Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پایگاه ان‎پی‎آر در مطلبی به موضوع بی خانمان‌ها در آمریکا پرداخته و آورده است تصویب قوانین جدید در برخورد با این افراد منجر به تشدید مشکلات بی خانمان‌ها شده است. تاریخ انتشار: 22:00 - 25 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۷۴۸۶ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، معضل بی خانمانی و کارتُن خوابی در آمریکا همچنان بحرانی جدی است که از سوی مقام‎های این کشور نادیده گرفته شده و اعمال قوانین سختگیرانه از سوی کاخ سفید روز به روز به این بحران دامن می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پایگاه اِن‎پی‎آر در مطلبی روایتی از افراد بی خانمانی را بازگو می‌کند که در خودروهای خود و در خیابان زندگی می‌کنند و روزگار خود را اینگونه سپری می‌کنند؛ زندگی کردن در چنین شرایطی نشان می‌دهد که این نوع از افراد، از حریم خصوصی کمی برخوردار بوده و امنیتی برای آنان وجود ندارد.
بنابر گزارش‎ها شهر‌های بزرگ و کوچک آمریکا در حال تصویب قوانینی هستند که بر اساس این قوانین خوابیدن و زندگی کردن در خیابان‌ها و اماکن عمومی، خوابیدن در خودرو‌ها و همچنین چادر زندن در پارک برای زندگی کردن غیرقانونی است.     بیشتر بخوانید:  معضل بی خانمانی در آمریکا  جولان بی خانمان ‎ها در لس آنجلس
این قوانین در حالی در بسیاری از شهر‌های آمریکا به تصویب می‌رسند که وزارت مسکن و شهرسازی آمریکا می‌گوید شمار افراد بی خانمان که جایی را در این کشور برای ماندن و اقامت ندارند روندی رو به رشد داشته که بیشتر در اماکن عمومی ظاهر می‌شوند.
اِن‎پی‎آر در بخش دیگری می‎گوید در شهر‌هایی مانند سیاتل یا سانفرانسیسکو که در آن‌ها دفاتر شرکت‎های پیشرفته‌ای وجود دارد، قیمت مسکن رو به رشد است.
در آمریکا شهروندان بسیاری هستند که سخت کار می‌کنند و با وجود داشتن خانواده هنوز هم مجبور هستند در خودرو‌های شخصی خود زندگی کرده و شب را سپری کنند؛ این افراد با وجود داشتن درآمد و کار، توانایی تهیه مکانی هر چند کوچک برای زندگی ندارند.
اِن‎پی‎آر در پایان می‎نویسد که تصویب قوانینی برای غیرقانونی بودن خوابیدن در خودرو یا در خیابان‎های آمریکا مشکلات افرادی که مکانی برای زندگی کردن را ندارند برطرف نمی‌کند؛ این قوانین فقط باعث می‌شود افراد بی خانمان از مکانی به مکانی دیگر نقل مکان کنند و همچنان سرگردان بمانند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بی خانمان آمریکا دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۹۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، دکتر دهمرده افزود: این دستگاه از نوع ATF و کاملا ایرانی است که توانایی پاسخگویی کامل به بیماران دیالیزی شهرستان را داراست و بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها ندارند.
وی ادامه داد: با توجه به رشد بیماران دیالیزی مبتلا به فشار خون بالا و دیابت که منجر به نارسایی سیستم کلیوی می‌شود لازم است تا افراد نسبت به درمان به موقع اقدام و با تغییر در سبک زندگی به ایجاد جامعه سالم کوشا باشند.
رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با اشاره به فعال بودن چهار دستگاه دیالیز در این بیمارستان تصریح کرد: دسترسی افراد دیالیزی به خدمات بهینه و منجر به بهبود کیفیت زندگی بیماران شده است.
در حال حاضر ۱۶ بیمار دیالیزی در میرجاوه حضور دارند که سال گذشته دو هزارو ۵۰۰ جلسه دیالیز ویژه این افراد انجام شده است.

دیگر خبرها

  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • بازداشت پناهجویان در انگلیس برای اخراج به روندا
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها
  • از روان تا درمان
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟