Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابول نژادیان با بیان اینکه دانشگاه ها باید پژوهش نوآوری را در صدر فعالیت های خود قرار دهند گفت: پژوهش ها در دانشگاه باید ابتدا نیازسنجی و سپس براساس این نیازها انجام شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «فرهاد ابول نژادیان» ظهر امروز (یکشنبه ۲۴ آذر) در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که در تالار شهدای این دانشگاه برگزار شد، با بیان اینکه  پژوهش زیربنای اصلی پیشرفت در  کشورهای استقلال و توسعه یافته است اظهار کرد: این کشورها برنامه ریزی استراتژیک برای خود دارند و بر اساس آن پژوهش و سیاستگذاری کردند 

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه در این زمینه نیاز به اختصاص نیروی انسانی قوی و منابع مالی داریم به همین دلیل کشورهای توسعه یافته به سمت و سو پژوهش سوق پیدا کردند افزود: اولین اولویت برای دانشگاه های نسل اول، تربیت و تامین نیروی انسانی متخصص در رشته های مربوطه است تا  نیازهای جامعه را تامین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به  فلسفه وجودی و فعالیت دانشگاه ها در اوایل انقلاب تصریح کرد: قبل از انقلاب اکثر پزشک ها در ایران هندی بودند که با پیروزی انقلاب اسلامی و رشد و توسعه دانشگاه علوم پزشکی، نسبت به تربیت نیروی پزشک و پرستار ایرانی تاکید و اقدام شد.

 

ابول نژادیان با بیان اینکه ما از این دوران گذشتیم و به اندازه کافی نیروی انسانی خوب و لایق  پرورش دادیم اضافه کرد: در سالیان بعد در دانشگاه ها نقش پژوهش پر رنگ تر شد و دانشگاه های نسل دوم شکل گرفتند، به طوری که همزمان با تربیت نیروی انسانی، مسائل مورد نیاز جامعه را مورد آزمایش قرار دادند و شروع به اقدامات پژوهشی کردند و دانشگاه ها پژوهش محور شدند.

 

وی با تاکید براینکه اولویت دانشگاه ها تربیت نیروی انسانی است یادآور شد: در کنار آن، پژوهش هم در دانشگاه ها انجام شد و اینکه دانشگاه ما چقدر از این پژوهش ها استفاده کردند، جای نقد و بررسی دارد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به دانشگاه های نسل سوم اشاره کرد و اذعان داشت: در این دانشگاه ها بحث کارآفرینی، شرکت های دانش بنیان و ارائه تحقیقات در حوزه های کسب و کار در اولویت است که دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز این مسیر را آغاز کرده و امیدواریم بتوانیم با جدیت ادامه دهیم.

 

وی با اشاره به اینکه در این زمینه در دانشگاه جندی شاپور، مرکز رشد فعال و شرکت های فناور جانمایی شدند ابراز کرد: در زمان ریاست قبلی دانشگاه و با همکاری معاونت پژوهشی، زمینی را در جاده ماهشهر برای ایجاد پارک علم و فناوری در دانشگاه اختصاص دادند که تا مرحله اخذ قرارداد با پیمانکار هم رفته که امیدوارم بتوانیم با جدیت این کار را ادامه دهیم. 

 

ابول نژادیان با بیان اینکه با ایجاد این فضای فیزیکی در دانشگاه، شرایط را برای استقرار شرکت های دانش بنیان محیا می کنیم ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی اهواز در حال مرحله گذر از دانشگاه های نسل دوم به نسل سوم است؛ اما روند ما از شرکت های فناور به سمت شرکت های دانش بنیان کند بوده که امیدوارم بتوانیم تعداد شرکت های دانش بنیان را افزایش دهیم و تولیدات علمی را به ثمر برسانیم.

 

وی با اشاره به اینکه در پروسه دانشگاه نسل سوم تولید محتوا و سر فصل از اهمیت بسیاری برخوردار است تاکید کرد: در این راستا باید نیروی انسانی را آموزش و پژوهش محور عمل کنیم که اکنون در حوزه معاونت پژوهشی انجام می شود و امیدواریم بتوانیم آن را  گسترش دهیم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه  امیدوارم به جایی برسیم که به دانشگاه های نسل چهار ورود کنیم و گفت: دانشگاه ها باید پژوهش را در صدر قرار دهند و با توجه به نیاز جامعه دنبال پژوهش و نوآوری باشند و این نوآوری در جهت آموزش حرکت کند.

 

وی با بیان اینکه پژوهش ها در دانشگاه باید ابتدا نیازسنجی و سپس بر اساس این نیازها انجام شود ابراز امیدوارم کرد: با لحاظ کردن این موضوع بتوانیم جزء دانشگاه های پیشرو قرار بگیریم و با توجه به پیشینه دانشگاه جندی شاپور در مجامع علمی و مراکز آثار ملی و میراث فرهنگی یونسکو اولویت ما باید استقرار شرکت های دانش بنیان شود .

 

پایان پیام/679

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد خبرگزاری شبستان شیراز قرآن کریم هرمزگان استان بوشهر فعالیت های مسجدی دانشگاه علوم پزشکی اهواز هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۱۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص( در تمام تخصص‌ها)کمبود وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مجید محبی در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم، همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت:  یک هزار و 520  تخت در بیمارستان‌های دولتی قم وجود دارد و بر اساس سرانه یک هزار  تخت درمانی در بیمارستان‌های دولتی قم کمبود وجود دارد.
 
وی افزود:  سرانه پرستار در قم یک و یک‌دهم پرستار به‌ازای هر تخت است، اما ایدئال یک و  چهار‌ دهم پرستار به ازای هر تخت نیاز  است که بر اساس این حدود  450 پرستار نسبت به هر تخت در استان قم کمبود وجود دارد.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص در تمام تخصص‌ها کمبود وجود دارد و حدود 200 متخصص و بیش از 300 پزشک عمومی کمبود در قم وجود دارد.
 
 محبی عنوان کرد: در خصوص وضعیت پرداخت‌ها به پزشکان و پرستاران باید گفت اگر مطالبات ما وصول شود همه مطالبات کادر درمان پرداخت خواهد شد 250 میلیارد تومان بدهی به پزشکان و پرستاران وجود دارد؛ اما بیش 400 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر مطالبات داریم.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: پیگیری زیادی برای وصول مطالبات انجام شده است و اولین پولی که به علوم پزشکی استان قم واریز شود مطالبات پزشکان و پرستاران را پرداخت خواهیم کرد، با این شرایط اداره‌کردن بیمارستان‌ها سخت است بیشترین مطالبه دانشگاه علوم پزشکی از تأمین اجتماعی است که آنها هم می‌گویند دولت مطالبات آنها را نداده است.
 
وی با اشاره به اینکه کمبود پزشک متخصص در بیمارستان‌های قم وجود دارد، بیان کرد: پیگیری‌های زیادی  از وزارت بهداشت و درمان انجام دادیم؛ اما چون قم نزدیک تهران است، اعلام می‌کنند استان قم در اولویت تخصیص و سهمیه پزشک متخصص نیست و پزشکان متخصص به مناطق محروم اعزام می‌شوند.
 
 محبی خاطرنشان کرد: بیشترین متخصصان بانوان هستند در سال گذشته 27 متخصص به قم اختصاص داده شد که 19 متخصص خانم بودند که نصف این متخصصان خانم بنا به دلایلی از جمله زایمان نتوانستند در چرخه درمان قم باقی بمانند.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه در بحث برخورد با زیرمیزی‌ها، علوم پزشکی تنها مرجع رسیدگی نیست، گفت: برخورد با زیرمیزی پزشکان روند پیچیده‌ای دارند در گذشته تعدادی پزشک که در گرفتن زیرمیزی حرفه‌ای بودند به مقام قضایی معرفی شد که هر 6 نفر تبرئه شدند؛ چون شاکی خصوصی نداشتند. همچنین 6 پزشک که گرفتن زیرمیزی آنها برای دانشگاه علوم پزشکی محرز شده بود از بیمارستان‌های دولتی قم اخراج شدند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • مقدمات فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد