Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس پژوهش‌ها و همین‌طور توسعه اپلیکیشن‌ها می‌توانیم از این فضا برای حل مشکلات و معضلات شهری استفاده کنیم.

محمد تقی‌زاده معاون امور عمرانی استانداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، درباره هفته پژوهش و آموزش مدیریت شهری اظهار داشت: یکی از رویکردهای وزارت کشور در قالب شهرداری‌ها و دهیاری‌ها آموزش و پژوهش در مدیریت شهری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: اخیراً هم ششمین جشنواره آموزش و پژوهش در حوزه شهری برگزار شد که استان‌های کشور در حوزه‌های مختلف کارکردهای خود را به این جشنواره ارسال کردند.

معاون امور عمرانی استانداری تهران گفت: استانداری تهران هم در زمینه آموزش و پژوهش شهری اقداماتی را انجام داده بود که به این جشنواره ارسال کرد و به سمت آموزش‌های کاربردی و اجرایی بر اساس وظایف‌های شهرداری‌ها و دهیاری‌ها پیش رفتیم که کاربست اجرایی هم داشته باشد.

تقی‌زاده بیان داشت: یکی از ویژگی‌های آموزش و پژوهش در سال جاری که رویکرد اجرایی و عملیاتی داشته باشد افزایش کیفیت اقدامات عمرانی است و در این حوزه نیز سامانه نظارتی ایجاد می‌کنیم و استانداری تهران آن را اجرایی کرده است و این طرح را هم به وزارت کشور ارائه دادیم و مقرر شد استان تهران به صورت پایلوت آن را اجرایی کند و در ششمین جشنواره آموزش و پژوهش نیز معاونت عمرانی استانداری تهران در این خصوص حائز رتبه شد.

وی گفت: همین موضوع قطعاً انتظارات را از ما بالاتر می‌برد و موارد نظارتی نیز بیشتر خواهد شد. 

معاون امور عمرانی استانداری تهران خاطرنشان کرد: قطعاً موضوع آموزش و نظارت در اجرای پروژه‌های عمرانی را در مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌های تهران به صورت جدی‌تری پیگیری می‌کنیم.

تقی‌زاده بیان داشت: استفاده از اپلیکیشن‌ها و فضاهای مجازی و همین‌طور استارت‌آپ‌ها نیز می‌تواند در حوزه مدیریت شهری به ما کمک کند به عنوان مثال می‌توان برای حل معضل پسماند تهران از اپلیکیشن‌هایی در این خصوص استفاده کرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه 90 درصد جمعیت استان تهران شهرنشین هستند قطعاً می‌توان از فضای مجازی و تکنولوژی روز بیشتر استفاده کرد تا شاهد معضلات زیست محیطی در کلانشهر تهران هم نباشیم. 

معاون امور عمرانی استانداری تهران گفت: ما باید بر اساس نوآوری‌ها و پژوهش‌ها حرکت کنیم و برنامه‌های خود را بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته پیش ببریم تا از یک پشتوانه علمی نیز برخوردار باشد. 

تقی‌زاده بیان داشت: با استفاده از این پژوهش‌ها شهرداری‌ها و دهیاری‌ها موظفند برنامه پنج ساله خود را در قالب یک سند توسعه‌ای ارائه دهند. 

وی درباره تاب‌آوری شهری و روستایی نیز اظهار داشت: ما باید تاب‌آوری شهرها و روستاهای خود را در قبال حوادث طبیعی و در موضوع پدافند غیرعامل تقویت کنیم و در این خصوص نیز راهکاری جز استفاده از پژوهش‌ها و آموزش‌های حین خدمت نداریم. شهر دارای یک بخش سخت‌افزاری و نرم‌افزاری است که باید در این حوزه رویکردهای مختلف را بررسی کنیم و قطعاً شهرمان را نمی‌توانیم بدون مشارکت مردم اداره کنیم. 

معاون امور عمرانی استانداری تهران ادامه داد: به عنوان مثال در بحث آلودگی هوا و ترافیک تهران دستگاه‌های مختلفی متولی هستند و باید این دستگا‌ه‌ها با هماهنگی مردم اقدامات لازم را انجام دهند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیریت شهری آموزش پژوهش وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۵۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه این سازمان از شهریور ۱۴۰۱ در راستای افزایش مشارکت شهروندی برای حفظ محیط زیست، اقدام به شناسایی مشترکان خود در گروه‌های هدف مختلف کرده است، گفت: از آغاز اجرای این طرح تاکنون ۱۳۴۲ فرم شناسایی مشترکان در سامانه سنا ثبت نهایی شده است.

غلامرضا ساکتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به ساماندهی مشترکان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: در حال حاضر با افزایش جمعیت و در پی آن بالا رفتن مصرف، تولید پسماند در ابعاد گوناگون خانگی، شهری، صنعتی و بیمارستانی به سرعت گسترش یافته، از این‌رو کاهش تولید پسماند امری ضروری است.

وی با بیان اینکه یکی از بخش‌های اصلی مدیریت شهری، مدیریت پسماند شهری است و یکی از کلیدهای موفقیت در تمام مراحل آن، آگاهی و مشارکت شهروندان است، افزود: در حال حاضر مشارکت شهروندان در فرآیند مدیریت پسماند از طریق کاهش تولید و تفکیک پسماندها از یکدیگر در مبدأ به عنوان یکی از کاراترین و اقتصادی‌ترین روش‌های پردازشی در بیشتر کشورهای دنیا صورت می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه فرهنگ‌سازی و آموزش عمومی شهروندان از اولویت ویژه‌ای برخوردار است، تصریح کرد: ارائه آموزش‌های عمومی و افزایش سطح فرهنگ و آگاهی شهروندان به‌تدریج موجب کاهش میزان تولید پسماند و صرفه‌جویی در مصرف منابع شده و از طرفی میزان تفکیک پسماندها در مبادی تولید افزایش خواهد یافت که این امر به‌نوبه خود موجب کاهش هزینه‌ها از جمله حمل‌ونقل پسماندها، خواهد شد.

ساکتی ادامه داد: سنگ بنای ارائه تمام خدمات به‌صورت صحیح و اصولی و دریافت بازخوردها، ارزیابی و سنجش طرح‌ها و فعالیت‌های انجام شده در جوامع موفق، شناسایی کامل و هدفمند مشترکان است، از این رو سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان از شهریور ۱۴۰۱ در راستای توانمندسازی و افزایش مشارکت شهروندی در خصوص حفاظت از محیط زیست، اقدام به شناسایی مشترکان خود در گروه‌های هدف مختلف کرد.

وی اضافه کرد: در راستای انجام این امر خطیر ناظران شاغل در سازمان مدیریت پسماند و کارشناسان پسماند شاغل در ادارات خدمات شهری شهرداری‌های مناطق پانزده‌گانه اقدام به شناسایی مشترکان کردند.

ساکتی با بیان اینکه فرآیند شناسایی مشترکین از ابتدای دی ۱۴۰۲ با این هدف که تمام عملیات ثبت اطلاعات مشرکین به صورت جامع، یکپارچه و سیستماتیک صورت گیرد، گفت: برنامه‌ریزی‌هایی درباره بارگذاری فرم شناسایی مشترکان در سامانه سنا انجام شده و برای هر یک از کاربران مناطق و سازمان مدیریت پسماند نام کاربری و رمز عبور (دسترسی) مشخصی تعریف شده است تا مسئول مربوطه با ورود به سامانه، نسبت به ثبت اطلاعات فرم شناسایی مشترکان در سامانه اقدام کند.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه از آغاز اجرای طرح تاکنون تعداد ۱۳۴۲ فرم شناسایی مشترکان در سامانه ثبت نهایی شده است، افزود: برای ثبت دقیق مشترکان از طریق سامانه سنا لازم است، موقعیت مکانی مشترک Gps و اینترنت کاربر فعال باشد.

کد خبر 746582

دیگر خبرها

  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود