Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-02@14:50:15 GMT

توسعه کشور در گرو توجه به بخش پژوهش است

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۸۰۱۸

به گزارش اکوفارس به نقل از شاتا، حسین‌ مدرس خیابانی در هشتمین جشنواره پژوهش و فناوری صنعت، معدن و تجارت، افزود: استفاده از فناوری کمک می کند تا با تولید کالاهای با کیفیت در ابعاد مختلف در بازارهای جهانی از رقبا خود پیشی بگیریم و کالاهای ایرانی بتواند جایگاه خود را در بازارهای صادراتی ارتقا دهند.

وی اظهار داشت: اعتقاد ما بر این است که دستان پرتوان کارآفرینان و تولیدکنندگان کشورمان نیازمند فکرهای خلاق و ذهن های جستجوگر است تا بتوانند جدیدترین فناوری های روز دنیا را با تولیدات داخلی آمیخته کنند و باعث رونق صادرات شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدرس خیابانی در ادامه با اشاره به اینکه وزارت صمت از واردات بیش از حد و غیرضروری کالاها جلوگیری می کند، بیان کرد: در همین راستا بارها اعلام کرده ایم که واردات 1600 قلم کالا که توان تولید آنها در داخل کشور فراهم است یا از نوع کالاهای غیرضروری هستند، ممنوع است.
وی افزود: عمده کالاهایی که در حال حاضر وارد کشور می شوند از بخش تولید مواد اولیه، تجهیزات و قطعات مورد نیاز کارخانجات پشتیبانی می کنند و در تلاش هستیم تا واردات اضافی رخ ندهد.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی با بیان اینکه به منظور رونق تولید و مراقبت از منابع ارزی ممنوعیت های وارداتی اعمال شده است، خاطرنشان کرد: اعمال این ممنوعیت ها فرصت خوبی است تا تولید داخل رونق گیرد و از سوی دیگر تعادل در قیمت ها حاکی از آن است که وضعیت بازار به شدت کنترل می شود.

لزوم ایجاد واحدهای جدید برای افزایش ظرفیت تولید چادر مشکی در کشور

وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص واردات چادر مشکی نیز گفت: وجود مافیا در واردات چادر مشکی را قبول ندارم و وزارت صمت به دقت مراقبت می کند تا واردات بیش از حد و غیرضروری اتفاق نیافتد.

مدرس خیابانی با اشاره به سخنان مدیرکل دفتر پوشاک و نساجی وزارت صمت مبنی بر آنکه به منظور ایجاد تطابق نیاز بازار با ذائقه مشتری طرح‌هایی در حوزه تولید چادر مشکی در دست اقدام دارند، بیان کرد: مدیران شرکت‌های صنعتی در حوزه‌های فناوری نوین صنایع نساجی نیز به همین منظور اعلام آمادگی کرده اند.

وی با اشاره به اینکه بخش قابل توجه ای از زنان کشورمان از چادر استفاده می کنند، گفت: از آنجایی که تقاضا برای مصرف این کالا در کشور بالا است ضرورت دارد تا با بالا بردن ظرفیت تولید کارخانه های داخل این نیاز در کشور رفع شود و علاوه بر این با ایجاد واحدهای جدید ظرفیت صادرات این کالا را نیز افزایش دهیم.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی در پایان گفت: به هر حال ایران به عنوان پرچمدار کشورهای اسلامی باید به عنوان صادر کننده این کالا به کشورهای اسلامی یا حداقل کشورهای منطقه باشد نه اینکه از کشور های حوزه شرق آسیا واردات چادر داشته باشد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۸۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده کیت‌های استخراج DNA، درباره طراحی این کیت‌ها توضیح داد: این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوانزا قابل استفاده است.

وی ادامه داد: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، درباره ضرورت ساخت چنین کیت‌هایی، گفت: تا قبل از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم.

وی ادامه داد: این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا پنج هزار واکنش نیز می‌رسید.

این دانش‌آموخته نانوشیمی اضافه کرد: در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • کارگر؛ رضایت شغلی و توسعه اقتصادی
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود