Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، مسعود زردویان، درباره آمادگی پالایشگاه‌های گازی کشور برای تولید به‌موقع و کافی گاز طبیعی با هدف گازرسانی ایمن و پایدار در فصل زمستان، گفت: ما از ابتدای سال آمادگی‌های لازم برای تولید گاز طبیعی در فصل زمستان را ایجاد کردیم. همه پالایشگاه‌های گازی سراسر کشور در ۶ ماه نخست امسال، تعمیرات اساسی را به پایان رساندند تا برای تولید گاز طبیعی در زمستان مشکلی نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با اقدام‌های انجام شده در بخش پالایش گاز کشور، موفق شدیم ظرفیت پالایش و فرآورش گاز را به میزان وعده داده شده از سوی مهندس تربتی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران برسانیم.

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران، توضیح داد: اکنون ظرفیت ورودی پالایشگاه‌های گازی کشور به ۹۰۰ میلیون مترمکعب در روز رسیده است.

شایان ذکر است، پس از ورود گاز به پالایشگاه‌ها بخشی از گاز صرف تولید محصولات جانبی و بخش اعظم دیگر صرف تولید گاز طبیعی می‌شود که هر سال برای تامین گاز مورد نیاز بخش داخلی و صادراتی کشور کافی است. بر این اساس اکنون ظرفیت پالایشی سراسر کشور قابلیت تولید گاز طبیعی تا ۹۰۰ میلیون مترمکعب را دارد.

زردویان با اشاره به اینکه هر سال از گاز تولیدشده پالایشگاه‌های گازی کشور برای ذخیره‌سازی در مخازن سراجه و شوریجه استفاده می‌شود، اظهار کرد: هر سال از گاز تولیدی کشور در این دو مخزن ذخیره می‌شود تا در فصل سرد سال و هنگامی که میزان مصرف به اوج می‌رسد، از گاز ذخیره‌شده این دو مخزن استفاده شود.

وی درباره فعالیت پالایشی گاز در پارس جنوبی، گفت: تاکنون ۱۰ پالایشگاه را در حوزه پارس جنوبی تحویل گرفته‌ایم، دو پالایشگاه دیگر را نیز تا چند ماه آینده و یک پالایشگاه را سال آینده تحویل خواهیم گرفت که در مجموع تعداد پالایشگاه‌ها به ۱۳ واحد می‌رسد و طرح‌های توسعه پارس جنوبی به پایان خواهد رسید.

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران با اعلام اینکه توسعه پالایشگاه‌های پارس جنوبی با عنوان طرح‌های تکمیل ظرفیت انجام می‌شود، درباره واحد تولید ماده بودار کننده گاز در پارس جنوبی گفت: نخستین بازدید از این واحد انجام شده و شرایط فعالیت این واحد مطلوب ارزیابی شده است، با توجه به نیاز کشور به این ماده برنامه ساخت و توسعه واحد یادشده نیز در دستور کار قرار گرفته است.

زردویان درباره تامین پایدار گاز متناسب با توسعه شبکه گازرسانی کشور، اعلام کرد: همواره تناسب بین تولید و مصرف گاز در کشور برقرار می‌شود، زیرا توسعه شبکه گازرسانی بدون افزایش ظرفیت تولید گاز طبیعی امکان‌پذیر نیست.

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران به مردم وعده داد که تا پایان امسال، هیچ مصرف‌کننده گاز طبیعی در کشور با مشکل قطع یا افت فشار گاز روبه‌رو نشود.

کد خبر 4798432

منبع: مهر

کلیدواژه: تولید گاز گاز گازرسانی روستایی نفت و گاز گاز رسانی بودجه 99 کل کشور لایحه بودجه بانک مرکزی ایران قیمت دلار مالیات طرح ملی مسکن بنزین اوپک وزارت جهاد کشاورزی وزارت راه و شهرسازی سازمان برنامه و بودجه قیمت بنزین قیمت یورو وزارت صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۹۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان

ایسنا/کردستان مدیرعامل شرکت آبفا کردستان گفت: با احداث ۳۴ باب مخزن از ابتدای طرح جهاد آبرسانی به روستاهای استان، ۴ هزار و ۹۵۰ مترمکعب ظرفیت برای ذخیره‌سازی آب در این مخازن ایجاد شده است.

محمد فرهاد امروز شنبه ۸ اردیبهشت در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در قالب ۳۴ باب مخزن در طرح جهاد آبرسانی به روستاهای کردستان، ایجاد شد.

وی افزود: همچنین در قالب این طرح، تاکنون ۲۵۰ کیلومتر خط انتقال آب، ۱۱۱ کیلومتر شبکه توزیع آب، ۲۰ باب ایستگاه پمپاژ، حفر و تجهیز ۸ حلقه چاه و بهسازی ۴ دهنه چشمه در روستاهای مشمول این طرح اجرا شده است.

مدیرعامل آبفا کردستان خاطرنشان کرد: طرح جهاد آبرسانی به روستاهای استان به منظور محرومیت‌زدایی و رفع تنش آبی روستاهای استان با اعتبار ۵۲۸ میلیارد تومان و برای ۱۶۹ روستا از ابتدای سال ۱۴۰۱ آغاز شده و در حال حاضر ۴۸.۶ درصد پیشرفت دارد.

فرهاد تصریح کرد: این طرح ۶۷ هزار نفر از جمعیت روستایی استان را زیر پوشش قرار خواهد داد و با اتمام آن شاخص بهره‌مندی جمعیت روستایی از آب شرب بهداشتی و سالم به صورت پایدار از ۸۰ درصد به ۸۶ درصد ارتقاء خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان افزود: پس از اتمام طرح فعلی جهاد آبرسانی، قرارداد دوم نیز برای ۱۲۰ روستای دیگر استان با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریال و در صورت تأمین اعتبار آغاز خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رقابت چین و هند برای نفوذ به بخش انرژی سریلانکا
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ‌زنی شد
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ زنی شد/تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین در روز
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان