین، بهسازی و نوسازی راه‌ها با دو هدف افزایش راندمان حمل و نقل و کاهش سوانح جاده‌ای را در دستور کار قرار دهیم.

کاهش تصادفات و کشته‌ها در محورهای پرحادثه

وی در خصوص بهسازی جاده‌ها یادآور شد: جاده چابهار ـ ایرانشهر، یکی از محورهای پرحادثه ما بود. در سال ۱۳۹۶ در این محور ۸۰۰ تا ۹۰۰هزار تن بار جابجا شد که یک میلیون و ۴۰۰هزار تردد در این جاده به ثبت رسید ولی تعداد تصادفات ۴۳۰ فقره و تعداد کشته‌ها ۹۰ نفر بود اما در سال ۱۳۹۷ علی‌رغم آنکه ۲.۵ میلیون تردد انجام شد و حجم بار عبوری سه برابر افزایش یافت، اما با استفاده از بهسازی و نوسازی این محور توانستیم تعداد تصادفات را به ۴۰۳ فقره و تعداد کشته‌ها را به ۸۹ نفر کاهش دهیم درحالی‌که فعالیت بندری نیز همزمان در بندر چابهار رونق داشته است.

وزیر راه و شهرسازی افزود: با تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان از محل تزریق منابع صندوق توسعه ملی با موافقت رهبر معظم انقلاب، این خط تا سال ۱۴۰۰ تکمیل می‌شود.

نوسازی ناوگان ریلی و جاده‌ای

وی به نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده‌ای اعم از اتوبوس و کامیون اشاره کرد و گفت: با کمک نظام بانکی، امیدواریم نوسازی ناوگان جاده‌ای شتاب بگیرد که هم شاهد افزایش راندمان حمل و نقل خواهیم بود و هم ایمنی جاده‌ای و اشتغال در صنعت حمل و نقل رونق خواهد گرفت.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی ناوگان ریلی تفاهمنامه امضاء کرده‌ایم که برای اولین‌بار ۱۶ شرکت ریلی مسافری و باری، سفارش تولید ناوگان به شرکت‌های تولیدکننده داخلی داده‌اند و به زودی ناوگان جدید وارد صنعت حمل و نقل ریلی شده و به تدریج هر سه ماه یکبار شاهد افزوده شدن ناوگان جدید به این صنعت خواهیم بود.

اسلامی خاطرنشان کرد: قرار است در بخش صنعت هوانوردی، با تمرکززدایی از فرودگاه تهران، ۶ هاب هوایی در کشور ایجاد کنیم که از این تعداد، پروازهای متعدد داخلی و بین‌المللی انجام شود.

به گفته وی، این پیشرفت‌ها علی‌رغم تحریم‌های ظالمانه رخ داده است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: راه روستایی حمل و نقل محمد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۸۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ نقطه حادثه در مسیرهای اربعینی ایمن سازی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش امانی ظهر امروز چهارشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: در مسیرهای اربعینی نزدیک به ۱۳۰ نقطه حادثه خیز وجود دارد که تا امروز توانستیم ۷۰ نقطه حادثه خیز را برطرف کنم.

وی گفت: ۸۷۸ نقطه حادثه خیز در مجموع در جاده‌های کشور وجود داشت که از یک هزار و ۵۰۰ نقطه که به دولت تعهد داده بودیم در سال گذشته نزدیک به ۷۶۰ نقطه حادثه خیز را برطرف کنیم و برنامه این است که تا پایان این دولت تمام این نقاط حادثه خیز را در سطح جاده‌های کشور برطرف کنیم.

وی با اشاره به نیاز اساسی زائران اربعین به ناوگان حمل و نقل و سهولت در تردد آنها تصریح کرد: وزیر راه و شهرسازی در حال برنامه‌ریزی برای واردات و همچنین استفاده از محصولات داخلی در راستای تکمیل ناوگان حمل و نقل جاده‌ای است.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور افزود: در حال رایزنی با طرف عراقی هستیم تا بتوانیم از ناوگان حمل و نقل این کشور برای جا به جایی آسان زائران در مرزها استفاده کنیم.

وی درباره مشکلات موجود در مسیر منتهی به مرز شلمچه و ناایمن بودن جاده اهواز به خرمشهر گفت: ما در سال گذشته بیش از ۲ هزار و پانصد میلیارد تومان طرح برای راه‌های اربعینی تعریف کردیم و امسال هم این طرح ادامه دارد که بخشی از مطالبات پیمانکاران تأمین اعتبار شده است و ایمن سازی جاده اهواز به خرمشهر در اولویت کار ما قرار گرفته تا هم در تکمیل بزرگراه و هم در تأمین روشنایی و رفع مشکلات موجود آن اقداماتی انجام شود که در ایام اربعین حسینی بخشی از آن قابل استفاده باشد.

کد خبر 6087669

دیگر خبرها

  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • طولانی‌ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان احداث می شود
  • امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • راه اندازی مرکز معاینه فنی ناوگان سنگین در کهنوج
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • مراجعه بیش از ۱۸ هزار دستگاه ناوگان سنگین به مرکز معاینه فنی جنوب کرمان
  • ۷۰ نقطه حادثه در مسیرهای اربعینی ایمن سازی شدند
  • اجرای عملیات احداث وتکمیل کمربندی آران و بیدگل به طول ۴۶ کیلومتر