Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@03:33:37 GMT

جابه‌جایی ترمینال ابهر منوط به مشارکت بخش خصوصی

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۱۸۸۱۵

جابه‌جایی ترمینال ابهر منوط به مشارکت بخش خصوصی

ایسنا/زنجان شهردار ابهر گفت: جابه‌جایی ترمینال ابهر منوط به مشارکت بخش خصوصی است.

محمدرضا ذوالقدری‌ها صبح امروز در جلسه بررسی مسائل و مشکلات ترمینال مسافربری ابهر با بیان این‌که اهمیت حمل و نقل بر کسی پوشیده نیست، اظهار کرد: حمل و نقل قدمتی به درازای عمر بشر دارد که هر بار یک شکل به خود گرفته و به موازات پیشرفت جوامع، شکل آن نیز تغییر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که در حوزه حمل و نقل، شهرداری و راهداری وظیفه مشترکی بر عهده دارند، تصریح کرد: اگر همکاری‌ها در این زمینه بین این دو ارگان و سایر ارگان‌های مرتبط، درست اتفاق بیفتد قطعاً مردم از خروجی آن بهره‌مند خواهند شد.

شهردار ابهر با تاکید بر این‌که ترمینال ابهر علاوه بر این شهرستان به سایر شهرهای مجاور نیز خدمات ارائه می‌دهد، یادآور شد: همه ما باید تلاش کنیم تا مشکلات این ترمینال تا حد امکان مرتفع شود.

ذوالقدری‌ها با تاکید بر این‌که ترمینال فعلی ابهر برازنده مردم این شهر نیست، ادامه داد: یکی از برنامه‌های بلندمدت شهرداری، جابه‌جایی ترمینال به مبادی ورودی شهر است.

شهردار ابهر با بیان این‌که با توجه به وضعیت بودجه‌ای کشور در حال حاضر امکان این جابه‌جایی برای شهرداری وجود ندارد، یادآور شد: تنها راهکار برای جابه‌جایی این ترمینال در برهه فعلی استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است.

این مسئول با اشاره به این‌که ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری‌ها طی سالیان اخیر مورد توجه جدی مسئولان کشوری و مجلس قرار گرفته است، افزود: عوارض شهری یکی از درآمدهایی است که اگر وصول آن به صورت قانونی و آسان انجام گیرد، کمک شایانی به حل برخی از مشکلات می‌کند.

وی با تاکید بر این‌که پرداخت عوارض کلید توسعه هر شهری است، خاطرنشان کرد: قطعاً اگر مردم عوارض را در زمان تعیین شده پرداخت کنند، این درآمد در عمران و آبادانی شهر هزینه خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري ترمینال مسافربری ابهر زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۸۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد با خود شرکت‌ها است و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم.

مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون قرارداد‌های کارکنان اظهار داشت: ما از سال ۸۵ جذب مستقیمی از سمت شرکت واحد و یا شهرداری تهران نداشتیم. تمام استخدام‌های رانندگان مربوط به پیش از سال ۸۵ و در حوزه کارگری است.

وی افزود: با تدابیر و برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفت، از طریق شرکت‌های مختلف مانند حامیان و هادیان در قالب حجمی استخدام شده‌اند. یعنی این افراد قرارداد مستقیم با شهرداری ندارند و حقوقشان را بر اساس قانون کار دریافت می‌کنند و بر اساس آن کار می‌کنند. تمامی افراد نیز با علم بر این موضوع شروع به کار کرده اند.

وی تصریح کرد: اگر تفاوتی بین نیرو‌های شرکت واحد و الان است، مربوط به ماقبل سال ۸۵ است.

علیزاده در رابطه با قرارداد‌ها اذعان داشت: شرکت‌های حامیان و هادیان شرکت خصوصی محسوب نمی‌شوند، بلکه این‌ها شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران هستند. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، خودمان به آن رسیدگی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در رابطه با شرکت‌های خصوصی گفت: ما با ۱۶ شرکت خصوصی همکاری میکنیم و قرارداد داریم. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، مسئولیت رفع آن با مدیرعامل‌های بخش خصوصی است.

وی افزود: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد نیز با خود شرکت‌ها است؛ و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم که بر اساس سیاست‌های ما به مردم خدمات رسانی کنند، چه تعداد اتوبوس بیاورند و در چه قالبی خدمت کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • تجلیل کارگران شهرداری بخش رضویه
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است
  • بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • ترمینال و پایانه‌های مسافربری تبریز کجا هستند؟
  • حقوق و بیمه کارگران شهرداری بندرعباس به روز شد
  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »