Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمدتقی احمدی در مراسم استقبال و نکوداشت مسعود سلیمانی (استاد دانشگاه تربیت مدرس که مدتی را در زندان‌های آمریکا سپری کرد)، گفت: امروز دور هم جمع شدیم تا از استاد گرانقدر یعنی مسعود سلیمانی به‌دلیل جهاد وی قدردانی کنیم.

وی افزود: سلیمانی با تحمل ۱۴ ماه شکنجه و سختی به قله‌های استقلال و آزادگی دست یافت و در مبارزه با دشمنان انقلاب، موفق بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه تربیت مدرس بیان کرد: آزادی و بازگشت افتخار آمیز سلیمانی را به خانواده دانشگاه تربیت مدرس و مردم ایران شادباش می‌گویم.

احمدی افزود: از دولت، وزیر امور خارجه و وزیر علوم به خاطر پیگیری‌های‌شان برای آزادی سلیمانی تشکر می‌کنم.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: یاد و خاطره مادر سلیمانی را نیز گرامی می‌داریم و از او به خاطر تربیت چنین فرزند آزاده‌ای تشکر می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم خانواده سلیمانی بدانند وی برای تک‌تک اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، دانشجویان و مردم، محترم است. سلیمانی الگوی آزادگی و تعهد برای دانشجویان محسوب می‌شود.

این استاد دانشگاه تربیت مدرس در پایان خاطرنشان کرد: سلیمانی به خاطر تحمل شکنجه، بسیار ضعیف شده و نیازمند بستری و استراحت است.

سلیمانی به‌دلیل تربیت صحیح، استقامت را انتخاب کرده

ایرج حریرچی در ادامه این مراسم گفت: قطعاً پیشنهادات وسوسه‌انگیزی از سوی دشمنان انقلاب به سلیمانی داده شده؛ اما وی به خاطر تربیت صحیح، استقامت را انتخاب کرده است.

قائم‌مقام وزیر بهداشت بیان کرد: سلیمانی، مدال افتخار دیگری بر گردن انقلاب و مایه افتخار ایرانی در جهان است

حریرچی بیان کرد: انقلاب و مردم به چنین استاد بااستقامتی افتخار می‌کنند و امیدواریم راه سلیمانی در کشور ادامه داشته باشد.

معاون کل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: خوشا به سعادت سلیمانی که در مقابل آمریکا تعظیم نکرد و توشه معنوی برای آخرت خود جمع کرد.

انتهای پیام/

300 / 168 محمدتقی احمدی مسعود سلیمانی دانشگاه تربیت مدرس ایرج حریرچی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مسعود سلیمانی دانشگاه تربیت مدرس ایرج حریرچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۹۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه هم اندیشی که با حضور نخبگان هنری کشور و مسئولین دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان از جمله برپا شد، با ابراز قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه اساتید حاضر در جلسه در مسیر تعالی هنر ایرانی در جهان، به تبیین فعالیت‌ها و مأموریت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی طی ادوار مختلف و دوره جدید این شورا پرداخت.

استاد خسروپناه با تأکید بر اهتمام و آمادگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به نهادینه کردن شیوه نامه نظام استاد شاگردی خاطر نشان کرد: طرح شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی و به همت دانشگاه استاد فرشچیان انجام شد و در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب و در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اجرا شد. رفع مشکلات و دغدغه‌های نخبگان هنری کشور اولویت شورای عالی انقلاب فرهنگی است که بر این اساس در صدد هستیم تا با همت دانشگاه استاد فرشچیان، مرکز آفرینش هنرهای قرآنی و موزه رویداد هنری را عملیاتی کنیم.

وی خطاب به مطالبات و دغدغه‌های هنرمندان برجسته تصریح کرد: درخواست‌ها و پیشنهادهای خود در راستای اعتلای جایگاه هنر در کشور را از طریق دانشگاه استاد فرشچیان به دبیرخانه شورا انتقال دهید تا بررسی‌ها و پیگیری‌های لازم انجام شود.

دکتر یارزاده دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان نیز در ادامه جلسه ضمن تقدیر از تلاش‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌ویژه حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه در تصویب و استقرار شیوه نامه نظام استاد شاگردی در کشور خواستار حمایت بیشتر از شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و اجرایی شدن این مهم شد.

وی تصریح کرد: در شرایط کنونی، به‌کارگیری ظرفیت‌های هنر با مرکزیت دانشگاه هنرهای اسلامی – ایرانی استاد فرشچیان، گام مؤثری در جهت جهش تولید با مشارکت‌های مردمی است. همچنین؛ گسترش دانایی‌محور فضای آموزشی هنرهای اصیل با نگاه تقویت اقتصاد هنر، راهکار بسیار مهمی در جهت توسعه صادرات آثار هنری و هنرمندان، اشتغال‌زایی، کارآفرینی و تحقق سیاست‌های دانش‌بنیان کشور خواهد بود.

دکتر یارزاده گفت: براین اساس، نهادینه کردن شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و معرفی تخصصی سفیران هنری دانشگاه استاد فرشچیان به جهان، گام مهمی در تعالی هنر ایرانی و تحقق وظایف و سیاست‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در این حوزه است.

گفتنی است در این دیدار استاد دکتر صفر سامی برترین خاتم کار جهان، استاد دکتر سید محمد هادی ابوالقاسمی نگارگر برجسته بین‌المللی، دکتر ابوالفضل زابح استاد کتابت، نسخه‌شناسی هنرهای ایرانی، دکتر محمد سجاد یارزاده رئیس دانشگاه استاد فرشچیان، دکتر مهدی خانکه پژوهشگر حکمت هنرهای اسلامی و مجید طلیمی کارشناس عالی روابط عمومی و رسانه حضور داشتند.

کد خبر 6097900

دیگر خبرها

  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است