Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با آخرین وضعیت کمک رسانی به مناطق زلزله زده کشور اظهار کرد: نامه شماره ۱۶۴۳۲۲ مورخ ۹۸/۰۸/۱۹ که به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال کردیم منجر به مصوبه شماره ۱۰۴۵۸۰/ت ۵۷۱۷۴ﻫ مورخ ۲۱/۸/۹۸ هیئت محترم وزیران شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: براساس همین نامه مبلغ ۱۵۰,۰۰۰ میلیون ریال اعتبار معیشتی (۵۰ میلیون ریال برای هرواحد مسکونی)، مبلغ ۳۰۰,۰۰۰ میلیون ریال اعتبار برای اسکان موقت و ۱۰۰ میلیون ریال برای ۳۰۰۰ واحد مسکونی روستایی (برای هر واحد) پیشنهاد اعتبار لازم به منظور جبران خسارات وارده داده شده است.

نجار گفت: در همین راستا با توجه به درخواست تعداد زیادی از آسیب‌دیدگان جهت برخورداری از تسهیلات اجاره بهاء تاکنون تعداد ۱۷۲۷ فقره تسهیلات پرداخت شده و برای تعداد ۹۶۴ نفر در دست اقدام است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: عملیات احداث و تحویل تعداد ۲۴۹ اتاق در ابعاد ۱۲ متر مربع انجام شده و اسکان موقت اتمام یافته است.

نجار تصرح کرد: به منظور شروع عملیات بازسازی اماکن مسکونی تاکنون تعداد ۱۱۷۳ واحد آسیب دیده آواربرداری شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زلزله مدیریت بحران امداد رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۶۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • پرداخت خسارت به خسارت دیدگان ترکیدگی لوله آب در خیابان مهدی
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد