Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمیرا هیجان زیادی داشت. چند وقتی می‌شد که برای انجام این عمل زیبایی برنامه‌ریزی کرده بود. پول‌هایش را جمع کرده و کمی هم قرض گرفته بود. عمل ساده‌ای به نظر می‌رسید. سمیرا با کلی تحقیق، پزشک بینی‌اش را انتخاب کرده بود. درنهایت روزی که انتظارش را می‌کشید، فرا رسید، اما هرگز نه خودش و نه خانواده‌اش تصور نمی‌کردند که این عمل ساده به بهای جانش تمام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سمیرا به اتاق عمل رفت و نیمه‌جان از آنجا بیرون آمد. یک‌سال در کما بود و بعد از آن‌هم ٦ماه تمام محکوم به زندگی نباتی شد. در نهایت هم جان باخت و پرونده‌ای پر از فراز و نشیب در دادسرا گشوده شد.

سمیرا ٢٩ ساله بود که به اتاق عمل رفت. از طریق اینستاگرام با دکترش آشنا شده بود. نمونه کار‌های او را دنبال کرد. چندماه تحقیق کرد. دوستانش برای عمل زیبایی پیش همین دکتر رفته بودند، تا اینکه پول سمیرا هم جور شد و یک روز صبح برای عمل به بیمارستان رفت، اما زندگی‌اش جور دیگری ورق خورد. صبح شوم عمل زیبایی بینی، برای سمیرا به جای خوشحالی، کما، زندگی نباتی و مرگ به ارمغان آورد. با خواهرش به آنجا رفته بود. وقتی از اتاق عمل بیرون آمد، تنها ٢٠دقیقه توانست با خواهرش صحبت کند و بعد از آن دیگر هیچ چیز متوجه نشد: «کلا یک‌ساعت طول کشید تا خواهرم از اتاق عمل و ریکاوری به بخش منتقل شد. لحظه‌ای که او را بعد از عمل دیدم، از حالت‌هایش به‌شدت تعجب کردم. چشمانش داشت از حدقه بیرون می‌زد. انگار از چیزی ترسیده بود. زیاد نمی‌توانست صحبت کند و من فکر می‌کردم به علت داروی بیهوشی است و هنوز کامل به هوش نیامده است. همان لحظه به من گفتند باید آب‌میوه همراه با نی به او بدهم. سمیرا را به همراه تخت کناری که او هم همسایه‌مان بود، سپردم و پایین رفتم. می‌خواستم برایش آب‌میوه بخرم، اما وقتی برگشتم، دیدم همراه همسایه‌مان دارد گریه می‌کند. خواهرم کبود شده بود و چندنفر بالای سرش بودند. خیلی ترسیدم و شوکه شدم.»

سمیرا دیگر نفس نمی‌کشید. عملیات احیا آغاز شد. دخترجوان دچار ایست قلبی و تنفسی شده بود. تلاش پزشکان نتیجه داد، نفس سمیرا برگشت، اما درحالت کما ماند. دخترجوان دیگر نتوانست حرف بزند، خواهرش تنها ٢٠دقیقه صدای او را شنید و دیگر همه چیز تمام شد. سمیرا به هوش نیامد و خانواده‌اش از دکتر و بیمارستان شکایت کردند: «سمیرا چهار‌میلیون تومان برای عمل جراحی پرداخت کرده بود. مدت‌ها بود می‌خواست این عمل را انجام دهد. اصلا بینی‌اش نیاز به عمل نداشت. هرچه به او گفتیم عمل نکند، گوش نکرد. ما مطمئنیم که خواهرم به علت خونریزی زیاد و واردشدن خون به ریه‌هایش خفه شده و جان باخته است. دکترش باید بعد از عمل او را معاینه می‌کرد. وقتی از اتاق عمل آمد، حال خوبی نداشت و کاملا مشخص بود که وضعیتش بد است، اما کسی نبود به او رسیدگی کند. بیمارستان حتی یک پرستار هم نداشت که به وضع خواهرم برسد، حداقل به او یک سِرُم می‌زدند. بیچاره از بس ضعف داشت، هنگام خفه‌شدن توان هیچ تقلایی نداشت. بی‌صدا بود، حتی به او یک سِرُم هم نزدند. آنجا فقط یک بهیار بود که خواهرم را به بخش منتقل کرد. ما خودمان از برخی از پرسنل بیمارستان شنیدیم که پرستار بخش ریکاوری به دلیل اینکه فرزندش مریض بود، خواهرم را خیلی زود به بخش منتقل کرد و اصلا حواسش به حال و روز او نبود. اگر کسی آنجا بود که به سمیرا رسیدگی می‌کرد، شاید او الان زنده بود. در این یک‌سال‌ونیم ما عذاب زیادی کشیدیم. سمیرا یک‌سال در کما و ٦ماه زندگی نباتی داشت، اما درنهایت روز ٢٦ آبان‌ماه فوت کرد. با این حال کسی نیست جواب ما را بدهد.»

شکایت خانواده سمیرا هنوز به جایی نرسیده است. سازمان نظام‌پزشکی پس از بررسی‌های لازم و برگزاری کمیسیون پزشکی درنهایت بیمارستان را ١٥‌ درصد مقصر شناخت، آن‌هم به علت اینکه در بیمارستان هیچ پرستاری نبود تا به وضع دختر جوان رسیدگی کند.

با این حال، خانواده سمیرا هنوز پیگیر شکایت‌شان هستند و تنها خواسته‌شان مجازات عامل مرگ این دختر است: «خواهرم سالم بود و هیچ بیماری نداشت. پیش از عمل، تمام آزمایش‌های لازم را انجام داده بود و مشخص شد که هیچ بیماری خاصی ندارد. مگر می‌شود به راحتی با جان کسی بازی کرد و مجازات نشد. از نظر ما هم دکتر مقصر است و هم بیمارستان. هنوز پرونده در دادسرای ناحیه ١٩ باز است و من به‌شدت پیگیر ماجرا هستم. آن پزشک باید پاسخگو باشد، چرا به وضع بیمارش بعد از عمل رسیدگی نکرد. سریع عمل را انجام داد و رفت، حتی یک‌بار هم به خواهرم سر نزد. خانواده من وضع مالی خوبی ندارد. پدرم آلزایمر دارد و مادرم هم سکته قلبی کرده است. خواهرم خودش کار می‌کرد و حقوقش را جمع کرده بود تا این عمل را انجام دهد، ولی با جان او بازی کردند و حالا هم کسی مقصر نیست.»

منبع: فرارو

کلیدواژه: جراحی بینی عمل زیبایی مرگ دختر جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۶۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان

ایسنا/اصفهان مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان گفت: در حالی که جراحی مغز دست‌کم ۱۵۰ میلیون تومان برای بیمار هزینه دارد اما طی سه سال اخیر بیمارستان شریعتی با هزینه ۲۰ میلیارد تومان به دستگاه نویگیشن جراحی مغز مجهز شده و هفت مورد جراحی موفقیت آمیز در این بیمارستان انجام شده است.

محمد رجالی، ظهر امروز (چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت، با بیان اینکه در استان اصفهان بیش از ۶۹ درصد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی در استان اصفهان دارای سه بیمارستان دکتر شریعتی، دکتر غرضی و فاطمه‌الزهرا و ۲۸ درمانگاه است، استان اصفهان باتوجه به جمعیت پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفری که دارد، دارای رتبه اول رتبه اول بیمه‌شدگان در کشور است.

وی با اعلام اینکه در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۰ میلیون ویزیت سرپایی داشتیم، افزود: همچنین در سال گذشته ۸۰ هزار بستری و ۵۰ هزار عمل جراحی انجام شده است که نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۱۰ درصد رشد داشته است، میانگین ظرفیت بیمارستان‌ها بالای ۹۰ درصد است و متوسط اقامت هر بیمار در بیمارستان‌ها ۲ و نیم روز است، در حال حاضر ۸۰۰ تخت در بیمارستان‌ها در دسترس بیماران است. نیاز استان حدود ۳۵ تا ۵۰ درمانگاه است که ظرفیت بیماران سرپایی را تکمیل کند که از سال ۱۴۰۱ ورود کردیم و مجوز ساخت درمانگاه در فولادشهر، پیربکران و هرند اخذ شده است و به دنبال اخذ مجوز برای درمانگاه بهارستان هستیم.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با تاکید بر اینکه تامین اجتماعی بزرگترین خریدار، خرید خدمت در کشور است، گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان خرید خدمتی حوزه درمان ۳۰۰ هزار پرونده بستری و ۳۲ میلیون پرونده سرپایی، در مجموع ۶ هزار همت بوده است. در سال ۱۴۰۱، حدود ۵۰ درصد بازنشستگی‌ها پیش از موعد بوده است.

وی با بیان اینکه ۲۵۰ هزار بیماری مزمن در کشور داریم، تصریح کرد: ارائه خدمات در زایشگاه‌های بیمارستان‌های شریعتی و غرضی ۱۰۰ درصد رایگان است، باتوجه به اینکه پزشک متخصص زایمان به صورت ۲۴ ساعت در بخش ال. دی آر مستقر است، اما ظرفیت زایمان این بیمارستان‌ها خالی مانده است. در اتاق‌های ال. دی. آر این دو بیمارستان چهار بخش NICU یا مراقبت ویژه نوزادان نیز احداث شده است.

وی افزود: زایمان ۵۰ درصد از خانم‌های مبتلا به ایدز به دلیل ارائه خدمات بهداشتی مناسب سالم بوده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: تاکنون ۴۰۰ کودک ناشنوا در استان شناسایی شدند که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تأمین اجتماعی برای آنان کاشت حلزون رایگان انجام شده است.

رجالی از ساخت اتاق‌های زایمان مجهز(LDR){تخت این اتاق‌ها قابل تبدیل به وضعیت‌های مناسب برای زایمان است} خبر داد و افزود: در طرح جوانی جمعیت یکی از مواردی که بر عهده سازمان تأمین اجتماعی بود، ساخت اتاق‌های زایمان مجهز(LDR) است که در اصفهان زایشگاه‌های بیمارستان شریعتی و غرضی تکمیل شده است. زایشگاه بیمارستان شریعتی هشت اتاق زایمان ال. دی. آر و بیمارستان غرضی پنج اتاق زایمان مجهز دارد که برای این امر ۳۵ میلیارد تومان هزینه شده، اما ۵۰ درصد مراجعه کننده دارد.

وی با اشاره به اینکه بخش جراحی قلب در بیمارستان شریعتی اصفهان سال ۱۴۰۱ راه‌انداری شد، گفت: تاکنون ۴۰۰ مورد جراحی قلب در این بیمارستان رایگان انجام شده است، بخش آنژیوگرافی در بیمارستان شریعتی راه‌اندازی شده که خدمات آن کاملاً رایگان است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: قدمت برخی از درمانگاه‌های شهر اصفهان به بالای ۵۰ سال می‌رسد، بر اساس شاخص تعداد بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی و امکاناتی که به اصفهان داده شده این استان در رده پانزدهم است، در حالی که دست‌کم به پنج بیمارستان و ۲۰ درمانگاه جدید نیاز دارد. ساخت و تجهیز بیمارستان ۵۰۰ تخت‌خوابی در شهرک شهید کشوری به اعتباری بالغ بر ۹ هزار میلیارد تومان نیاز دارد که با مجوز و اعتبار آن موافقت شده که این بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی ۵۰ درصد به ظرفیت بستری ما اضافه خواهد کرد.

وی وضعیت نیروی انسانی در بیمارستان‌ها را نامناسب دانست و اضافه کرد: تعداد نیروهای علاقه‌مند به دوره تخصص کم شده و نیرو برای همکاری با بیمارستان‌های تأمین اجتماعی نیز کم شده است. اکنون با ۴۰۰ پزشک متخصص در استان همکاری داریم، با توجه به شرایط موجود برخی از متخصصان ما به کشورهای حاشیه خلیج فارس نظیر عمان مهاجرت کردند. در استخدام پرستار نیز مشکلاتی داریم، امسال مجوز استخدام ۲۵۰ نفر پرستار را داریم درحالی که شمار شرکت‌کنندگان در آزمون طی سال‌های قبل ۱۰ برابر امسال بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درگذشت پزشک زن بیمارستان شریعتی / آیا خودکشی کرد؟
  • متخصص بیمارستان شریعتی تهران خودکشی کرد
  • مرگ تلخ پزشک زن؛ او پلن خودکشی‌اش را گفت اما مسخره شد!
  • درگذشت پزشک زن بیمارستان شریعتی؛ مرگ یا خودکشی؟
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟ / جزئیات درگذشت یک پزشک زنِ متخصص روماتولوژی
  • درگذشت یک پزشک زن بیمارستان شریعتی/ مرگ یا خودکشی؟
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟/ جزئیات بیشتر از درگذشت متخصص بیمارستان شریعتی
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟/ جزئیاتی بیشتر از درگذشت متخصص بیمارستان شریعتی
  • شرایط وخیم بیماران بیمارستان کمال عدوان غزه
  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان