Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@23:28:03 GMT

دستاوردهای «پروژه شبیه‌ساز ماهواره» ارائه می شود

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۷۴۵۵

دستاوردهای «پروژه شبیه‌ساز ماهواره» ارائه می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه فضایی ایران، پنجمین نشست تخصصی دستاوردهای علمی و فنی پژوهشگاه فضایی ایران روز چهارشنبه ۲۷ آذرماه جاری با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاهی، پژوهشگران، فعالان صنایع مرتبط، شرکت‌های دانش بنیان و دیگر ذی‌نفعان حوزه فضایی در پژوهشگاه فضایی ایران برگزار خواهد شد.

هادی رضایی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران هدف از برگزاری این نشست را نشر و تبادل دانش حاصل از اجرای پروژه‌ها و ایجاد بستر مناسب برای توسعه ارتباطات پژوهشی و علمی پژوهشگران حوزه فضایی عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی محورهای مقالات پنجمین نشست تخصصی دستاوردهای علمی و فنی را شامل موضوعات سیستمی و راهبرد، سازه و کنترل حرارت، پیشرانش، توان ماهواره، مخابرات، کنترل وضعیت، مدیریت توان و کاربرد برشمرد و افزود: در نتیجه ارسال فراخوان به حوزه‌های علمی و صنعتی مرتبط، در مجموع ۱۳۲ عنوان مقاله در این موضوعات دریافت شد که پس از ارزیابی‌های اولیه، ۱۱۳ عنوان مقاله پذیرفته شده است.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران گفت: در برنامه نشست امسال، بخش‌های متنوعی از جمله برگزاری پنل تخصصی سیاست‌های علم و فناوری فضایی، ارائه شفاهی مقالات برتر، سخنرانی علمی، معرفی یکی از پروژه‌های جاری پژوهشگاه و معرفی و تقدیر از پژوهشگران برتر پژوهشگاه، در نظر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: در پنل تخصصی سیاست‌های علم و فناوری فضایی، از اساتید و صاحبنظران این حوزه دعوت شده تا با نگاهی به روند توسعه فناوری فضایی در جهان و سیاست‌های اتخاذ شده توسط پژوهشگاه فضایی ایران به بحث و مناظره بپردازند.

رضایی گفت: در بخش ارائه‌های علمی «ایمنی در پروژه‌های فضایی» یکی از موضوعاتی است که در خصوص آن سخنرانی خواهد شد و شرکت‌کنندگان در این بحث برای تبادل نظرات علمی سهیم خواهند بود. از سوی دیگر ، دستاوردهای یکی از پروژه‌های پژوهشگاه فضایی ایران، با عنوان پروژه شبیه‌ساز ماهواره (SIL)، توسط تیم پروژه در این نشست ارائه خواهد شد.

وی در باره انتخاب پژوهشگر برتر پژوهشگاه فضایی ایران، خاطرنشان کرد: میزان مشارکت و نقش‌آفرینی در پیشبرد پروژه‌ها، تولید مستندات علمی و طرح‌های پژوهشی، میزان مقالات منتشر شده، مشارکت در تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی پژوهشگاه و مشارکت در ایجاد بستر آزمایشگاهی از معیارهای اصلی این انتخاب است.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران درباره روند داوری علمی مقالات نیز افزود: با استفاده از بانک اطلاعاتی اساتید و پژوهشگران حوزه‌های مختلف فناوری فضایی که در معاونت پژوهش و فناوری گردآوری شده، هریک از مقالات حداقل برای ۲ داور متخصص ارجاع شده و در نهایت نیز تائید ارزیابی داورها ملاک پذیرش مقالات بوده است.

کد خبر 4799612 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: پژوهشگاه فضایی ایران ماهواره هفته پژوهش تحقیقات علمی نوآوری فناوری فضایی امنیت اطلاعات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو فیس بوک شرکت دانش بنیان موبایل ربات هفته پژوهش گوگل محمد جواد آذری جهرمی ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۷۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال گسترده از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به محدودیت‌ها و هزینه‌های تحمیلی به ایران از سوی دشمنان گفت: استقبال از اجلاس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان خوب بوده است و شخصیت‌های با سابقه‌ای علی رغم مانع‌تراشی‌ها در آن شرکت کرده و مقالات خوبی ارائه کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد اسلامی امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای صنعتی در اصفهان در خصوص اجلاس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای گفت: اگر چه فشار نظام سلطه برای اینکه اجازه ندهد هدف صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران محقق نشود، اما با همه این محدودیت‌ها و هزینه‌های تحمیلی استقبال از این اجلاس علمی خوب بوده است و شخصیت‌های با سابقه‌ای علی رغم مانع‌تراشی‌ها در آن شرکت کرده و مقالات خوبی ارائه شده است.

وی افزود: این مقالات به صورت شفاهی و ویدئو کنفرانسی ارائه شده است.

اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: هدف ما این است که این مقالات و دستاوردها تراز علم و فناوری ایران را به دنیا نشان دهیم و برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم این فناوری‌ها را به سایر کشورها منتقل کنیم تا حصارها شکسته و یک نظام علمی متفاوت ایجاد شود. این امر نیازمند لوازمی است و یکی از قدم‌های آن برگزاری نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای بود و امیدوارم اهداف تعیین شده محقق شود.

گفتنی است مراسم افتتاحیه سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با حضور محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، معاون وی، مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، متخصصان داخلی و خارجی و … عصر امروز در اصفهان برگزار می‌شود.

کد خبر 751075

دیگر خبرها

  • پرتاب ۴ ماهواره با یک موشک به مدار زمین
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • اسلامی: با صدور دانش هسته‌ای حصارها را می‌شکنیم
  • اسلامی: برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم
  • استقبال گسترده از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها
  • آماده انتقال دانش هسته ای به سایر کشورها هستیم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم