Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- معاون بازار بورس اوراق بهادار تهران گفت: افزایش نرخ ارز باعث رشد 71 درصدی سود عملیاتی شرکت‌ها و درآمد آنها شد.

 محمود گودرزی معاون بازار بورس اوراق بهادار تهران امروز در گفت‌وگوی زنده با شبکه خبر گفت: افزایش قیمت ارز در سال 90 باعث افزایش درآمد شرکت‌های بورسی شد و در سال گذشته نیز افزایش نرخ ارز باعث رشد آمار فروش شرکت‌های بورسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با افزایش نرخ ارز شاهد افزایش درآمد شرکت‌ها بودیم و سود عملیاتی شرکت‌ها 71 درصد رشد کرد.

معاون بازار بورس اوراق بهادار تهران در مورد تعداد سهامداران در بازار سرمایه گفت:‌در حال حاضر 11 میلیون و 200 هزار کد معاملاتی وجود دارند که از این تعداد 1.8 میلیون کد معاملاتی فعال است. به این معنا که از اول امسال تا الان حداقل یک یا چند معامله در بورس انجام داده باشند.

گودرزی افزود:‌از ابتدای امسال تا کنون 550 هزار کد معاملاتی جدید در بورس صادر شده است و افراد جدید وارد بازار شدند.

وی گفت:‌بازار سرمایه شفافیت بالایی در میان تمام بازارها دارد و بهترین محل برای سرمایه‌گذاری است، اما توصیه می‌کنیم مردم ابتدا از طریق مراجعه به نهادهای مالی مجوزدار از سازمان بورس اقدام به سرمایه‌گذاری کنند.

معاون بازار بورس اوراق بهادار تهران همچنین گفت:‌صندوق‌های سرمایه‌گذاری روشی برای حضور غیرمستقیم افراد تازه وارد به بازار بورس است تا در آن سرمایه‌گذاری کنند و توصیه می‌کنم مردم به شایعات فضای مجازی و کانال‌های تلگرامی سینگال فروش توجه نکنند، بلکه از طریق مشاوران مالی مجوزدار اقدام به سرمایه‌گذاری کنند.

 امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران به رقم 344 هزار و 115 واحد رسید که نسبت به روز قبل 823 واحد افزایش داشته است. ارزش شرکتهای بورسی هم به بیش از یک میلیون و 241 هزار میلیارد تومان رسیده است.

 فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ارز بورس شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۰۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

طبق مصوبه مجلس مالیات بر عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بها بازار (بورس)‌ها و بازار‌های خارج از بها بازار (بورس) از قبیل صندوق‌های کالایی، صندوق‌های املاک و مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نیست.

به گزارش اکوایران، ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی و ماده ۱۲ به همراه ۸ تبصره این طرح از سوی مجلس اصلاح شد.

بر اساس این گزارش، طبق تبصره ۷ مقرر شد عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بورس‌ها و بازار‌های خارج از بورس مانند صندوق‌های کالایی، صندوق‌های املاک، مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا مشمول مالیات نخواهد بود.

تبصره ۷ ماده ۱۲ به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۷- عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بهابازار (بورس)‌ها و بازار‌های خارج از بهابازار (بورس) از قبیل صندوق‌های کالایی، صندوق‌های املاک و مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا، مشمول مالیات موضوع این فصل نیست.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی سوداگر را کسی عنوان کرد که با نیت سوء استفاده وارد بازار می‌شود و حجم وسیعی از ارز و طلا و خودرو را خریداری کرده تا به عنوان مثال سه ماه بعد به چند برابر قیمت فروخته و سود ببرد که در صورت تصویب، اجرای این طرح مانع از این کار می‌شود.

وی تصریح کرد: در واقعیت تنها کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند آن هم مربوط به کسانی است که مالیات نمی‌دهند و فقط سود‌های کلان برده و از شرایط سخت تورمی سوء‌استفاده می‌کنند.

تاثیر مالیات بر سوداگری بر بازار‌ها

محمدرضا پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، از اجرا و تاثیر قانون مالیات بر سوداگری در مهار نرخ ارز، مسکن، خودرو و طلا و تاثیرش بر رونق بازار بورس در روز گذشته، چهار اردیبهشت، خبر داد. لایحه مذکور، امروز پس از اصلاحیه ایرادات توسط شورای نگهبان، به تصویب رسید.

پور ابراهیمی با اشاره به این موضوع که ورود منابع به بازار دلالی موجب افزایش قیمت‌ها می‌شود، عنوان کرد: عملا بازار سوداگری به بازار افزایش قیمت‌ها تبدیل شده است که به شدت معیشت مردم را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در این طرح تلاش شده چهار دارایی شامل خودرو، طلا، ارز و مسکن را مشمول قانون قرار دهیم که باعث می‌شود اثر آن‌ها در حوزه سوداگری به کمترین حد برسد.

وی گفت: کلیه معاملاتی که با هدف سوداگری در حوزه املاک، ارز، طلا و خودرو صورت می‌گیرد، پس از تبدیل شدن این طرح به قانون، مهار می‌شود. رفتن منابع به سمت اقتصاد واقعی، تولید و اشتغال را در نظام اجرایی کشور عملیاتی می‌کند.

دیگر خبرها

  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • نحوه خرید کشنده فاو در بورس
  • فرصت تحلیل برای اهالی بازار سرمایه با انتشار گزارش‌های ماهانه و سالانه شرکت‌ها 
  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • بورس تغییر جهت داد
  • بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت
  • سیر تا پیاز بند بورسی
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • صندوق‌های املاک و مستغلات بورس، مسیری برای کمک به بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری