Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: مراکز افق در پی حل مشکلات مردم هستند.

 حجت الاسلام مهدی توسلی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به راه اندازی مراکز افق در آستان مبارک شش امازاده و بقعه متبرکه استان، اظهار کرد: این مراکز هم اکنون در امامزاده ابراهیم(ع) طاق‌بستان، بقعه سیده فاطمه، چاه صاحب الزمان(عج)، امامزاده احمد(ع) سنقروکلیایی، امامزاده ابراهیم(ع) کنگاور و امامزاده باقر(ع) بیستون راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسلی افزود: همچنین مراکز افق در امامزاده حسن(ع) حمیل و بقعه احمدبن‌اسحق سرپلذهاب در دست راه اندازی است.

معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه مراکز افق امامزاده‌ها را  به سمت و سوی حل مشکلات مردم می‌برند، ادامه داد: مراکز افق در حوزه‌های اجتماعی به صورت تخصصی ورود کرده و می کوشند تا مشکلات مردم را حل کنند.

وی با بیان اینکه مراکز افق برنامه های اجتماعی خود را با رویکرد کاهش آسیب های اجتماعی دنبال می‌کنند، گفت: این مراکز با ورود به حوزه هایی مثل دارو و درمان رایگان افراد بی بضاعت، آزادی زندانیان و... با اولویت مجاورین امامزادگان و بقاع متبرکه در راستای کاهش آسیب های اجتماعی می‌کوشند. 

توسلی با بیان اینکه مراکز افق علاوه بر حوزه اجتماعی در دو حوزه  فرهنگی و قرآنی نیز  فعالیت می‌کنند، گفت: این مراکز در حوزه فرهنگی در انجام برنامه‌هایی مثل برگزاری ویژه برنامه های شهادت و ولادت ائمه اطهار(ع) ورود کرده، ضمن اینکه نسبت به برگزاری نشست‌ها و گفتمان‌های تخصصی به مناسبت‌های مختلف دینی و ملی اقدام می کنند و در حوزه قرآنی  نیز با برپایی کلاس‌های آموزش قرآن، روخوانی و حفظ، در کنار برگزاری محافل انس با قرآن و کرسی های تلاوت اقدام می‌کنند.

 معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه در پایان با بیان اینکه به مراکز افق بودجه تزریق می شود، گفت: با توجه به نیازهای این مراکز بودجه هایی به صورت سالیانه در اختیار این مراکز قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مراکز افق در بقاع متبرکه كرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۸۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات رایگان ۳۳۰۰ روانشناس در مراکز جامع سلامت

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد مصلحی، در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به ابتکار وزارت بهداشت برای نامگذاری چهارمین روز از هفته سلامت با عنوان سلامت خانواده و سلامت روانی و اجتماعی برای اولین بار، گفت: وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت، دسترسی مردم به خدمات سلامت روان را افزایش داده است.

وی از راه اندازی مراکز سراج به عنوان یکی از اقدامات ارزشمند و تحولی در دو سال گذشته یاد کرد و افزود: سراج مخفف سلامت روانی اجتماعی است و در طول ۶ ماه گذشته، تعداد این مراکز سه برابر افزایش یافته و برنامه ما این است که تعداد این مراکز به ۱۰۰ مرکز در سراسر کشور برسد.

مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت ادامه داد: در این مراکز، امکان پذیرش مستقیم بیماران وجود ندارد اما بیمارانی که به تشخیص روانشناسان شبکه بهداشت و درمان و یا مراکز روانپزشکی نیاز به خدمات بیشتری دارند به این مراکز ارجاع می‌شوند و خدمات مورد نیاز را به صورت رایگان دریافت می‌کنند.

مصلحی از وجود خانه مشارکت مردم در سلامت در مراکز سراج خبر داد و گفت: مردم محله یا منطقه، عوامل اجتماعی یا آسیب زا مانند محل تجمع معتادان متجاهر را شناسایی و با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی مانند شهرداری‌ها نسبت به تبدیل محل‌های تجمع به پارک‌های سلامت اقدام می‌کنند.

وی با بیان اینکه مراکز سراج در ۴۰ دانشگاه علوم پزشکی و ۲۵ استان کشور راه اندازی شده است، افزود: اخیراً چندین مرکز سراج در استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی سطح کشور ایجاد شده و توسعه این مراکز در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد.

کد خبر 6086956 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد
  • وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • یکی از رسالت‌های «مهر» روایت الگوهای موفق حلقه‌های میانی است
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • بررسی مشکلات بخش امامزاده حسن شهرستان فلارد
  • خدمات رایگان ۳۳۰۰ روانشناس در مراکز جامع سلامت
  • بررسی مسائل و مشکلات محلات حاشیه نشین شهر یزد