Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@16:30:04 GMT

تولید داروی جدید ترک اعتیاد

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۱۸۶۸۲

تولید داروی جدید ترک اعتیاد

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در حال حاضر با توسعه تکنولوژی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانیم دستگاه‌ های ایکس‌ری را با یک سوم قیمت تولید کرده و تا سال آینده هم داروی جدیدی برای ترک اعتیاد تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در نشست تخصصی معاونان،‌ مدیران کل و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌های سراسر کشور اظهار داشت: پیچیدگی دنیای امروز می‌طلبد در حوزه‌های مختلف از تکنولوژی‌های روز استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: هیچ دانشگاهی به شما محصول تحویل نمی‌دهد و کار دانشگاه‌ها در تولید آدم‌های نخبه است که به شرکت‌ها معرفی می‌کند تا در این شرکت‌ها محصولاتی تولید شود که بخشی از مشکلات کشور را برطرف کند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان داشت: در کف بازار شرکت‌ها هستند رقابت می‌کنند تا محصولی را ارائه دهند که بتواند با استفاده از تکنولوژی برخی از مشکلات جامعه را برطرف کند.

ستاری بیان کرد: در حوزه مبارزه با مواد مخدر نیز شرکت‌های ما می‌تواند اقدامات گسترده‌ای انجام دهد و شاید دیگر احتیاجی به ایجاد دیوار فیزیکی در مرزها نیست و می‌شود هر کسی که از این خطوط عبور می‌کند را شناسایی کرد.

وی تاکید کرد:‌در حوزه‌های مرزبانی تکنولوژی‌های خوبی داریم که در بخش خصوصی توسعه پیدا کرده می‌توانیم از آنها برای مبارزه با مواد مخدر با هزینه‌های کمتری استفاده کنیم.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری  بیان داشت: امروزه هوش مصنوعی قابلیت‌های مختلفی را در اختیار ما قرار می‌دهد تا بتوانیم در زمینه‌های مختلف نظارت و پیشگیری کنیم و در کشور ما نیز شرکت‌های فوق‌العاده‌ای در هوش مصنوعی ایجاد شده است و تحولات تکنولوژی به ما در مبارزه با مواد مخدر کمک می‌کند تا دیگر 3800 شهید در این راه نداشته باشیم و از این انسان‌های بزرگ که برای دفاع از کشور جانشان را می‌دهند در بخش‌های دیگر بتوانیم استفاده کنیم.

ستاری خاطرنشان کرد: در حوزه دارویی ترک اعتیاد نیز در 12 سال گذشته توسط شرکتهای دانش‌بنیان اتفاق‌های خوبی رخ داده است که تا سال آینده داروی جدیدی را برای ترک اعتیاد رونمایی و تولید خواهیم کرد که توسط یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان ساخته شده است.

وی گفت:‌ آنچه باعث پیشرفت یک کشور می‌شود اکوسیستم و زیست بوم است. اگر بخواهیم زیست بوم را تغییر دهیم باید زیرساخت‌های آن را مهیا کنیم و از جوانانی که دارای ایده در این حوزه هستند در هر بخشی استفاده کنیم.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: ما باید در مسیر هوشمندسازی و استفاده از تکنولوژی‌های روز در کشور استفاده کنیم و راهی به غیر از این نداریم.

ستاری بیان داشت: در حوزه بیوتکنولوژی نیز می‌توان گفت کشور ما در منطقه بهترین است و در آسیا جزو سه کشور اول در این حوزه هستیم و به نحوی می‌توان گفت در ژن ایرانی‌ها بیوتکنولوژی وجود دارد و حدود یک میلیارد دلار ارزش داروهای بیوتکنولوژیک ما است که در حوزه‌های مختلف تولید می‌شود.

وی خاطرنشان کرد:‌ ما شرکت‌های دانش‌بنیان زیادی داریم که آماده‌اند اگر بازار آن مهیا شود در حوزه مواد مخدر تولیداتی داشته باشند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: 110 سال است که ما فروش مواد خام را در کشور داریم و به عنوان یک وارداتی محصوب می‌شود و مردم به دلیل این فرهنگ جنس خارجی را می‌پسندند و به جوانی اهمیت می‌دهند که سرمایه‌اش ماشین، خانه، موقعیت پدرش،‌ مناسب باشد و به جوانی که سرمایه‌اش در ذهنش است اهمیت نمی‌دهند و این کشور با این دیدگاه هیچ وقت رشد نمی‌کند.

ستاری افزود: تا وقتی متکی به غرب هستیم یک عده خاص رفاه دارند که به منافع و منابع فروش نفت متصل می‌شوند و این منافع برای همه نیست.

وی گفت: همین که ستاد مبارزه با مواد مخدر بازار را مهیا کند می‌تواند از شرکت‌های دانش‌بنیان ما محصولات مورد نیاز راتحویل بگیرد و بنده به هیچ عنوان در کار شرکت‌ها دخالت نمی‌کنم و نتیجه آن را مشتری بررسی می‌کند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: در حال حاضر 4700 شرکت دانش‌بنیان داریم که خیلی از امکانات را ارائه می‌دهد که به درد ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز می‌خورد.

ستاری تاکید کرد: ما شرکت‌های خصوصی داریم که تکنولوژی‌های فوق‌العاده‌ای در بخش دفاع تولید کرده‌اند و در هوش مصنوعی نیز حرف‌هایی برای گفتن دارند. بنابراین این حوزه‌ها خیلی می‌تواند به افزایش تکنولوژی کمک کند و هزینه‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر را کاهش دهد.

وی خاطرنشان کرد:‌ ما بانک اطلاعاتی از افراد و شرکت‌ها داریم که می‌تواند به ستاد مبارزه با مواد مخدر کمک کند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری یادآور شد: دستگاه‌های ایکس‌ری در داخل کشور ما با یک سوم قیمت خارجی آن که در کشور چین تولید می‌شود ساخته شده و می‌توانیم از ظرفیت‌های آن استفاده کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ترک اعتیاد دلار ریاست جمهوری سرمایه علمی و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۸۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۳ قاچاقچی مواد مخدر توسط مرزبانان هنگ تایباد 

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فرماندهی مرزبانی استان خراسان رضوی، سرهنگ ستاد محمد محمودی اظهار کرد: در راستای انسداد نوار مرز و جلوگیری از ورود مواد مخدر به کشور و در جهت برخورد قاطع با قاچاقچیان مواد مخدر، مرزبانان هنگ تایباد موفق شدند، مقادیری مواد مخدر از نوع هروئین پودری را کشف کنند. 

فرمانده هنگ مرزی تایباد افزود: در راستای برخورد قاطع با قاچاقچیان مواد مخدر و جلوگیری از ورود مواد افیونی به داخل کشور، مرزبانان هنگ مرزی تایباد در ایست و بازرسی ۱۷ شهریور موفق شدند طی چند عملیات جداگانه تعداد ۲۰۹ بسته مواد آب بندی شده به وزن ۲ کیلو  و ۳۴۴ گرم از نوع هروئین پودری که در معده جاساز شده بود را  از ۳ نفر تبعه افغان کشف کنند.

وی بیان کرد: ضمن قدردانی از تلاش همرزمان خود مبارزه با قاچاق موادمخدر را از اولویت‌های این فرماندهی دانست و افزود: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بدانند، امروز مرزبانان مجاهد بیش از هر زمانی آمادگی و توان پاسخگویی به هر گونه تجاوز و تعرض به خاک میهن عزیزمان را دارند و اجازه انجام اعمال خلاف قانون را به مخلان نظم و امنیت نمی‌دهند. 

دیگر خبرها

  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • سوداگران مرگ در دام پلیس لرستان
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • ادامه چالش‌های مواد مخدر برای افغانستان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • دستگیری قاچاقچی حشیش در تفت
  • دستگیری ۳ قاچاقچی مواد مخدر توسط مرزبانان هنگ تایباد 
  • مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • دادستان کل کشور: به قاچاقچیان مواد مخدر رحم نمی‌کنیم