Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به کم‌توجهی دولت به دانش آموزان مناطق محروم گفت: کتاب‌های درسی که در برخی از استان‌ها مجانی توزیع می‌شد در سال آتی بودجه‌ای برای آن‌ها دیده نشده است.

جبار کوچکی نژاد امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به لایحه بودجه سال ۹۹ کشور اظهار کرد: بودجه سال آینده یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان است که از این مقدار حدود ۴۸۰ میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش ۶۵ هزارمیلیاردی دولت در کسب درآمد از مالیات در سال آتی

وی با بیان اینکه دولت بیش‌ازاندازه به مالیات در کسب درآمد سال آینده چشم دوخته، افزود: دولت سال گذشته منابع درآمدی خود از مالیات را ۱۳۰ هزار میلیارد تومان تقدیم مجلس کرد اما امسال آن را به ۱۹۵ هزار میلیارد تومان افزایش داده است که بعید می‌دانم تحقق پیدا کند.

جبران درآمد ۱۳ درصدی دولت از محل صندوق توسعه ملی

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت در جبران کمبود درآمد خود روی صندوق توسعه ملی نیز حساب بازکرده، گفت: بنا بر قانون دولت باید ۳۳ درصد عایدی را به صندوق توسعه ملی واریز کند اما طبق لایحه بودجه سال ۹۹، دولت قصد دارد تا تنها ۲۰ درصد بودجه را به صندوق بریزد و مابقی را برای خود هزینه کند.

بودجه ۹۹ رونوشتی از بودجه ۹۸ است

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان با اشاره به اینکه دولت در پیش‌نویس بودجه تغییرات جدی را نسبت به سال گذشته اعمال نکرده، گفت: بودجه ساله آینده کشور رونویسی از بودجه امسال است درحالی‌که دولت متعهد شده بود شاکله بودجه را تغییر دهد و عملیاتی‌تر آن را ببندد.

کوچکی نژاد با اشاره به تغییرات سایر بخش‌های لایحه بودجه بیان کرد: دولت در تدوین لایحه بودجه سال آینده مخارج فرهنگی و عمرانی را کاهش داده است.

پیش‌بینی کسری ۱۰۰ هزارمیلیاردی بودجه در سال ۹۹

وی با اشاره به برنامه دولت برای فروش نفت در سال آتی نیز گفت: دولت در نظر دارد بنا بر بودجه سال آینده یک‌میلیون بشکه نفت صادر کند درحالی‌که این پیشنهاد تحقق پیدا نمی‌کند و به همین منظور معتقدم در سال ۹۹ بیش از یک‌صد هزار میلیارد تومان کسری بودجه داشته باشیم.

کمتر از ۳۰ درصد بودجه عمرانی امسال محقق شد

نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به تحقق وعده‌های دولت در بودجه سال ۹۸ گفت: طبق لایحه بودجه امسال، بخش عمرانی کمتر از ۳۰ درصد تحقق پیداکرده و بیشتر بودجه آن در بخش جاری مشتمل بر حقوق و دستمزد و سایر است که دردی از مردم دوا نمی‌کند.

نائب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشنهاد بودجه سال آتی دولت در بخش آموزش‌وپرورش بیان کرد: بودجه دولت برای آموزش‌وپرورش حدود ۶۲ هزار میلیارد تومان است و نسبت به امسال کمی افزایش‌یافته اما در رابطه با مدارس استثنایی، دانش آموزان مناطق محروم، کارودانش و پرورشی کاهش شدید بودجه داریم.

جا ماندن دانش آموزان مناطق محروم از لایحه بودجه سال آینده

کوچکی نژاد با بیان اینکه دولت در پیش‌نویس بودجه به مناطق محروم نظیر سیستان و بلوچستان توجه خاصی نکرده، گفت: کتاب‌های درسی که در برخی از استان‌ها  مجانی توزیع می‌شد در سال آتی بودجه‌ای برای آن‌ها دیده نشده و یا یارانه کتب درسی دانش آموزان حذف‌شده که پیش‌بینی می‌شود فشاری به دانش آموزان در تهیه کتب درسی به وجود بیاید.

نائب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به بودجه سال آینده آموزش عالی و دانشگاه‌های کشور نیز گفت: بودجه وزارت خانه علوم ازجمله حوزه پژوهش نیز رشد چندانی نداشته و به نظر می‌رسد مجلس باید در زمینه آموزش عالی اصلاحات جدی را بر لایحه بودجه اعمال کند.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: بودجه دانش آموزان مناطق محروم مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۹۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان

اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، به عنوان نخستین قانون بودجه که براساس برنامه هفتم پیشرفت کشور تنظیم شده است، حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان را از محل بودجه عمومی برای دستگاه‌های رسانه‌ای در نظر گرفته است. اعتبارات پیش بینی شده برای این دستگاه‌ها به شرح زیر است:


۱. حدود ۲۴.۰۰۰ میلیارد تومان برای سازمان صدا و سیما (جاری، عمرانی، متفرقه)،
۲. حدود ۳۷۳ میلیارد تومان برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) (جاری، عمرانی)،
۳. حدود ۸۱ میلیارد تومان برای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،
۴. حدود ۲۲ میلیارد تومان برای شورای نظارت بر صدا و سیما،
۵. حدود ۲۰ میلیارد تومان برای خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)،
۶. حدود ۱۹ میلیارد تومان برای خبرگزاری خانه ملت.

گفتنی است در لایحه بودجه ۱۴۰۳، مبلغ ۶.۶۰۰ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای صدا و سیما برآورد شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۳۵۰۰، متفرقه و اختصاصی)، پیش بینی شده برای این سازمان معادل ۳۱.۰۰۰ میلیارد تومان می‌باشد. همچنین مبلغ ۸۳ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) پیش بینی شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۲۵۰۰ و اختصاصی) پیش بینی شده برای این خبرگزاری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ معادل ۴۵۷ میلیارد تومان است.

همچنین اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

مهم‌ترین یافته‌ها و پیشنهاد‌های حاصل از تحلیل جداول و پیوست‌های لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور عبارتند از تفکیک نشدن برنامه‌های فصل رسانه به طور جداگانه ذیل امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ برخلاف سال‌های گذشته و در نتیجه فقدان اطلاعات لازم در خصوص اعتبارات برنامه‌ها و عناوین آنها، پیشنهاد افزوده شدن سنجه‌های قابل ارزیابی به متن لایحه برای افزایش اعتبارات عمومی سازمان صدا و سیما در ازای کاهش حجم تبلیغات بازرگانی، پیش بینی اعتبارات مشخص برای اثربخش کردن شورای نظارت به منظور تقویت قانون نحوه اجرای اصل (۱۷۵) قانون اساسی در بخش نظارت، ضرورت رفع ابهام در خصوص معیار تقسیم منابع پیش بینی شده بند «ب» تبصره «۱۳» بخش اول قانون بودجه ۱۴۰۳ برای دستگاه‌های اجرایی.

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • حاجی‌بابایی: جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در جلسات هفته جاری مجلس
  • آزمون سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده تکرار می‌شود
  • کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده برگزار می‌شود
  • آزمون کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده برگزار می شود
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان