Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فرانسه، بولسونارو دیروز (یکشنبه) به خبرنگاران گفت: من نمی دانم چرا مردم این موضوع را درک نمی کنند که این فقط یک بازی تجاری است.

وی به ویژه اشاره کرد که کشورهای ثروتمند اروپایی در این بازی نقش دارند.

بولسونارو با متهم کردن کشورهای ثروتمند اظهار داشت: دوست دارم این موضوع را بدانم که آیا راه حلی وجود دارد که جنگل های اروپا بار دیگر احیا شوند یا فقط قصد دارند برزیل را آزار دهند؟

رئیس جمهوری  برزیل که از او به عنوان «ترامپ برزیل» یاد می شود، از منتقدان رفع محدودیت های بهره برداری از منابع غنی گسترده آمازون است که به تسریع در روند جنگل زدایی دربرزیل منجر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ریکاردو سالس» وزیر محیط زیست برزیل نیز که در اجلاس آب وهوایی سازمان ملل در مادرید پایتخت برزیل حضور داشت، از نتایج مذاکراتی که دو هفته طول کشید، انتقاد کرده است.

وی در توئیتر نوشت: کشورهای ثروتمند نمی خواهند سهم خود را بپردازند.

وی به ویژه درباره فقدان پیشرفت در موضوع مورد اختلاف مذاکرات درباره بازارهای کربن ابراز تاسف کرد.

بازار کربن یک سازوکار بازاری است که هدف از آن جلوگیری از گرم شدن هوای زمین است. تجارت کربن یعنی دولت یا شرکتی که بیش از حد تعیین شدن در پیمان کیوتو دی اکسید کربن تولید می کند می تواند از دولت و شرکتی که کمتر از حد تعیین شده دی اکسید کربن تولید می کند اعتبار کربنی بخرد.

برزیل و استرالیا از جمله کشورهایی هستند که می خواهند اعتبار کربنی جمع آوری شده آنها بر اساس توافق قبلی آب و هوایی بخشی از تعهدات شان بر اساس اهداف توافق پاریس محسوب شود.

مذاکرات درباره بازار کربنی روز یکشنبه بدون دستیابی به توافق کاملی به پایان رسید و به اجلاس سال آینده که قرار است در گلاسکو برگزار شود، موکول شد.

سالس گفت: متاسفانه با وجود تلاش های برزیل یک دیدگاه حمایت گرا بر این  اجلاس غالب شد و برزیل و دیگر کشورهایی که می توانند اعتبارات کربنی را به دلیل جنگل های و اقدامات مثبت محیط زیستی خود تامین کنند، بازنده شدند.  

برزیل صادر کننده شماره یک گوشت گاو در جهان است و روند جنگل زدایی در این کشور اغلب از سوی پرورش دهندگان گاو انجام می گیرد که به دنبال ایجاد مرتع و چراگاه در جنگل های آمازون برای تامین خوراک گله های خود هستند.

بیست و پنجمین اجلاس تغییرات آب وهوایی سازمان ملل با حضور تقریبا ۲۰۰ کشور و با هدف نهایی کردن دستور راهنمایی برای اجرای توافق پاریس ۲۰۱۵ برگزار شد. بر اساس توافق پاریس کشورها باید دمای کره زمین را زیر ۲ درجه سانتیگراد نگه دارند.

بعد از تغییرات آب وهوایی شدید و هفته ها اعتراض میلیون ها نفر در سراسر جهان، مذاکره کنندگان مادرید برای ارسال پیامی به دولت ها برای تشدید تلاش های خود در مقابله با تغییرات آب وهوایی تحت فشار بودند.

اما توافقاتی که به دست آمده بسیار کمتر از هشدار علم برای مقابله با بحران آب وهوایی است و «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل در پایان اجلاس از این که این مذاکرات «فرصتی از دست رفته» بود ابزار تاسف کرد.

برچسب‌ها توافق آب و هوایی پاریس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد برزیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توافق آب و هوایی پاریس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد برزیل توافق آب و هوایی پاریس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد برزیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۸۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا

مدیر کل دفتر آفریقا سازمان توسعه تجارت ایران ضمن تاکید بر آغاز فصل جدیدی از تعاملات تجاری بین ایران با قاره آفریقا، از حضور ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا خبر داد.

لیلا باغبان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه بیشترین میزان تجارت خارجی بین ایران و آفریقا در سال ۱۴۰۱ اتفاق افتاد، گفت: تجارت خارجی با آفریقا به حدود ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید؛ اما این عدد در مقایسه با تجارت کشورهای دیگر با قاره آفریقا قابل توجه نیست از این‌رو سازمان توسعه تجارت ایران برای تصاحب سهم بیشتر از بازار این قاره برنامه‌ریزی‌هایی را در نظر گرفته است.

به گفته این مقام مسئول آمار تجارت با آفریقا بیشتر از عددهای اعلامی است، اما به دلیل محدودیت‌های ناشی از اعمال تحریم‌ها، صادرات مستقیم به این کشورها نداریم و محصولات ایرانی از طریق کشور دوم مانند امارات، ترکیه، قطر و عمان به کشورها صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه باید فصل تازه‌ای از تعاملات تجاری با آفریقا باز شود، تصریح کرد: تجار چندان با ظرفیت‌های تجاری قاره آفریقا آشنا نیستند، هرچند برخی شرکت‌های ایرانی سال‌های سال است که در آنجا فعالیت دارند. اما ارقام تجار با کشورهای آفریقایی باتوجه به ظرفیت‌های تجاری ایران قابل قبول نیست و ظرفیت تجاری ایران قابلیت رشد چندین برابری را دارد. به بیان دیگر پتانسیل‌های دوجانبه و چند جانبه‌ای تجاری بین ایران و کشورهای آفریقایی وجود دارد.

مدیر کل دفتر آفریقا سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه در سال‌های اخیر شناخت بهتری از فرصت‌های قاره آفریقا ایجاد شده، افزود: هیئت‌های تجاری آفریقایی رفت‌وآمدهای خود را به ایران افزایش داده‌اند. در ایران اکسپو ۲۰۲۳ از ۱۷ کشور آفریقایی هیئت تجاری داشتیم و به نظر می‌رسد که در سال جاری این تعداد افزایش پیدا خواهد کرد.

به گفته این مقام مسئول؛ همزمان با اکسپو ۲۰۲۴ رویداد اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا برگزار خواهد شد که در این اجلاس از مقامات آفریقایی برای شرکت در این رویداد دعوت شده است. 

وی با اشاره به دعوت از وزرای اقتصادی و تجاری آفریقایی در این همایش، گفت: تفاهم‌نامه‌های خوبی فی مابین ایران و کشورهای آفریقایی امضا خواهد شد و هم‌زمانی این همایش با ایران اکسپو شناخت آنها را از ظرفیت‌های ایران افزایش خواهد داد و این موضوع توسعه سریع‌تری به روابط تجاری ایران با این کشورهاخواهد داد و آن را تسهیل کند. 

باغبان استقبال از اجلاس ایران و آفریقا را قابل قبول توصیف کرد و گفت: بیش از ۲۰ کشور آفریقایی در این اجلاس حضور پیدا خواهند کرد و به نظر می‌رسد که تعداد شرکت‌کنندگان از قاره آفریقا در اکسپو ۲۰۲۴ افزایش پیدا خواهند کرد. 

وی ادامه داد: برنامه‌های اولیه اجلاس مشخص شده این برنامه‌ها از جنس دیدار با مقامات و مذاکره با تجار و شرکت‌های بزرگ و توانمند است همچنین بازدیدها و تورهای صنعتی نیز پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • حضور ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • امضای دبیر شورای عالی امنیت ایران پای یک تفاهمنامه امنیتی با روسیه /دیدار احمدیان با مقامات چین و برزیل
  • تمجید فلورنتینو پرز از تونی کروس: او برای بازی در رئال مادرید متولد شده است
  • اردوغان: دیگر روابط تجاری با اسرائیل نداریم
  • بیش از 130 اجلاس نماز در ارتش برگزار شده است
  • توافق با فلومیننزه: ستاره چلسی در راه برزیل
  • امیدواریم توافق‌های سفر به پاکستان با پیگیری مقام‌های دو طرف اجرایی شود
  • علی‌اف: دستیابی به توافق صلح با ارمنستان تا نوامبر ممکن است
  • جزئیات شلیک پدافند هوایی ارتش در اصفهان از زبان رئیس کمیسیون امنیت /با اردن تعارف نداریم، باید پاسخگو باشد /به هر حمله، پاسخ می دهیم
  • مدل‌های آب‌وهوایی تغییر مکان ماهواره‌ها را هم پیش‌بینی می‌کنند