Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌نژاد سرپرست معاونت توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: تکواندو ایران یکی از توسعه یافته‌ترین مجموعه‌های تکواندو در دنیا است.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از  روابط عمومی فدراسیون تکواندو، مجمع عمومی سالیانه فدراسیون بعد از ظهر امروز (یکشنبه – 24 آذرماه) با حضور مهدی علی نژاد سرپرست معاونت توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان، سید محمد شروین اسبقیان مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون ها و باشگاه‌ها، کیکاوس سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک، سید محمد پولادگر رییس فدراسیون تکواندو،  مجید نیری سرپرست دبیری فدراسیون و دبیر برگزاری مجمع سالیانه، مهدی مستجاب الدعوه مسئول امور مجامع وزارت ورزش، زهرا سروی نایب رییس بانوان، همچنین روسای هیات های استانی و سایر اعضای مجمع در آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا پس از تلاوتی چند از کلام الله مجید توسط محمد مهدی کشاورز، قاری برتر لیگ قرآنی تکواندو و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، رییس فدراسیون به ارایه گزارش عملکرد پرداخت و سپس حسابرس، خزانه دار و بازرس نیز گزارش خود را به اعضای مجمع ارائه دادند، در ادامه نیز روسای هیات‌ها مسائل خود را مطرح کردند.

مهدی علی نژاد سرپرست معاونت توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه خیلی خوشحالم که در میان شما هستم، گفت: برای من توفیقی بود اولین مجمعی که حضور دارم، مجمع فدراسیون تکواندو باشد. این فدراسیون طی سال‌هایی که آقای پولادگر مسئولیت آن را برعهده داشته جز فدراسیون‌های موفق ایران بوده و همیشه به صورت ویژه روی آن حساب شده است. به جرات می‌توان گفت مجموعه تکواندو ایران یکی از توسعه یافته‌ترین مجموعه‌های تکواندو در دنیا است و در همه موارد از جمله جمعیت، توسعه یافتگی متوازن میان استان‌ها و موضوعات فرهنگی یکی از بهترین فدراسیون‌های جهان به حسا ب می‌آید.

وی افزود: از المپیک سیدنی که تکواندو به صورت رسمی وارد بازی‌های المپیک شد، همیشه این رشته یکی از رشته‌های مدال آور بوده است و در مسابقات قهرمانی جهانی هم دو بار بر سکوی قهرمانی ایستاده ایم. در این دوره نیز علی رغم شرایط خاصی که پیش آمد باز هم دو مدال ارزشمند کسب شد.

علی نژاد خاطر نشان کرد: خوشحال هستیم که دو سهمیه تکواندو برای حضور در بازی‌های المپیک2020 بدست آمد و امیدوارم سجاد مردانی همه سهمیه سوم را بدست آورد و در فروردین ماه نیز دختران بتوانند از طریق مسابقات قاره‌ای 2 سهمیه کسب کنند تا تکواندو را در المپیک با 5 سهمیه ببینیم.

سرپرست معاونت توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در ادامه گفت: قطعا شما می‌دانید که رقبا نیز همانند شما کار و تلاش می‌کنند. در بررسی که انجام شده فدراسیون تکواندوچین دو سال قبل از اینکه ایران طلای جهانی را کسب کند، سال 1997 تاسیس شد اما امروز و در فینال گرندپری موفق به کسب دو مدال طلا شد؛ این امر نشان می‌دهد رقبا خیلی جدی کار می‌کنند و اگر لحظه‌ای غفلت کنیم از مسیر اصلی منحرف می‌شویم.

علی نژاد خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های تکواندو ایران در حوزه نرم افزاری، سخت افزاری و منابع مالی بالا است. ورزش ایران روی تکواندو در المپیک 2020 حساب ویژه ای باز کرده است.  قهرمانان مطلع باشند آیین نامه‌ای تدوین شده و انشاالله در اولین ستاد بازی‌های المپیک و پارالمپیک این آیین نامه را مصوب خواهیم کرد و بلافاصله بعد از آن بخشی از پرداخت‌هایی که قول داده شده را به عزیزانی که کسب سهمیه کرده‌اند، پرداخت می‌کنیم.

وی در پایان گفت: با توجه به مشکلی که برای میرهاشم حسینی پیش آمد کمیته ملی المپیک با همکاری وزارت ورزش و جوانان هرچه از دستش بر می‌آمد انجام داد تا اگر نهایتا سهمیه ایشان کسب نمی‌شد بتوانیم از راه‌های دیگر احقاق حق کنیم و کمیته بین‌المللی المپیک نیز قول این موضوع را داد. برای تکواندو ایران در المپیک 2020 توکیو آرزوی توفیق دارم و مطمئن هستم نمایندگان تکواندو ایران با تمام توان خواهند جنگید تا بهترین عملکرد خود را نشان دهند، هرچند ممکن است این کیفیت عملکرد به مدال منتهی نشود.

انتهای پیام/ک

منبع: فارس

کلیدواژه: تکواندو وزارت ورزش توسعه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۳۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش یا آرامش: برای حسن یزدانی تصمیم بگیرید

به گزارش "ورزش سه"، ورزش ايران تا امروز چهاردم ارديبهشت ١٤٠٣ توانسته ٢٩ سهميه انفرادى و دو سهميه تيمى در رشته‌هاى كشتى آزاد، تكواندو، كشتى فرنگى، تيراندازى، شمشيربازى، وزنه‌بردارى، قايقرانى، ژيمناستيك هنرى در ماده پرش خرك و يك سهميه هم بر اساس رنكينگ در دوچرخه‌سوارى جاده مردان در كنار دو سهميه تيمى شمشيربازى اسلحه سابر مردان و قايق دو نفره روئينگ دختران المپيك ٢٠٢٤ پاريس را به خود اختصاص دهد كه به احتمال فراوان در كاروان اعزامى كشورمان تنها چهار ورزشكار با سابقه كسب مدال بازيهاى المپيك حضور خواهند داشت.

حسن يزدانى كاپيتان تيم ملى كشتى آزاد ايران آنهم با ٢٩ سال سن تنها ورزشكار دو مدالى كاروان ورزش كشورمان در المپيك ٢٠٢٤ پاريس به شمار خواهد رفت كه با كسب طلاى ٢٠١٦ ريو و نقره ٢٠٢٠ توكيو شمايل ورزش ايران در پاريس به شمار مى رود و مى تواند پرچمدار كاروانى باشد که به او برای کسب سومین مدال دل بسته است.

به غير از حسن يزدانى با دو مدال از دو دوره قبلى المپيك، تنها ورزشكارانى كه در المپيك ٢٠٢٤ پاريس مى توانند با سابقه كسب مدال از اين پيكارها به آوردگاه سى و سوم بازيهاى المپيك پا بگذارند سه كشتى گير ديگر در دو رشته كشتى فرنگى و آزاد به شمار مى روند.

محمدرضا گرايى با طلاى ٢٠٢٠ توكيو در كنار محمدهادى ساروى و اميرحسين زارع كه در كارنامه خود برنز دوره قبل را به گردن انداخته اند.

حسن يزدانى با كسب طلاى المپيك ٢٠٢٤ پاريس هم ركورد شانزده ساله بهترين المپين تاريخ ورزش ايران را كه در اختيار هادى ساعى و تكواندو قرار دارد را به خود اختصاص مى دهد و هم از ركورد ٦٤ ساله بهترين عملكرد يك كشتى گير ايرانى در المپيك كه با يك طلا و دو نقره در اختيار جهان پهلوان آقا تختى است عبور خواهد كرد.

نكته جالب اينكه با تحقق اين اتفاق حسن يزدانى مى تواند در وزن ٨٦ كيلوگرم تا ٣٣ سالگى با كسب سه مدال جهانى و يك مدال المپيك ديگر در ٢٠٢٨ آمريكا به تنها ورزشكار ايرانى تبديل شود كه با ١٤ مدال المپيك و جهانى از ركورد ١٢ مدال محمد نصيرى در وزنه بردارى نيز گذر كند تا از معدود قهرمانان ورزش دنيا نام بگيرد كه در چهار دوره بازبهاى المپيك مدال گرفته است.

حسن يزدانى اين روزها سر حال و قبراق خود را به شصت درصد آمادگى رسانده و با تمرينات منظم هوازى بر روى شن هاى ساحل خزر، تمرينات مرور فن در سالن كشتى مجموعه ورزشى اش و تمرينات منظم بدنسازى با وزنه بعد از جراحى كتف دست راست خود، خط بطلانى كشيده بر تمامى شايعات ممكن.

يل جويبار از طناب چند مترى آويزان از سقف سالن كشتى خود با ٨٨ كيلو وزن بدن بالا مى رود و اين روزها ١٤٠ كيلو وزنه را با هارتر از روى زمان تا بالاى سينه بالا مى آورد.

اما نكته بسيار مهم كه بايد مورد توجه قرار بگيرد و دغدغه ى اصلى به حساب مى آيد اعزام  كاپيتان به تورنمنتى بين المللى تا قبل از المپيك ٢٠٢٤ پاريس است.فدراسيون كشتى با توجه به لغو تورنمنت سركسيان ارمنستان كه قرار بود اواخر خرداد برگزار شود و به شهريور ماه آنهم بعد از المپيك پاريس موكول شده، رقابتهاى رنكينگ دار مجارستان را در روزهاى ١٧ تا ٢٠ خرداد در نظر دارد كه به ميزبانى بوداپست انجام مى شود.

تورنمنت مجارستان با توجه به حضور آرتور نايفانف روس كه سه بار برابر حسن يزدانى شكست خورده، حضور دو روس ديگر و شايد احتمال حضور "آرون بروكس" كه جايى در رنكينگ جهانى ندارد و با شكست ديويد تيلور قرار است به رقابتهاى وزن ٨٦ كيلوگرم المپيك اعزام شود مكان مناسبى براى اعزام يل جويبار نيست.

در حال حاضر و تا امروز در رنكينگ جهانى وزن ٨٦ كيلوگرم عظمت دولت بيكف قزاقستانى اول است، جايگاه دوم به ديويد تيلور آمريكايى اختصاص يافته، مايلز آمينه از سن مارينو سوم و حسن يزدانى در جاى چهارم قرار دارد.رويارويى نايفانف روس يا دو كشتى گير روس ديگر و شايد آرون بروكس آمريكايى با حسن يزدانى تا قبل از المپيك كار عقلانى و فنى به حساب نمى آيد كه بى شك محسن كاوه و عليرضا دبير رييس فدراسيون كشتى كاملا بر آن واقف هستند.

حريفان حسن يزدانى از جراحى كتف يل كشتى ايران خبر داشته و اخبار او را زير نظر دارند، از تورنمنت رنكينگ دار مجارستان تا روز مسابقه ٨٦ كيلوى المپيك دقيقا ٦٠ روز يعنى دو ماه فاصله است. سئوال اینجاست که چه تضمينى وجود دارد روسها با سه كشتى گير فشار غير اصولى روى كتف جراحى شده حسن نياورند؟چرا بايد چالشى ايجاد كرد بين نفراتى كه به دنبال امتيازات رنكينگ هستند در حالى كه هيچكدام تا كنون حريف حسن يزدانى نشده اند؟

روسها با سه كشتى گير به ويژه نفر اصلى خود در ٨٦ كيلو كه سه بار مغلوب حسن يزدانى شده مراعات كتف او را در آستانه المپيك خواهند كرد؟

اگر  بروكس به مجارستان بيايد و تنه به تنه با حسن شود آنهم قبل از المپيك از منظر روانى و فنى كار عقلانى است؟

تمام جواب سوالهاى فوق بصورت كارشناسى و از منظر فنى كاملا مشخص است اما بهترين راهكار براى حمايت و حفظ حسن يزدانى براى موفقيت در بازيهاى المپيك ٢٠٢٤ پاريس در سه كلمه خلاصه مى شود: تورنمنت ساسارى ايتاليا.

تورنمنت بين المللى كشتى ساسارى ايتاليا در ٢٥ و ٢٦ خرداد و دقيقا شش روز بعد از تورنمنت مجارستان برگزار خواهد شد كه رنكينگ دار نيز نبوده و مكان بسيار مطلوب و به اصطلاح مناسبى براى روى تشك رفتن  و تست میزان آمادگی حسن يزدانى به حساب مى آيد.
به نظر این درخواست خود یزدانی هم هست که البته در نهایت به نظر علیرضا دبیر و محسن کاوه گردن خواهد گذاشت.

دیگر خبرها

  • چالش یا آرامش: برای حسن یزدانی تصمیم بگیرید
  • ۱۸ کرسی منطقه‌ای والیبال به ایران رسید/ دیدار تقوی با دبیرکل کمیته ملی المپیک عمان
  • برگزاری گردهمایی روسای هیئت‌های ورزش‌های همگانی سراسر کشور در مشهد
  • حمایت کمیته ملی المپیک از دوومیدانی‌کاران
  • ثبت رکورد تاریخی ورزشکاران قزوینی در مسابقات المپیک
  • برگزاری اردوهای تیم ملی دوومیدانی با حمایت کامل کمیته ملی المپیک
  • وزیر ورزش به تغییر نام استقلال واکنش نشان داد
  • هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ
  • اسبقیان: وضعیت سرپرستی در فدراسیون‌ها را جمع می‌کنیم
  • تغییر نام استقلال در مسیر قانونی انجام شود