Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،سروان امیرسام کمایی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی شهرستان آبادان ، با اشاره به اینکه در رده‌های آموزشی روانشناسی درباره پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی همچون «فضای مجازی» و «مواد مخدر» به عنوان مهم‌ترین چالش‌های اجتماعی امروزه به دانش آموزان آگاهی داده می شود، اظهار کرد: تاکنون ۶ هزار و ۳۰۰ دانش آموز در مقاطع پیش‌دبستانی، ابتدایی و دوره‌های متوسطه آموزش‌های روانشناسی پلیس در بخش‌های روانشناسی بالینی، فضای مجازی، راهنمایی و رانندگی و مواد مخدر را به صورت رایگان (طبق نگرش و دستور اکید فرمانده انتظامی شهرستان) توسط کارشناس مربوطه بهره‌مند شدند و این روند آموزشی تا پایان فصل مدارس ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه نبود اعتماد به نفس و ناآگاهی کافی در شناخت آسیب‌های اجتماعی از سوی دانش آموزان در این آموزش‌ها بسیار مشهود بود، افزود: نبود اعتماد به نفس، دانش آموزان را به گرداب آسیب‌های اجتماعی می کشاند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی شهرستان آبادان با تأکید بر ضرورت تقویت حس اعتماد به نفس در افراد به ویژه دانش آموزان تصریح کرد: برای این منظور باید ارائه آموزش مهارت‌های ۹ گانه از دوره پیش‌دبستانی (مهدهای کودک) آغاز شود تا بتواند تأثیر خود را به طور عمیق در دوره‌های مختلف زندگی دانش آموزان برجای گذارد.

کمایی افزود: باید در موضوع آموزش محور صرف در مدارس تغییر نگرش حاصل شود.

او با تأکید دوباره بر لزوم تقویت حس اعتماد به نفس و فراگیری مهارت «نه» گفتن به دانش آموزان در کنار تعلیم و تحصیل علم، یادآور شد: در غیر این صورت دانش آموزان به راحتی در دام بسیاری از آسیب‌های اجتماعی گرفتار می شوند.

او بی توجهی اولیاء، معلمان و مدیران مدرسه نسبت به تغییر رفتار دانش آموزان را یکی از علل بروز آسیب‌های اجتماعی در میان دانش آموزان خواند و از آمادگی واحد متبوعه‌اش برای حضور و ارائه آموزش‌های لازم در زمینهٔ آسیب‌های مختلف اجتماعی و فضای سایبری در مدارسی که گزارش دهی کنند، خبر داد.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آسیب اجتماعی روانشناسی دوره آموزشی شهرستان آبادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۱۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

سرپرست آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز برگزاری امتحان نهایی متوسطه در سه آموزشگاه استان اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی رحیم، امروز _یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: چهار درصد جمعیت دانش‌آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش‌آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.

وی افزود: مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز عشایری را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه سال‌جاری برای نخستین‌بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخورپوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام «محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون» برگزار می‌شد.

وی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومترها راه سخت گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون پیمایش می‌کردند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۰ دانش‌آموز در این چهار حوزه امتحانی مذکور افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی کردن در مسیرهای سخت گذر می‌پرداختند.

وی تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش‌آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی عشایر به‌صورت ثابت، نیمه‌ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی این اداره کل قرار گرفته‌اند.

کد خبر 750721

دیگر خبرها

  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری