Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@01:12:49 GMT

شهرداری تهران نمره ۱۱ گرفت

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۷۳۱۹

شهرداری تهران نمره ۱۱ گرفت

محمدرضا جوادی‌یگانه روز دوشنبه در نشست خبری درباره اطلاعات آخرین نظرسنجی از شهروندان با موضوع شهر و مدیریت شهری اظهارداشت: نمره به عملکرد شهرداری تهران در خرداد ۹۷؛ ۱۱.۴۲، مهر ۹۷؛ ۱۱.۴۶، اسفند ۹۷؛ ۱۱.۵۶ و آبان ۹۸؛ ۱۱.۶۰ و در این مدت میزان رضایت مردم تقریبا در یک سطح متعادل باقی مانده است.

وی گفت: نظرسنجی از شهروندان از ۱۵ مهر تا ۱۵ آبان امسال با همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی، مدیریت علمی محسن گودرزی و عباس عبدی و نظارت علمی آرش نصراصفهانی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوادی‌یگانه، حجم نمونه این نظر سنجی را ۸ هزار نفر اعلام کرد و افزود: بخشی از اطلاعات این پژوهش مربوط به پنداشت عمومی شهروندان از اداره شهر است که به دلیل برخی از ملاحظات درباره انتشار آنها بعدا تصمیم‌گیری خواهد شد.

معاون شهردار تهران با اشاره به پاسخ شهروندان درباره مهمترین اقدام شهرداری در یک سال اخیر اظهارداشت: ۳۳درصد از شهروندان اعلام کردند که این نهاد اقدامی انجام نداده، ۳۳درصد اظهار بی‌اطلاعی کردند، این در حالی است که آبان ۹۷، ۴۵ درصد مردم اعلام کرده بودند که شهرداری اقدامی انجام نداده است.

وی گفت: همچنین ۸درصد از شهروندان رسیدگی به افزایش فضای سبز، ۵درصد افزایش خطوط مترو، ۲درصد نظافت و خدمات شهری، ۲ درصد طرح دوچرخه سواری، ۱.۵درصد از شهروندان حمل و نقل عمومی و یک درصد تعمیر آسفالت را مهمترین اقدام شهرداری در یک سال اخیر عنوان کردند، این اعداد نشان می‌دهد که شهروندان تقریبا مطلع هستند که شهرداری چه اقداماتی را انجام داده است.

جوادی‌یگانه درباره اعلام نظرات شهروندان در خصوص پاسخگویی شهرداری تهران به مطالبات آنان از طریق شماره تلفن‌های ۱۸۸۸ و ۱۳۷ افزود: حدود ۶۲ درصد مردم یکی از این دو شماره یا هر دو را می‌شناسند، آمار تماس با ۱۳۷، ۲.۵ میلیون در سال است و آمار تماس با ۱۸۸۸، ۵۰۰هزار است که حدود ۳۶ درصد مردم با این شماره‌ها تماس گرفتند، ۳۰ درصد مردم از این شماره‌ها رضایت زیاد و ۴۴درصد مردم رضایت کمی از آنها داشتند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران درباره میانگین نمره مردم به شهر تهران از لحاظ راحتی زندگی اظهارداشت: رضایت شهروندان از شهر تهران ۱۲.۴۶ و از محله خودشان ۱۳.۴۶ است، مردم در مجموع از مدیریت شهری رضایت خیلی زیادی ندارند، هر چند که آمارها در سطح محلات رضایتمندی بالایی را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه مردم از دسترس‌پذیری شهر برای گروه‌های با نیازهای خاص بسیار ناراضی هستند، افزود: ۵۸ درصد از شهروندان وضعیت پیاده‌روهای شهر را برای رفت و آمد سالمندان، ۶۳ درصد از شهروندان این مسیرها را برای رفت و آمد مادران با کالسکه و ۵۶ درصد از شهروندان وضعیت اماکن عمومی را برای استفاده از معلولان نامناسب می‌دانند.

جوادی‌یگانه درباره نتایج به دست آمده از رضایت شهروندان از خدمات شهری اظهارداشت: ۵۸ درصد از جمع‌آوری به موقع زباله، ۴۷درصد از روشنایی کوچه و خیابان، ۵۴ درصد از نگهداری فضای سبز و درختان محله و ۴۶ درصد از زمین بازی و وسایل بازی کودکان راضی هستند.

معاون شهردار تهران گفت: ۳۷ درصد از شهروندان از خدمات انجام شده برای رفع آبگرفتگی کوچه‌ها و خیابان‌ها رضایت دارند، ۴۵ درصد ناراضی هستند و ۶۵ درصد از شهروندان از خدمات میادین میوه و تره بار رضایت دارند.

وی درباره نظرات شهروندان در خصوص نگهداشت معابر و آسفالت معابر بیان کرد: با توجه به اینکه اخیرا تمام آسفالت‌های شهر تهران توسط معاونت فنی و عمرانی شهرداری مرمت و لکه‌گیری شده است، ۴۰درصد از شهروندان از آنها ناراضی و ۳۰ درصد از شهروندان راضی هستند.

جوادی‌یگانه با اشاره به اینکه ۲۵ درصد شهروندان از وضعیت کف‌پوش خیابان‌ها راضی و ۴۶ درصد ناراضی هستند، افزود: ۵۴ درصد از مردم معتقدند که کارگاه‌های ساختمانی به حریم پیاده‌رو تجاوز می‌کنند که رفع این موضوع مدنظر شهردار تهران هم هست و ۴۸ درصد مردم هم راحتی و امنیت پیاده‌روها از نظر موانع و موتورسوارها را بسیار نامناسب می‌دانند، معاونت اجتماعی و فرهنگی نیز پویش «موتورسوار خوب» را با همکاری پلیس راهور و معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری برای کاهش و مقالبه با تردد موتورسواران راه‌اندازی کرده است.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران گفت: در این نظرسنجی ۷۲ درصد مردم دسترسی به ایستگاه اتوبوس را مناسب ارزیابی کرده و ۶۴ درصد معتقدند که اتوبوس‌ها به موقع و منظم در ایستگاه حاضر می‌شوند و ۶۰درصد دسترسی به ایستگاه تاکسی خطی را زیاد می‌دانند.

وی درباره میزان رضایت شهروندان از سرویس‌های بهداشتی در پارک‌ها و مناطق شهرداری‌ها افزود: ۲۰ درصد از شهروندان معتقدند که سرویس بهداشتی نزدیک آنهاست، ۲۰ درصد اعلام کردند که اصلا در دسترس آنها نیست و ۵۰ درصد از وضعیت نظافت سرویس‌های بهداشتی ناراضی بودند.

جوادی‌یگانه بیان کرد: همچنین بر اساس نتایج نظرسنجی‌ها، بیشتر مردم تهران از حضور دست‌فروشان ناراضی هستند و همچنین درصد زیادی از آنان از برخورد با دستفروشان ناراضی‌ هستند.

معاون شهردار تهران گفت: درباره فساد در شهرداری سوالاتی از شهروندان پرسیده شده که قرار است تحلیل شود، سال‌های گذشته نیز نظرسنجی‌هایی با موضوع‌هایی همچون ترافیک، آلودگی هوا و توزیع نامتعادل امکانات انجام شده و مدیریت شهری در نظر دارد هر ۶ ماه یکبار نظرسنجی در حوزه میزان رضایت‌مندی مردم از مدیریت شهری انجام دهد.

برنامه های شهرداری به مناسبت شب یلدا

جوادی‌یگانه در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام برنامه‌های شهرداری تهران به مناسبت شب یلدا اظهارداشت: این نهاد ویژه برنامه‌هایی را برای ۱۵ روز پایانی فصل پاییز و شب یلدا در نظر گرفته است، مردم درگیر مسایل معیشت و آلودگی هوا هستند و در کنار آن مطالباتی را در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی دارند که سعی می‌کنیم به آنها توجه کنیم.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران، «یلدای خانواده» را شعار برنامه‌های این نهاد عنوان کرد و گفت: شب یلدا یکی از رسوم ایرانی است که باید به آن توجه شود، تلاش ما پاسداشت و بازآفرینی این رسوم است و در برگزاری برنامه‌ها نشاط اجتماعی بر مبنای خانواده را در نظر می‌گیریم و رقیب خانواده نیستیم.

وی با اشاره به بهره‌مندی از ظرفیت محلات برای برگزاری برنامه‌های شب یلدا افزود: در اکثر سرای محلات جشن شب یلدا داریم تا خانواده‌ها بتوانند در آنها حضور داشته باشند، علاوه بر فضاسازی و تبلیغات محیطی نمادهای سنتی این شب همچون کرسی، انار، هندوانه و دیوان حافظ در مناطق و میادین پرتردد به نمایش درمی‌آید، همچنین نقاشی‌های برتر کودکان با موضوع خانواده نیز در بیلبوردهای شهر اکران می‌شود.

جوادی‌یگانه با اشاره به برگزاری ویژه برنامه «یلدای اقوام» در ۲۹ آذر در هر منطقه متناسب با قومیت و بافت قالب آن، اظهارداشت: ویژه برنامه «یلدای همزبانی» ۲۷آذر با حضور مهاجران افغانستانی و شعرا در فرهنگسرای ولا برگزار می‌شود.

معاون شهردار تهران، حرکت کارناوال شب یلدا در سطح میادین و مناطق پرتردد از ۲۰ تا ۳۰ آذر و جشنواره سمفونی پاییز را از دیگر برنامه‌های این نهاد عنوان کرد و گفت: برگ‌های برخی از معابر همچون میدان مشق جمع‌آوری نشده و برنامه‌هایی نیز متناسب با آن برگزار می‌شود تا شهروندان از این فضای بانشاط بتوانند بهره‌مند شوند.

وی، برگزاری جشن شب یلدا در آسایشگاه‌ها، سربازخانه‌ها، گرمخانه‌ها و خانه‌های سالمندان با اجرای استندآپ کمدی، پرده‌خوانی و نقالی و فولکلور، حرکت «قطار مهربانی» با همکاری شرکت بهره‌برداری مترو از ایستگاه کهریزک به سمت حرم امام خمینی (ره) در ۳۰آذر، رونمایی از سردیس هخامنشی بازگردانده شده به کشور در برج میلاد را از دیگر برنامه‌های این نهاد برشمرد.

وی با بیان اینکه میادین میوه و تره بار به مناسبت شب یلدا تخفیف ۵۰ درصدی برای خرید انار و ۴۰ درصدی برای سایر اقلام در نظر گرفته، اظهارداشت: طی هماهنگی‌های انجام شده یک درصد از هر فاکتور فروش فروشگاه‌های شهروند نیز از ۲۶ آذر تا یکم دی به موسسه محک اختصاص پیدا خواهد کرد.

برچسب‌ها شهرداری تهران تهران محمدرضا جوادی یگانه معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری تهران تهران معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران شهرداری تهران تهران معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۷۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲

آفتاب‌‌نیوز :

میرمحمد غراوی صبح امروز، یکشنبه، در همایش بزرگداشت روز ملی شورا‌های اسلامی که در آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، در جمع شورا‌های اسلامی شهر و روستای استان تهران گفت: در طول سال گذشته، در شورای حل اختلاف استان تهران، ۱۲ جلسه تشکیل شده و ۱۴۲ مصوبه را در پی داشته است که از این تعداد، ۱۰۲ مصوبه مورد تأیید نظرات شورا‌های اسلامی شهر بوده است.

وی افزود: انتخاب شهرداران و تعیین اولویت‌های توسعه‌ای از وظایف اصلی شوراهاست که بر این اساس در سال گذشته ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌های استان تهران واریز شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران یادآور شد: در سال گذشته ۲۶ هزار میلیارد تومان بودجه در شهرداری‌های استان تهران محقق شده است که رشد ۵۷ درصدی بودجه و اعتبارات را نسبت به سال پیش از آن نشان می‌دهد.

غراوی با اشاره به اینکه سهم هزینه‌های جاری شهرداری‌ها ۶۰ درصد و سهم اعتبارات عمرانی ۴۰ درصد تعیین شده است، عنوان کرد: این در حالی است که طی سال گذشته در شهرداری‌های استان تهران ۳۹ درصد اعتبارات صرف هزینه‌های جاری و ۶۱ درصد صرف پروژه‌های عمرانی شده است.

وی تأکید کرد: برآیند عملکرد شهرداری‌های استان تهران در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد با کاهش هزینه‌های جاری، تخصیص اعتبارات و منابع بودجه‌ای به پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای با رشد بسیار خوبی همراه بوده است.

بخشودگی عوارض نوسازی و افزایش تقاضای شهروندان

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود، کمک به اجرای سیاست‌های دولت را از وظایف شورا‌ها برشمرد و گفت: در این راستا موضوع بخشودگی عوارض در احیا و نوسازی بافت‌های فرسوده شهری از اقدامات صورت‌گرفته در سال گذشته است، به‌طوری‌که در برخی از شهرداری‌ها این بخشودگی به ۱۰۰ درصد رسیده است.

غراوی تصریح کرد: بخشودگی عوارض نوسازی بافت‌های فرسوده موجب افزایش تقاضای شهروندان در شهرستان‌های استان به احیای بافت‌های فرسوده شده است.

وی در ادامه به عضویت ۲۵۱ نفر در شورا‌های اسلامی شهر‌های استان تهران اشاره و بیان کرد: سال گذشته تعدادی از اعضای شورا به‌واسطه برخی تخلفات تحت پیگرد قرار گرفتند و ۳۷ عضو شورای شهر و روستا بازداشت شدند.

بیشتر بخوانید
بازداشت عضو شورای شهر و رئیس یکی از ادارات شهرداری سردشت

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران خاطرنشان کرد: در شورای حل اختلاف برخی پرونده‌ها به سلب عضویت اعضا منجر شده است و در این بین ۱۸ عضو شورای شهر و روستا سلب عضویت شدند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اعلام برنامه‌های عبور از اوج مصرف برق در تهران
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟
  • رئیس پلیس آگاهی تهران: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • پلیس آگاهی: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • تقاضای پلیس از مردم: از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • واکنش پلیس آگاهی به فیلمبرداری مردم از صحنه جرائم