Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-26@05:22:51 GMT

۹۰ درصد بذور سبزی و صیفی وارداتی است

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۰۷۴۰

۹۰ درصد بذور سبزی و صیفی وارداتی است

کشاورز سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: مشکل تامین بذر در شرایط تحریم بسیار جدی است و ۹۰ درصد بذور سبزی و صیفی وارداتی هستند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عباس کشاورز سرپرست وزارت جهاد کشاورزی امروز در مراسم تجلیل از برگزیدگان علمی و اثرگذار بخش کشاورزی و منابع طبیعی کشور اظهار کرد: کشور تحت تاثیر فشار اقتصادی جدی است و وضعیت تامین بذور سبزی و صیفی بسیار شکننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: تکنولوژی‌ها در این بخش به سرعت در حال تغییر بوده و لازم است حداقل تعدادی از این بذور را در داخل کشور تولید کنیم.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: درست است که مواد غذایی شامل تحریم‌ها نیست، اما بقیه مقررات موجود در تجارت در واردات این محصولات سایه افکنده و ورود آن‌ها را به کشور با مشکل مواجه کرده است.

۹۰ درصد بذور سبزی و صیفی وارداتی است

کشاورز تصریح کرد: مشکل تامین بذر محصولات کشاورزی بسیار جدی است و در حال حاضر ۹۰ درصد بذور این بخش از طریق واردات تامین می‌شود و میزان وابستگی بالا است.

وی اظهار داشت: برای تامین کود‌های کشاورزی مشکل زیادی وجود ندارد، اما لازم است در این بخش نیز تغییر رویکردی صورت گیرد.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: در خصوص مکمل‌های دارویی، غذایی، هورمون‌های تولید مرغ، تخم‌مرغ، گوشت، شیر و ... وابستگی وجود دارد و تغییرات قیمتی بر روی نرخ نهایی تولیدکنندگان اثر می‌گذارد.

کشاورز تاکید کرد: بیشتر اختراعات و نوآوری‌ها در دنیا در زمان محدودیت‌ها ایجاد شده است به طوریکه در جنگ‌های جهانی شاهد بودیم که تجهیزات مختلفی مانند ماشین و موتور اختراع شد.

وی موضوع امنیت غذایی را مورد تاکید قرار داد و گفت: امنیتی بودن تامین مواد غذایی در شرایط فعلی به شدت قابل لمس است و تمام آحاد جامعه آن را احساس و لمس می‌کنند. تصمیم‌گیران سیاسی و جامعه نسبت به این موضوع حساس شده‌اند که البته این شرایط به نفع ماست، زیرا هر بار مورد سوال قرار گیریم در واقع بیشتر مورد توجه قرار گرفته‌ایم و باید از این موقعیت استفاده کنیم.

کشاورزی اقتصاد کشور را نجات داد

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی افزود: رویکرد ما در این وزارتخانه، تقویت تولید داخلی است و به خاطر از آن اصلا نباید فکر کرد.

کشاورز که در جمع مسئولان وزارت جهاد کشاورزی صحبت می‌کرد اظهار داشت: هر تصمیمی که برای بخش کشاورزی می‌گیرید مراقب کسب و کار کشاورزان باشید و محافظت از منابع طبیعی کشور و توجه به بازار را در دستور کار داشته باشید و در همه موارد تامین امنیت غذایی را در اولویت قرار دهید.

وی وضعیت تولید در بخش کشاورزی را مطلوب دانست و گفت: در دو سال گذشته رشد اقتصادی بخش کشاورزی بود که اقتصاد کشور را نجات داد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کشاورز سرپرست وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۰۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: نان کامل تولید شده در خراسان رضوی تعدای از بیماری‌ها را از بین خواهد برد و به غیر از سلامت، بحث امنیت غذایی را نیز به همراه خواهد داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید مجتبی خیام نکویی امروز در حاشیه بازدید از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: میزان شرکت های دانش بنیان نسبت به شرکت های دیگر بسیار کم بود و هم اکنون 621 شرکت در این حوزه فعالیت دارند که شرکت های دیگر 10 هزار مورد است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم در حوزه کشاورزی انگیزه ایجاد کند نیازمند حمایت های خاص نسبت به سایر حوزه ها هستیم.

رئیس سازمان تحقیقات و نوآوری کشاورزی گفت: تلاش شده تا شتاب مناسبی به تشکیل شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی خراسان رضوی داده شود زیرا تحول در بخش کشاورزی و ایجاد امنیت غذایی نیازمند تحول و حمایت از شرکت های دانش بنیان است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد: برنامه ریزی های لازم برای 1000 واحد شرکت دانش بنیان در دهکده های فناوری و نوآوری دیده شده که از نظر تعداد و فعالیت خراسان رضوی متمایز است.

خیام نکویی عنوان کرد: دستاوردهای شرکت های دانش بنیان که امروز در خراسان رضوی به بهره برداری رسید می تواند در کل کشور تحول در بخش هایی مانند ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند ولی مهمترین نکته امروز تولید نان کامل و می تواند در خراسان رضوی به سرعت فراگیر شود.

وی ادامه داد: اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقای سلامت مردم برداشته ایم.

رئیس سازمان تحقیقات و نوآوری کشاورزی با اشاره به اهمیت تولید نان کامل در سطح کشور گفت: تولید نان کامل خواهد توانست در سلامت جامعه اثرگذار باشد و استفاده مردم از این نان تعدادی از بیماری‌ها را از بین خواهد برد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • آبیاری ۸۰ درصد مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوار تیپ
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • آبیاری بیش از ۸۰ درصد کشت‌های سبزی و صیفی در آذربایجان غربی با سیستم نوار تیپ
  • ۸۰ درصد آبیاری مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوارتیپ است
  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • برداشت ۹۶۰ تن سبزیجات برگی از گلخانه‌های خراسان جنوبی
  • آب نمی‌خورید؟؛ این ۸ سبزی را بخورید