Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: عباس عبدی از تئوریسین‌های جریان اصلاحات طی گفت‌وگویی که با نشریه صدا از ارگان رسمی حزب کارگزاران سازندگی اخیراً گفته بود که حسن روحانی از مسئولیت خود در دولت استعفا کند.

وی تأکید کرده بود رئیس جمهور می‌تواند استعفا بدهد و کنار برود و بعد تصمیم بگیرند انتخابات زودرس برگزار کنند البته در اصل 131 قانون اساسی وجود دارد که مقام رهبری می‌توانند کسی را به عنوان رئیس جمهور معرفی کنند تا زمانی که اتنخابات مجدد برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول هم همزمان استعفا دهد تا شائبه دیگری پیش نیاید.

علی ربیعی سخنگوی دولت هم در واکنش به اظهارات عباس عبدی گفته است که استعفای حسن روحانی نه مطرح است و نه در دولت طرفداری دارد.

حمید آیتی فعال سیاسی اصلاح‌طلب و عضو سابق شورای مرکزی حزب اعتماد ملی اما نظر دیگری در این خصوص دارد و در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس اظهار داشت: یکی از مسائلی که باید به لحاظ تحلیل سیاسی و آسیب‌شناسی سیاسی به آن پرداخته شود بحث تاریخ مصرف گذشتن شخصیت‌‌های سیاسی و اندیشه‌های سیاسی است.

وی افزود: وقتی شما اعتقاد دارید که در دنیا هر تفکری همچون سیاسی، فلسفی و روان‌شناسی مرتب متحول می‌شود و سپس پیشرفته یافته و تکمیل می‌شود و نظریه جدید می‌آید باید بر طبق همین قاعده حرکت کنید. متأسفانه برخی اوقات ما گرفتار تفکراتی هستیم که در دهه‌های گذشته از آن پیروی می‌کردیم و بحث استعفای کابینه نیز در همین چارچوب می‌گنجد. بنابراین بحث استعفای رئیس جمهور یک بحث تاریخ مصرف گذشته است و دوره آن تمام شده است.

عضو سابق حزب اعتماد ملی معتقد است که استعفای روحانی می‌تواند آسیب جدی به حاکمیت وارد کند و عظمت و شکوه جمهوری اسلامی را زیر سؤال ببرد. نه تنها دولت بلکه هر کدام از ارکان نظام یعنی قوه قضاییه، مجلس و نهادهای انقلابی از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنند نیز این آسیب را متوجه حاکمیت می‌کند.

آیتی گفت: روحانی اگر استعفا کند حتی ممکن است مجرم و متهم شناخته شود و طبق قانون استعفای وی قابلیت پیگرد قانونی یابد. صلاح هم نیست که در شرایطی که کشور در محاصره اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی قرار گرفته مقام عالی دولت شانه خالی کند و استعفا دهد. این کار خیلی خطرناک است و حتی نوعی براندازی و خیانت محسوب می‌شود. البته من اعتقاد ندارم کسانی که این موضوع را مطرح می‌کنند قصدشان براندازی است چرا که آنها فکر می‌کنند با راه‌حل‌های شوک‌آمیز و ایجاد فضای جدید شاید بتوان کاری کنند. اما معتقدم که در این شرایط همه مسئولان باید سنگر را حفظ و مشکلات مردم را حل کنند.

وی معتقد است که باید نهادهای نظارتی، NGOها، رسانه‌ها، مجلس و ... از دولت مطالبه‌گری خود را افزایش داده تا روحانی و کابینه‌اش را از خواب‌آلودگی بیرون بیاورند.

فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: اینکه برخی‌ها در مجلس بنشینند و طرح استیضاح رئیس جمهور را رقم بزنند و مسئله بنی‌صدر را زنده کنند در شرایط فعلی برای کشور بسیار هزینه‌ساز است.

آیتی خاطرنشان کرد: می‌گویند روحانی استعفا دهد و انتخابات زودرس برگزار کنید از دولت حسن روحانی یک سال و نیم بیشتر باقی نمانده و باید تحمل کنیم. شما تا بخواهید مقدمات انتخابات زودرس را برگزار کنند دولتی روحانی نیز تمام شده البته انتخابات زودرس کشور را دچار هرج و مرج و بی‌قانونی می‌کند. بنابراین فقط با مطالبه‌گری باید دولت را از فشل بودن بیرون بیاورید.

به گزارش فارس، حمید آیتی از جمله شخصیت‌های اصلاح‌طلب است که سال 94 طی گفت‌وگویی با خبرگزاری فارس اظهار داشته بود که اصلاح‌طلبان نباید در دور دوم حسن روحانی را نامزد خود اعلام کنند چرا که در دوره اول دولت روحانی به پایان رسیده و هیچکدام از وعده‌ها عملی نشد.

مهدی آیتی نماینده دور ششم مجلس بود.

منبع: فردا

کلیدواژه: فعال سیاسی اصلاح طلب طرح پیشنهاد روحانی استعفا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۷۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استعفای سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه

به گزارش جام جم آنلاین، وبگاه این وزارتخانه نوشت که هاله معاون مدیر مرکز رسانه‌های منطقه‌ای در دبی نیز بوده و حدود ۲ دهه پیش به عنوان یک مقام سیاسی و حقوقی به وزارت امور خارجه پیوسته است.

هاله در پلتفرم شبکه اجتماعی (لینکدین) نوشت: در آوریل ۲۰۲۴ پس از ۱۸ سال خدمت برجسته در اعتراض به سیاست آمریکا در غزه استعفا دادم.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره این استعفا در کنفرانس مطبوعاتی روز پنجشنبه گفت که این وزارتخانه کانال‌هایی برای تبادل نظر کارمندان خود در صورت توافق نداشتن با سیاست‌های دولت دارد.

استعفاهای قبلی

حدود یک ماه قبل از آن، آنیل شلین از دفتر حقوق بشر وزارت خارجه استعفای خود را اعلام کرد و جاش بول، مقام وزارت خارجه نیز اکتبر گذشته استعفا کرد.

طارق حبش، یکی از مقامات ارشد وزارت آموزش آمریکا-آمریکایی فلسطینی الاصل- ژانویه گذشته از سمت خود استعفا کرد.

ایالات متحده به دلیل حمایت از رژیم اشغالگر به دلیل تجاوز مستمر به غزه که منجر به شهادت بیش از ۳۴ هزار شهروند فلسطینی شده که بیشتر آنها زن و کودک هستند مورد انتقاد فزاینده بین‌المللی و گروه‌های حقوق بشری قرار گرفته است.

رویترز گفت که با افزایش تلفات جنگی، گزارش‌هایی از نشانه‌هایی از مخالفت در دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا وجود دارد.

نوامبر گذشته، بیش از هزار نفر از مقامات آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده، وابسته به وزارت خارجه، نامه‌ای سرگشاده را امضا کردند که در آن خواستار آتش‌بس فوری شدند.

دیگر خبرها

  • (عکس) واکنش یک روحانی به نقش یک زن در مسلمان شدن مورایس
  • با اکبرپور به عنوان یک استقلالی دست برادری داده‌ایم/ با استعفا موافقت نمی‌شود
  • استعفای اکبرپور از هدایت استقلال ملاثانی
  • تجلیل از راویان فعال روحانی موسسه فرهنگی روایت سیره شهدا
  • استعفای سخنگوی آمریکا در اعتراض به سیاست‌های کاخ سفید علیه غزه
  • زنی که به خاطر غزه از دولت بایدن استعفا داد + عکس
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد
  •  دیپلمات آمریکایی در اعتراض به سیاست بایدن در غزه استعفا کرد
  • استعفای سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه از سمت خود استعفا کرد