Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه ترکیه از تصویب طرحی در سنای آمریکا که با اتفاق آرا "نسل‌کشی" ارامنه را به رسمیت می‌شناسد، انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، مولود چاووش‌اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه در گفتگو با خبرنگار شبکه "ام‌اس‌ان‌بی‌سی" در حاشیه نشست دوحه اظهار کرد، همچنان تاکید دارد که افرادی که به این طرح رای داده‌اند، "بزدل" هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت ترکیه شدیدا با به رسمیت شناختن "نسل‌کشی" ارامنه از سوی امپراتوری عثمانی مخالفت کرده است.

چاووش‌اوغلو اظهار کرد: سیاستمدارانی که دانش محدودی درباره تاریخ دارند، نباید آن را قضاوت کنند.

این مقام ترکیه‌ای پیش‌تر در توییتر نوشت، این اقدام سنا "نمایشی سیاسی" بوده و "به لحاظ قانونی الزام‌آور نیست".

او در پاسخ به پرسش خبرنگار "ام‌اس‌ان‌بی‌سی" درباره تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت: آیا آمریکا از این کار نتیجه‌ای گرفته است؟ پاسخ من "نه" است.

استیون منوچن، وزیر خزانه‌داری آمریکا در پاسخ به انتقادات مطرح شده از سوی ترکیه گفت: ما کاملا معتقدیم که برنامه‌مان جواب می‌دهد. وقتی ایران آماده باشد، تحریم‌ها برداشته خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزیر خارجه ترکیه نسل کشی ارامنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۱۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کاردار ایران در لندن به اظهارات وزیر دفاع انگلیس

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ سید مهدی حسینی متین در پیامی در شبکه مجازی ایکس نوشت که بریتانیا با آغاز حملات هوایی غیرقانونی به خاک یمن از ژانویه گذشته، خود را به هدف قانونی برای اقدامات دفاعی یمنی‌ها تبدیل کرده است. اگر انگلیس و آمریکا فکر می‌کنند که تجاوزشان امنیت را برای آنها و متحدان (رژیم اسرائیل) به ارمغان می‌آورد، کاملاً نادان هستند.

بیشتر بخوانید؛ شکست حزب حاکم محافظه‌کار انگلیس در انتخابات محلی

وزیر دفاع انگلیس اخیرا در اظهاراتی ضد ایرانی مدعی شده بود که «ایران مسؤول بسیاری از بی‌ثباتی‌های منطقه‌ای از طریق شبکه غیرقانونی نیابتی از جمله حماس، حزب‌الله و انصارالله، گروه‌های مقاومت مرتبط با ایران و حملات مستقیم آنها است».

همچنین وزارت امور خارجه ایران روز پنجشنبه اعلام کرد در اقدامی متقابل هشت فرد و پنج نهاد انگلیسی را به دلیل اقدامات عامدانه در حمایت و تسهیل اقدامات رژیم صهیونیستی از جمله در ارتکاب اعمال تروریستی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی تحت تحریم قرار می‌دهد.

نام گرنت شاپس، وزیر دفاع انگلیس نیز در این لیست به چشم می‌خورد.

شاپس در واکنش به این تحریم، ایران و نیروهای مقاومت منطقه را به بی‌ثبات‌کردن منطقه متهم کرد و مدعی شد: «اگر ایران فکر می‌کند این تحریم‌ها کسی را می‌ترساند، کاملا در اشتباه است».

انتهای پیام/

کد خبر: 1229386 برچسب‌ها کشور انگلیس

دیگر خبرها

  • فیدان: تنش بین اسرائیل و ایران با حمله به سفارت آغاز شد
  • چالهان اوغلو یکی از بهترین‌های جهان است
  • اولین اظهار نظر مقامات اسرائیلی در خصوص حمله پهپادی این رژیم به اصفهان
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • واکنش کاردار ایران به سخنان وزیر دفاع انگلیس
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • کاردار ایران خطاب به وزیر دفاع انگلیس: کاملا نادان هستید
  • رهبر حزب سعادت ترکیه از سمت خود کناره گیری می‌کند
  • واکنش کاردار ایران در لندن به اظهارات وزیر دفاع انگلیس
  • واکنش کاردار ایران به اظهارات وزیر دفاع انگلیس