Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کمیته امداد قم، علی قیداری اظهار داشت: هدف از تشکیل هسته‌های توانمندسازی و محرومیت زدایی در قم استفاده از ظرفیت‌های علمی و بهره‌گیری از این فرصت‌ها برای رفع مشکلات محرومین است.

وی توسعه تعاملات کمیته امداد با مراکز دانشگاهی و پژوهشی و دانش بنیان را در محرومیت زدایی لازم دانست و افزود: این نهاد با کمک مراکز علمی و پژوهشی می تواند خدماتی مؤثرتر و کارآمدتر با ایده های نو به محرومان ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر برنامه ریزی و فنآوری اطلاعات کمیته امداد استان قم با تأکید بر اینکه هم افزایی ظرفیت نخبگان استان بستر شتاب دهنده و تخصصی مناسبی برای ارتقاء کیفیت فعالیت‌های محرومیت زدایی در استان است تصریح کرد: از دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی، پارک‌های علم و فناوری، شرکت‌های دانش بنیان، مراکز رشد، دانشجویان توانمند و اساتید دانشگاه‌ها دعوت می‌شود تا کمیته امداد را در این هدف مهم یاری کنند.

وی شبکه‌سازی جهادی و داوطلبانه اساتید، دانشجویان و فعالان حوزه محرومیت زدایی را خاطر نشان و اضافه کرد: پایش وضعیت فقر، شناسایی علل مولد آن در استان و ایجاد یک منبع اطلاعاتی جامع و مدون با موضوع فقر از جمله برنامه های این شبکه برای تهیه نقشه راه کاهش و حذف فقر در استان خواهد بود.

وی از شناسایی حداقل ۲۰۰ خانوار آسیب دیده از فقر به عنوان نمونه آزمایشی یاد کرد و گفت: در نخستین جلسه شورای مرکزی هسته محرومیت زدایی مصوب شد که با بررسی کارشناسی و همفکری اعضا، مشکلات اساسی خانوارهای شناسایی شده طی چند ماه گذشته مرتفع شود.

قیداری از یک پژوهش و ایجاد یک مدل شبکه ای برای توانمندسازی نیازمندان خبر داد و گفت: این مدل که هدف آن خروج محرومان از چرخه فقر است در مرحله آزمون و خطا است.

مدیر برنامه ریزی و فنآوری اطلاعات کمیته امداد استان قم ریشه مشکلات اشتغال مددجویان را فرهنگ توانمندسازی، مهارت و اعتماد به نفس کافی  برشمرد و گفت: اعضای هسته محرومیت زدایی در مورد همه این چالش ها و مشکلات پژوهش و بررسی خواهند داشت تا بتوانیم به یک الگوی مناسب و قابل تعمیم در استان برای رفع فقر دست پیدا کنیم.

کد خبر 4799434

منبع: مهر

کلیدواژه: قم محرومیت زدایی بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی گرگان ایلام قزوین مجلس شورای اسلامی تعطیلی مدارس یاسوج بارش برف خطبه های نماز جمعه ثبت نام کاندیداها بیرجند شهرکرد هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۴۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد