Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@10:15:12 GMT

اضافه‌کاری مرگ در آزادراه‌های ساوه

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۱۸۳۱۰

اضافه‌کاری مرگ در آزادراه‌های ساوه

ایسنا/مرکزی مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جادهای استان مرکزی گفت: در ۸ ماهه سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل آمار قربانیان رانندگی در آزادراه ساوه همدان و ساوه تهران افزایش یافته است.

علی زندی‌فر در گفت و گو با ایسنا، به افزایش ۳۰ درصدی نرخ جریان تردد سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ در آزادراه ساوه تهران اشاره کرد و افزود: نرخ تردد از ۷۳۹ خودرو در ساعت به ۹۶۰ خودرو در ساعت افزایش یافته و سهم خودروی سواری در وقوع تلفات جاده‌ای این محور طی سال گذشته ۵۱ درصد بوده که نسبت به مدت مشابه دو سال قبل رشد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به افزایش تخلفات سرعت غیرمجاز از ۲۲ درصد به ۲۷ درصد، اشاره کرد و با بیان اینکه در هشت ماهه سالجاری در ۳۳ فقره تصادف این محور ۳۸ نفر جان خود را از دست داده اند، گفت: افزایش خطاهای انسانی و برخورد با وسایل نقلیه سنگین باعث شدت تصادفات شده و موجب شده است که بیشترین آمار تلفات جاده‌ای که نیمی از آنها در شب هنگام بوده است، در سر صحنه باشد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی در ادامه گفت: در محور قدیم ساوه تهران طی سال گذشته ۱۹ نفر جان خود را از دست دادند که ۴۰ درصد تصادفات در زمان شب بوقوع پیوسته و سهم فوت در محل حادثه ۴۰ درصد، سهم واژگونی ۲۰ درصد، سهم برخورد وسیله با وسیله ۱۰۰ درصد و سهم سواری در خودروی متوفی ۹۸ درصد بوده است.

وی به افزایش ۲۵ درصدی نرخ جریان تردد سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ در این محور(از ۴۳۶ وسیله نقلیه در ساعت به ۵۴۵ وسیله نقلیه در ساعت) اشاره  کرد و افزود: در هشت ماه سالجاری در ۱۷ فقره تصادف ۲۷ نفر در محور قدیم ساوه تهران جان خود را دست دادند.

وی در ادامه، سهم زمان شب در تلفات جاده‌ای آزادراه ساوه همدان را ۲۹ درصد اعلام کرد که نسبت به میانگین استانی پائین‌تر است و افزود: سهم فوت در محل حادثه ۸۲ درصد، سهم واژگونی ۵۲ درصد، سهم برخورد وسیله با وسیله ۲۶ درصد، سهم سواری در خودروی متوفی ۷۴ درصد و سهم وسیله نقلیه سنگین در خودروی درگیر ۱۲ درصد است.

زندی‌فر به افزایش ۲۰ درصدی نرخ تردد سال ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال قبل در آزادراه ساوه همدان (از ۴۷۷ وسیله نقلیه در ساعت به ۵۷۳ وسیله نقلیه در ساعت) اشاره کرد و افزود: در هشت ماه سالجاری در ۳۱ فقره تصادف ۳۷ نفر فوت کردند.

وی همچنین از کاهش چهار درصدی نرخ جریان تردد سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ در محور قدیم ساوه همدان و کاهش آمار در این بخش، از ۱۵۸ وسیله نقلیه در ساعت به ۱۵۳ وسلیه نقلیه در ساعت اشاره کرد و افزود: در هشت ماه سال جاری در ۱۰ فقره تصادف این محور ۱۵ نفر جان خود را از دست دادند.

زندی‌فر آمار تلفات جاده ای در محور قدیم ساوه همدان طی سال گذشته را ۲۱ نفر اعلام کرد که سهم زمان شب در این آمار هشت درصد، سهم فوت در محل حادثه ۷۷ درصد، سهم واژگونی پنج درصد، سهم برخورد وسیله با وسیله ۸۵ درصد و سهم سواری در خودروی متوفی نیز ۸۵ درصد است.

وی در خصوص محور قدیم ساوه سلفچگان نیز نیز گفت: در هشت ماه سال جاری در ۶ فقره تصادف در این محور ۶ نفر فوت کردند و در سال گذشته نیز ۵ نفر جان خود را از دست دادند که سهم زمان شب در وقوع تصادفات ۴۰ درصد بوده است.

این مقام مسئول در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در ادامه، به افزایش ۱۸ درصدی نرخ جریان تردد سال جاری نسبت به مدت مشابه (از ۲۸۳ وسیله نقلیه در ساعت به ۳۳۴ وسیله نقلیه در ساعت) سال قبل در محور ساوه بوئین زهرا اشاره کرد و گفت: در هشت ماه سالجاری در ۹ فقره تصادف ۱۰ نفر جان خود را از دست دادند.

وی همچنین به افزایش هفت درصدی نرخ جریان تردد سال ۹۸ نسبت به سال قبل در محور آزادراه ساوه سلفچگان اشاره کرد و با بیان اینکه در سال های 96 و 97 تعداد تلفات جاده ای در این آزادراه به ترتیب 6 و 8 نفر بوده است، افزود: در هشت ماه سالجاری در سه فقره تصادف این محور چهار نفر فوت کردند که سهم زمان شب در وقوع تصادفات این محور ۳۷ درصد بوده است.

زندی‌فر در ادامه احداث روشنایی محور قدیم ساوه تهران(شهرصنعتی کاوه) بطول دو کیلومتر، احداث روشنایی در تقاطع قیطانیه محور قدیم ساوه همدان، اصلاح شیب شیروانی محورها، روکش آسفالت محور اخترآباد زرندیه و سایر محورها، نصب تابلوها و علائم مسیرنما، تامین روشنایی آزادراه ساوه تهران که در دست اقدام است، ارتقای ایمنی تقاطعات و تامین روشنایی محور نوبران – تقاطع آزادراه همدان که در دست احداث است را بخش مهمی از اقداماتی بیان کرد که برای ارتقای ایمنی محورهای مواصلاتی پرتردد ساوه و زرندیه در راستای کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای در دستور کار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حوادث جاده ای ساوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۸۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران هم مشمول «کاهش ساعت کاری» می‌شوند؟

 یکی از دغدغه‌های این روز‌های کارگران و مشمولان قانون کار این است که آیا لایحه کاهش ساعت کار که در مجلس شورای اسلامی دست بررسی‌ست، شامل حال آن‌ها می‌شود یا فقط کارکنان دولت و زیرمجموعه‌های نهاد‌های دولتی را دربرمی‌گیرد؟

به گزارش ایلنا؛ آرمین خوشوقتی، کارشناس ارشد حقوق و روابط کار گفت: نسخه‌ی اولیه‌ی لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری در مورد کاهش ساعت کار کارکنان دولت، کارگران شاغل در بخش خصوصی را دربرنمی‌گرفت، چون در متن لایحه به صراحت به کارگران و مشمولان قانون کار اشاره نشده بود.

جزئیات لایحه کاهش ساعت کاری

او ادامه داد: لایحه دوم اردیبهشت ماه در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد و به تایید کمیسیون رسید؛ اما در متن اولیه، چهار تغییر عمده اعمال شد که متن را دقیق‌تر و شفاف‌تر کرد؛ اول از همه ساعت کار به ۴۰ ساعت در هفته و ۱۶۰ ساعت در ماه تغییر یافت؛ دومین تغییر این بود که به جای پنج شنبه و جمعه، روز‌های جمعه و شنبه، روز‌های تعطیل شدند و ایام کار هفته به ۵ روز کاهش یافت.

خوشوقتی افزود: تغییر سومی که در لایحه پیشنهادی اعمال شد این بود که به صراحت در متن لایحه گفته شد که کارگران مشمول قانون کارِ مصوب سال ۱۳۶۹ نیز مشمول این لایحه و کاهش ساعت کار می‌شوند. تغییر چهارم به طور شفاف‌تر به کاهش ساعت کار کارگران مشمول قانون کار پرداخت و صراحتاً تاکید کرد که این کاهش ساعت کار موجب کم شدن حقوق و دستمزد کارکنان و کارگران نمی‌شود.

این کارشناس حقوقی با تاکید بر اینکه «این متن دومی نسبت به متن اولیه لایحه که در اسفندماه سال گذشته در کمیسیون اجتماعی بررسی شده بود، دقیق‌تر و جامع‌تر است» اضافه کرد: نسخه آخریِ لایحه، با نگاهی دقیق‌تر و کامل‌تر به سایر مقررات بالادستی حوزه کار من جمله قانون کار و حتی مقررات ویژه اشتغال در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تهیه شده و به همین دلیل، پیش‌بینی می‌شود که این متن در صحن مجلس دچار تغییرات عمده نشود و با همین شکل و شمایل فعلی از سوی نمایندگان مجلس به تصویب رسیده و برای اجرا در نهاد‌های دولتی و کارگاه‌های بخش خصوصی کشور ابلاغ شود.

تغییرات ناشی از اجرای کاهش ساعت کاری

به گفته خوشوقتی، تصویب این لایحه در صحن مجلس و اجرای آن در بخش خصوصی، می‌تواند تاثیرات قابل توجهی روی روابط قراردادیِ کارگران و کارفرمایانی که در بخش خصوصی مشغول به فعالیت هستند، داشته باشد و بخشی از روابط قراردادی را تغییر دهد و اصلاح نماید.

او تصریح کرد: به دلیل تغییرات اعمالی توسط اجرای این لایحه، کارفرمایان بخش خصوصی کشور باید آمادگی داشته باشند که کلیه قرارداد‌های کاری کارگران خود من جمله قرارداد‌های تمام وقت، قرارداد‌های پاره وقت، قرارداد‌های مزد ساعتی، قرارداد‌های کارمزدی و روزمزدی و حتی قرارداد‌های پیمانکاری و واگذاری تامین نیروی انسانی را متناسب با تغییرات ساعت کار مندرج در این لایحه، مورد بازنگری قرار دهند.

منافع کاهش ساعت کاری برای تولید و کارگران

خوشوقتی در ادامه افزود: شکی نیست که کاهش ساعت کار هفتگی و ماهانه، به نفع کارگران کشور است و از خستگی ناشی از کار سخت در ساعات طولانی کار جلوگیری می‌کند؛ تحقیقات مستدل و مستقل جهانی نشان داده که ساعات کار طولانی موجب خستگی کارگران و کاهش بهره‌وری آن‌ها می‌شود و اگر ساعات کار معقول باشد، کارگران انگیزه بیشتری برای کار کردن و خلاقیت در تولید خواهند داشت.

این کارشناس حقوق و روابط کار در پایان تاکید کرد: لایحه کاهش ساعت کاری نیز با همین هدف کلی تدوین شده و امیدواریم با همین جزئیات و چیدمان فعلی، به زودی در صحن علنی مجلس تصویب و برای اجرا به تمام بخش‌های اقتصاد کشور ابلاغ شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت / ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
  • ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
  • نرخ عوارض آزادراه‌های کشور ۳۰ درصد افزایش یافت
  • تصادف اتوبوس حامل دانش‌آموزان در محور یزد _طبس هشت مصدوم برجا گذاشت
  • لغزندگی برخی از محور‌های مواصلاتی استان
  • تصادف اتوبوس حامل دانش آموزان در محور یزد طبس هشت مصدوم برجای گذاشت
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت / بارش باران در محورهای استان خوزستان
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ادامه ممنوعیت تردد در جاده کرج - چالوس
  • کارگران هم مشمول «کاهش ساعت کاری» می‌شوند؟
  • یا اضافه کاری یا اخراج، پاسخ بیمارستان به اعتراض پرستاران