Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا جوادی یگانه معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران ظهر امروز در نشستی که با اصحاب رسانه برگزار کرد ضمن ارائه نتایج نظرسنجی که از شهروندان تهرانی در مورد عملکرد شهرداری در بازه زمانی ۱۵ مهر تا ۱۵ آبان امسال انجام شده بود، برنامه‌های این معاونت برای شب یلدا را هم اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران با بیان اینکه این نظرسنجی از ۱۵ مهر تا ۱۵ آبان امسال انجام شده بود، گفت: مجری این نظرسنجی پژوهش علوم انسانی جهاد دانشگاهی بوده است.

او با بیان اینکه از ۸ هزار نفر نظرسنجی صورت گرفته، اظهار کرد: میانگین نمره‌ای که شهروندان به عملکرد شهرداری داده‌اند از ۲۰ نمره عدد ۱۱.۶ است.

جوادی یگانه بیان کرد: این نتیجه در حالی به دست آمده که در نظرسنجی خرداد سال ۹۷ شهروندان به صورت میانگین ۱۱.۴۲ به شهرداری نمره دادند و در مهر ۹۷ هم نمره ۱۱.۴۶ دادند.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران با بیان اینکه کمترین میزان رضایت در منطقه ۱۵ است و در منطقه ۶ هم بیشترین میزان رضایت وجود دارد، اظهار کرد: نمره منطقه ۶، ۱۳.۵۷ است.

او با بیان اینکه ۸.۸ درصد گفته‌اند که میزان رضایت بالایی دارند و ۵۰ درصد هم گفته‌اند که رضایت کم است، ادامه داد: ۳۳ درصد از شهروندان تهرانی در پاسخ به این سوال که مهمترین کار شهرداری تهران چه بوده گفته‌اند هیچ کاری نکرده‌است و به همین میزان هم اظهار بی اطلاعی کرده‌اند و ۸ درصد هم فضای سبز را مهمترین اقدام شهردرای برشمرده‌اند و ۱.۵ درصد هم توسعه حمل و نقل عمومی را بیان کرده‌اند.

جوادی یگانه گفت: این اظهارات شهروندان درحالی صورت گرفته که طبق آمار ۹۷، ۴۵ درصد می‌گفتند که شهرداری هیچ کاری نکرده و امسال این عدد کاهش یافته است.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران با بیان اینکه آمار نشان می‌دهد که مردم از عملکرد شهرداری مطلع هستند، اظهار کرد: ۶۲ درصد مردم یکی از شماره‌های ۱۳۷ و ۱۸۸۸ را که پل ارتباطی شهروندان با شهرداری است را می‌شناسند که تعداد آن‌ها ۲.۵ میلیون نفر است و ۳۶ درصد هم گفته‌اند که با هر دوی این شماره‌ها تماس داشته‌اند و ۳۰ درصد هم اعلام رضایت کرده‌اند.

او با تأکید بر اینکه مردم در سطح کلان از مدیریت شهری رضایت زیادی ندارند، ولی در نگاه خرد رضایت بهتری دارند، گفت: رضایت‌مندی در محلات شمال تهران ۱۴.۶ و در جنوب تهران ۱۲.۸ است.

جوادی یگانه با باین اینکه مردم از دسترس پذیری شهر برای گروه‌های خاص ناراضی هستند، گفت: ۵۸ درصد مردم این دسترسی‌ها را نامناسب می‌دانند و ۶۳ درصد هم می‌گویند برای مادرانی که با کالسکه تردد می‌کنند دسترسی‌ها مناسب نیست.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران گفت: ۵۸ درصد مردم از نحوه جمع آوری زباله راضی هستند، ۴۷ درصد از وضعیت روشنایی راضی هستند و ۵۴ درصد هم از فضای سبز راضی هستند.

او با بیان اینکه ۳۷ درصد مردم از آب گرفتگی‌های شهری ناراضی هستند، ادامه داد: ۶۵ درصد مردم از میادین میوه و تره بار راضی هستند و ۶۵ درصد هم از کیفیت و قیمت اقلام راضی هستند.

جوادی یگانه با بیان اینکه ۴۰ درصد از مردم وضعیت آسفالت را بد می‌دانند، اظهار کرد: میزان رضایت مندی از کفپوش پیاده‌رو‌ها ۲۵ درصد و ۵۴ درصد مردم هم از تجاوز کارگاه‌های ساختمانی در پیاده‌رو‌ها گلایه‌مند هستند.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران با بیان اینکه ۶۴ درصد مردم معتقد هستند اتوبوس‌ها به موقع می‌رسند، گفت: ۲۰ درصد از مردم معتقدند دستشویی‌ها و سرویس‌های بهداشتی در اماکن عمومی مناسب نیست و ۵۰ درصد هم از نظافت آن‌ها ناراضی هستند.

او با بیان اینکه ۹۳ درصد مردم آلودگی و ترافیک را مهمترین مشکل تهران می‌دانند، گفت: در نظر سنجی سال گذشته ۸۶ درصد مردم معتقد بودند که توزیع امکانات بین شمال و جنوب تهران مناسب نیست.

جوادی یگانه با بیان اینکه بیشتر مردم از دست فروشان ناراضی هستند، تصریح کرد: به همین اندازه هم از برخورد با آن‌ها ناراضی هستند.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران با بیان اینکه مردم شمال شهر کمتر به تفاوت شمال و جنوب معتقدند، گفت: بیشتر مردم جنوب شهر از تفاوت در رسیدگی ناراضی هستند.

او با بیان اینکه از سال ۹۴ تا ۹۷ نگاه مردم به دستگاه‌های دولتی منفی‌تر شده است، اظهار کرد:، اما در مورد شهرداری نگاه مردم مثبت شده است.

جوادی یگانه در ادامه اهم برنامه‌های شهرداری تهران برای شب یلدا را اعلام کرد و گفت: از آن‌جایی که مردم درگیر مسائل معیشتی هستند و از طرف دیگر هم وضعیت نامناسب آلودگی هوا وجود دارد ما تلاش می‌کنیم رضایت مندی مردم را افزایش دهیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران با بیان اینکه شب یلدا در چند دهه اخیر مورد توجه قرار گرفته است، تصریح کرد: نگاه ما این بوده که این آیین کهن را بازآفرینی کنیم.

او با بیان اینکه شب یلدا از سنت‌های قدیمی است که خانواده‌ها در آن دور هم جمع می‌شوند، اظهار کرد: تلاش ما این است که به اقوام توجه بیشتری کنیم و از ظرفیت محلات هم استفاده کنیم.

جوادی یگانه با بیان اینکه امسال نماد‌های مثل انار، کرسی و دیوان حافظ در سطح شهر نصب می‌شود، گفت: علاوه بر این بر روی بیلبورد‌های شهری هم نقاشی‌های کودکان را با موضوع خانواده نمایش می‌دهیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران افزود: در فرهنگسرای «ولا» هم برنامه‌ای به نام «هم زبانی» داریم که توسط مهاجران افغانستانی و با حضور شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی و هنرمندان افغانستانی برگزار می‌شود.

او با بیان اینکه در اراضی عباس آباد هم برنامه تلویزیونی و شب شعر داریم، اظهار کرد: یک برنامه ویژه داریم که از باغ هنر تا گنبدمینا در صبح روز جمعه ۲۹ آذر برگزار می‌شود.

جوادی یگانه با بیان اینکه برنامه دیگر تحت عنوان قطار مهربانی داریم که در این روز از کهریزک به سمت میدان امام خمینی می‌رود، خاطرنشان کرد: همچنین فروشگاه شهروند دستگاه‌های آجیل ویژه شب یلدا فراهم دیده که با قیمت مناسب به دست شهروندان خواهد رسید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار شهری شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۵۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر

زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است.

دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت: زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است. از راه‌اندازی کارواش تا صافکاری و نقاشی، از قفل‌سازی و تعمیر شیشه تا بهره‌برداری در قالب پارکینگ خودرو. اراضی پایین پل‌های تهران، زمین‌های شهر محسوب می‌شود و مالک آن یه بهتر است گفته شود «نگهبان این اراضی»، شهرداری تهران است.

حال اگر استفاده تجاری از زیرپل‌های تهران، با اجازه شهرداری است، «درآمد روزانه بودجه شهرداری از این محل» در کدام یک از ردیف‌های مصوب بودجه تهران قید می‌شود؟

اگر هم کاسبی زیرپل، بدون هماهنگی با مدیران شهر بوده، در این صورت این «حیات خلوت» موجود در پایتخت چطور شکل گرفته است که شهرداری به محض «بدهی یک مغازه به شهرداری»، با بلوک سیمانی جلوی کسب و کار او را می‌گیرد اما اینجا در روز روشن، تجارت با اراضی شهر بدون پرداخت «حق شهر» برقرار است؟ عکس از بزرگراه یادگار امام گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • زاکانی: برخی علاقه دارند یک عده خاصی در کشور سود کنند و عموم مردم ضرر
  • زاکانی: عده‌ای علاقه دارند یک عده خاصی در کشور سود کنند و عموم مردم ضرر کنند
  • دانش آموزان نقش مهمی در رفع مشکلات کشور دارند
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر
  • تغییرات بودجه شهرداری تهران در این دو سال | اعتبارات نسبت به دو سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال ۱۴۰۲