Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@18:17:19 GMT

تخلفات زیست محیطی کردآباد تفت پیگیری می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۱۸۰۶۴

تخلفات زیست محیطی کردآباد تفت پیگیری می‌شود

نیره پورملائی‌پور روز دوشنبه در جمع اعضای شورای شهرستان تفت به گلایه‌های این شورا در مورد مسائل زیست محیطی منطقه کردآباد گوش کرد و افزود: معضل حضور گرگ و گراز در منطقه نیر و دیگر روستاهای شهرستان نیز توسط اداره کل محیط زیست استان به صورت جدی پیگیری می شود.

برخی معادن، آسایش مردم را گرفته‌اند

رییس شورای شهرستان تفت در این نشست با بیان اینکه تفت شهرستانی معدن‌خیز است و اکثر روستاهای استان در این شهرستان واقع شده، گفت: برخی معادن علاوه بر تخریب محیط زیست، آرامش و آسایش اهالی روستاهای نزدیک را از بین برده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدحسین بهارستان افزود: آسیب ریزگردهای ناشی از معادن بر مراتع و کشاورزی مردم شهرستان غیرقابل چشم پوشی است.

وی به تلف شدن گوسفندان در حمله حیوانات وحشی به روستاهای تفت اشاره کرد و گفت: با توجه به پراکندگی و گستردگی شهرستان، اداره محیط زیست تفت، نیازمند توجه ویژه در تأمین نیرو و تجهیزات است.

"معادن" و "گراز" ۲ مشکل زیست محیطی شهر نیر

نماینده شورای شهر نیر در شورای شهرستان هم در این نشست گفت: وجود کارخانه های آلاینده در منطقه خوش آب و هوای نیر بسیار نامناسب است.

غلامرضا رکوعی از تخریب محیط زیست توسط معادن در اطراف شهر نیر انتقاد کرد و ادامه داد: وجود گرازهای فراوان در منطقه نیر سبب آسیب جدی به کشاورزی منطقه شده است.

نماینده بخش نیر در شورای شهرستان هم گفت: بیشترین قشر محروم جامعه در روستاها ساکن هستند و هجوم سگ ها و گرگ ها خسارات زیادی را به مردم روستایی زده است.

حمیدرضا آخوندی تصریح کرد: در این شرایط بد اقتصادی چه کسی باید جوابگو خسارت های وارده به مردم باشد؟.

نماینده بخش مرکزی در شورای شهرستان نیز هم از مقاومت محیط زیست در برابر فعالیت معدن مس دره زرشک تفت تشکر کرد و گفت: فعالیت معدن مس دره زرشک به معنای به مخاطره انداختن حیات کل استان است و می طلبد همه دستگاه های استان همراه شوند.

سید محسن شجاع الساداتی به مسئله حیات وحش خارکوه و حمایت دست هایی پیدا و پنهان اشاره و تأکید کرد: برای حفظ حیات وحش نمی توان به افرادی اعتماد کرد که خود روزی تهدید جدی برای حیات وحش بودند.
در این نشست، مصوب شد پروانه کار معادن آسیب‌رسان و موجود در مناطق حفاظت شده توسط اداره محیط زیست تمدید نشود.

شهرستان تفت که مرکز آن در 20 کیلومتری شهر یزد واقع شده یکی از شهرستان های معدن خیز استان یزد است و حدود 300 روستای دارای سکنه را در دل خود جای داده است؛ همچنین ییلاقی ترین روستاهای خوش آب و هوای استان یزد هم در این منطقه واقع شده‌اند.

برچسب‌ها تفت محیط زیست معادن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تفت محیط زیست معادن تفت محیط زیست معادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۸۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان فریمان از کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از روابط عمومی محیط زیست استان، جواد ستوده اظهار کرد: محیط‌بانان شهرستان فریمان، حین گشت و پایش منطقه تحت مدیریت سازمان، لاشه یک قلاده پلنگ در ارتفاعات منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان را پیدا کردند.

وی افزود: در بررسی‌های مقدماتی محیط‌بانان، نشانه‌ای از تیراندازی روی لاشه پلنگ دیده نشده است.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست فریمان گفت: علت مرگ پلنگ هنوز مشخص نیست و برای بیان دقیق علت مرگ و کالبد شکافی، لاشه به اداره حفاظت محیط‌زیست منتقل و ضمن نمونه‌برداری با همکاری دامپزشکی علت مرگ مشخص و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به گزارش ایمنا، منطقه شکار ممنوع کلیلاق به وسعت ۴۱ هزار و ۷۳ هکتار در حوزه سه شهرستان فریمان، زاوه و تربت‌جام قرار دارد.

حضور گونه‌های ارزشمندی همچون قوچ و میش، کل و بز، پلنگ و نیز تراکم پوشش گیاهی از درختان کهنسال اورس، گواهی بر پتانسیل‌های غنی در منطقه است که محلی برای زیست، ذخایر ارزشمند ژنتیکی و تنوع مطلوب زیستی به شمار می‌رود، این منطقه در فاصله ۲۵ کیلومتری شهرستان فریمان در استان خراسان‌رضوی واقع شده است.

کد خبر 750035

دیگر خبرها

  • ۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان کشف شد
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزییات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند