Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی به همراه تعدادی از مسئولان از یک مرکز خیریه درمانی بازدید کرد که عدم پوشش بیمه روستایی و نبود پزشک متخصص و مالیات پزشکان از جمله مهم‌ترین دغدغه‌های مطرح شده در این بازدید بود.

ناصر خوش خبر، معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی، امروز دوشنبه ۲۵ آذر در بازدید از دارالشفاء خیریه فاطمه الزهرا(ص) بیرجند اظهار کرد: متاسفانه ما استقلال مرکز خیریه را در این می‌بینیم که همه امکانات را داشته باشد، اما این امر درست نیست و می‌تواند از توان بقیه مراکز نیز استفاده کند و قسمتی از آن را بر عهده بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: موسسات خیریه باید در راستای هدف خود از ابزارهای جانبی دیگر نیز استفاده کرده و صرفاً کننده کار نباشند.

به گزارش ایسنا، معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: هدف ما این است که این مراکز تعطیل نشوند چراکه این مراکز محل رجوع قشر محروم جامعه هستند و باید از آن‌ها حمایت‌های لازم انجام شود.

خوش خبر ادامه داد: امکانات دولتی بخش درمان پاسخگوی نیاز مردم نیست و دولت به تنهایی نمی‌تواند همه نیازهای این بخش را پاسخ دهد که در این راستا باید از ظرفیت مراکز خیریه استفاده کرد.

وی بر تعامل تمام دستگاه‌ها برای حل مشکلات این مراکر تاکید و بیان کرد: باید این تعامل بین مراکز درمانی و خیریه‌ها انجام شود تا بتوان با نیازسنجی در بخش درمان، از هم پوشانی خدمات درمانی جلوگیری کرد.



سامان دهی نیروی انسانی در مراکز درمانی

علی ناصری، فرماندار بیرجند نیز در این بازدید اظهار کرد: باید امکانات خدماتی که در شهرستان بیرجند اعم از درمانگاه‌های خیریه و ... وجود دارد را پتانسیل سنجی کنیم و آن‌ها را تحت امر دانشگاه علوم پزشکی آوریم چراکه این‌گونه مشکل نبود پزشک این درمانگاه‌ها نیز حل خواهد شد.

وی با بیان اینکه لازم است یک سامان دهی در زمینه نیروی انسانی و مراکز درمانی سطح شهر انجام شود، تصریح کرد: اکنون روزانه نزدیک به دو هزار تماس با این کلینیک‌های بیمارستانی بیرجند برقرار می‌شود.

فرماندار بیرجند با بیان اینکه ظرفیت پذیرش این کلینیک‌ها تنها ۴۰۰ نفر است، تصریح کرد: مراکز خیریه امکانات دارند، اما به دلیل کمبود پزشک نمی‌توانند از این امکانات بهره ببرند.



عدم پوشش بیمه روستایی برای مراکز خیریه

مسعود بیرجندی، مدیر داخلی دارالشفاء فاطمه الزهرا(ص) بیرجند نیز در این بازدید اظهار کرد: مردم ولی نعمت ما هستند و ما موظف هستیم که این امکانات را برای همه آن‌ها فراهم کنیم.

وی با گلایه از عدم پوشش بیمه روستایی برای مراکز خیریه، بیان کرد: در حال حاضر داروخانه در این مرکز راه‌اندازی شده، اما امتیازی از سوی دانشگاه به آن اختصاص داده نمی‌شود که نیازمند توجه مسئولان است.

مدیر داخلی دارالشفاء فاطمه الزهرا(ص) بیرجند از آمادگی این مرکز برای در اختیار قراردادن امکانات برای پزشکان، افزود: برای تأمین نیروهای این مرکز مشکل داشته و در بخش پزشک متخصص و دندانپزشک کمبود داریم.

بیرجندی تصریح کرد: قانون مالیات تکلیفی برای جذب پزشکان باعث ایجاد مشکلاتی شده که در صورت معافیت پزشکان مراکز خیریه از این مالیات، می‌توان بخشی از نیروهای مورد نیاز مرکز را جذب کرد.



تلاش برای حل مشکل نیروی متخصص

جلال احمدی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در این بازدید اظهار کرد: در جذب پزشکان آزاد و نیمه وقت هیچ محدودیتی برای مراکز خیریه وجود ندارد.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه برای حل مشکل نیروی متخصص این مرکز، یادآور شد: پزشکان تمام وقت نیز باید به صورت تمام وقت در خدمت دانشگاه باشند، اما تلاش کرده‌ایم از این نیروها در مراکز خصوصی نیز بهره ببریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مراکز خیریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۷۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟

به گزازرش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: علت فوت فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.

او ادامه داد: فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی چهارم اردیبهشت در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت فوت او را محرمانه به اطلاع خانواده اش خواهد رساند. او همسر دکتر فرید شهریور فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر خبرهایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است‌. 

در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده اند و چند پزشک هم در کما هستند‌.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر دادند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

دیگر خبرها

  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور افتتاح شد
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور در شیراز افتتاح شد