Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- نیروهای حشد الشعبی عراق، حمله سنگین تروریست‌های داعش در جنوب موصل را دفع کردند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا، یک مقام امنیتی عراق شامگاه دوشنبه از دفع حمله گسترده تروریست‌های داعش در جنوب موصل توسط نیروهای حشد الشعبی خبر داد.
این منبع در گفت‌وگو با وبگاه خبری السومریه نیوز گفت: عناصری از داعش امروز حمله‌ای را به جنوب موصل ترتیب دادند اما تیپ 44 حشد الشعبی دلاورمردانه این حمله را دفع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در این باره توضیح داد که درگیری‌ها تا این لحظه ادامه دارد و پانزده تروریست داعشی در محاصره نیروهای حشد الشعبی هستند.
نیروهای حشدالشعبی در مقطع اخیر که عناصر داعش از وضعیت ناآرامی‌های عراق بهره برداری کرده بود چندین حمله تروریست‌ها در مناطق مختلف بخصوص شرق و شمال عراق به شکلی منحصر به فرد ناکام گذاشتند.

بازگشت داعش به عراق با کمک آمریکا
اتحادیه علمای مسلمان در استان دیاله عراق تأکید کرد که ایالات متحده آمریکا، حامی گروه تروریستی داعش است.
اتحادیه علمای مسلمان در استان دیاله عراق تأکید کرد که اگر حمایت و چراغ سبز آمریکا نبود، داعش به این استان باز نمی‌گشت و مهمترین گواه این مسئله، نوع سلاح‌های مورد استفاده داعش است.
«جبار المعموری» رئیس این اتحادیه به پایگاه خبری المعلومه گفت که پس از کشته شدن اکثر فرماندهان و متحمل شدن تلفات بسیار داعش در استان دیاله (واقع در شرق عراق و در مرز جمهوری اسلامی ایران)، حضور این گروه تقریبا در این استان پایان یافت.
المعموری در ادامه اما تأکید کرد که اما داعش به یک باره، بازگشت و عناصر این گروه، حمله به مناطق مختلف در استان را از سر گرفتند که این حملات به کشته و زخمی شدن چندین نفر از جمله نیروهای امنیتی منجر شده است.
وی گفت که «اگر حمایت و چراغ [سبز] آمریکا نبود، داعش باز نمی‌گشت... و مهمترین گواه [این مسئله]، نوع سلاح‌های به کار رفته [توسط داعش] است».
رئیس اتحادیه علمای مسلمان در دیاله تصریح کرد که عناصر داعش سلاح‌های تیراندازی مدرن و دوربین‌های دید در شب در اختیار دارند و از حمایت اطلاعاتی برخوردار هستند تا بتوانند در مناطق مختلف دیاله، نفوذ کننذ.
المعموری خاطر نشان کرد، حمایت آمریکا باعث شد که «افعی‌های سیاه» بار دیگر به دیاله باز گردند؛ زیرا داعش یک بازی آمریکایی است و همه جهان از این مسئله اطلاع دارند.
وی در پایان تأکید کرد که حضور نیروهای سازمان «الحشد الشعبی» (بسیج مردمی) و سایر نهادهای امنیتی باعث شد که طرح‌های داعش ناکام بماند و ابهت این گروه در هم شکند.

چهار کشته در حمله داعش در دیالی عراق
حمله گروهک تروریستی داعش به منطقه‌ای در استان دیالی در شرق عراق، چهار کشته و چند زخمی بر جای گذاشت.
حمله تروریست‌های داعش به حومه شهر کُردنشین «مندلی» در استان دیالی عراق با کشته شدن چهار سرباز و زخمی شدن شمار دیگری از جمله یک افسر عراقی همراه شد.
به گزارش وبگاه خبری موازین نیوز، یگانی از ارتش عراق با عناصر داعش در منطقه «الندا» در اطراف مندلی درگیر شدند که به جان باختن چهار سرباز و زخمی شدن یک فرمانده و چند سرباز دیگر منجر شد.
به گفته این منبع، عناصر داعش از مه شدید موجود در منطقه برای حمله تروریستی خود بهره برداری کردند.
حملات گروهک تروریستی داعش در استان دیالی طی مدت اخیر افزایش یافته است.کارشناسان، ناآرامی‌های جاری در عراق را از عوامل افزایش فعالیت گروه‌های تروریستی در استان‌های شرقی و بغداد پایتخت عراق دانستند.

درخواست رئیس پنتاگون از بغداد برای ممانعت از حمله به نیروهای آمریکایی
سخنگوی پنتاگون می‌گوید وزیر دفاع آمریکا از دولت بغداد خواسته در ممانعت از حمله به نیروهای آمریکایی در این کشور، به آنها کمک کند.
«مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا از «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور عراق خواست تا مانع وقوع حمله علیه خدمه نظامی آمریکا در این کشور شود.
«شان رابرتسون» سخنگوی پنتاگون بامداد سه‌شنبه به شبکه «سی. اِن. اِن» گفت اسپر روز یکشنبه با عبدالمهدی تلفنی گفت‌وگو کرده و خواستار کمک وی در جلوگیری از حمله به نیروهای آمریکایی شد.
بر این اساس، رابرتسون در این باره توضیح داد:‌«در آن تماس، اسپر بر حمایت ایالات متحده از مردم عراق و کشوری امن و مستقل تاکید کرد. او همچنین از شرکای عراقی خواست تا به کمک در موضوع ممانعت از حمله به نیروها و تاسیسات آمریکایی و ائتلاف در این کشور ادامه دهند».
این تماس و درخواست پس از آن انجام شده که به نوشته رسانه‌های محلی چند روز پیش تعدادی راکت به برخی پایگاه‌های آمریکا در عراق برخورد کرد.
به نوشته وبگاه سی.اِن.اِن در حال حاضر حدود 5 هزار نظامی آمریکایی به همراه تعدادی از نظامیان کشورهای دیگر در ائتلاف موسوم به ضد داعش در عراق حضور دارند.
یک مسئول امنیتی ارشد آمریکا که خواست نامش فاش نشود به این شبکه گفت که هم‌اکنون تحقیقاتی توسط یک کمیته امنیتی درباره حمله راکنی به پایگاه‌های آمریکایی در بغداد و دیگر شهرهای عراق در حال انجام است و به‌زودی در اختیار دولت مرکزی این کشور قرار می‌گیرد.
دفتر اطلاع‌رسانی نخست‌وزیری عراق نیز روز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای درباره تماس تلفنی اسپر با عبدالمهدی، اعلام کرد وی درباره پیامدهای تضعیف دولت و حکومت عراق و در نتیجه تشدید هرج و مرج به واشنگتن هشدار داده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تحولات عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۵۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

خبرآنلاین نوشت: حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

گفتنی است که، در سال گذشته کشور‌های گوناگون در منطقه شاهد برگزاری انتخابات بوده‌اند. ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی را به تازگی پشت سر گذاشته، عراق پس از ۱۰ سال انتخابات شورای استانی برگزار کرد و پاکستان انتخابات پارلمانی داشت. ترکیه هم یکی از سخت‌ترین انتخابات‌های ۱۰۰ سال اخیر را که منجر به انتخاب دوباره اردوغان به عنوان رئیس‌جمهور بود از سر گذراند.

خبرآنلاین، در گزارشی با عنوان «انتخابات در منطقه جنگ زده؛ از روند نزولی «مشارکت» در ایران تا «صف بلند» رأی دادن در ترکیه / مشارکت در انتخابات پاکستان و عراق چقدر بود؟» به بررسی این انتخابات پرداخته بود که بخشی از آن را در ادامه می‌خوانید؛ «انتخابات پاکستان ماه گذشته در این کشور در شرایطی دشوار برگزار شد. ۴۸ درصد از واجدین شرایط رای دادن، در این انتخابات شرکت کردند. این در حالیست که نرخ مشارکت در انتخابات سال ۲۰۱۸، ۵۱ درصد بوده است. به‌نظر می‌رسد کاهش میزان رای دهندگان به زندانی شدن عمران خان و از هم گسیختن حزبش مرتبط است. پیش از انتخابات هم حزبی‌های عمران خان مجبور شدند به صورت مجزا وارد انتخابات شوند.

آخرین انتخابات پارلمانی که در عراق برگزار شد، از نظر تعداد شرکت‌کنندگان نتوانست دولت عراق را راضی کند. دولت عراق سال ۲۰۲۱ اعلام کرد ۶۶ درصد از واجدین شرایط شرکت در انتخابات پارلمانی، برگه رای گرفته‌اند. البته این به معنای آن نیست که همه آنها پای صندوق‌های رای رفته باشند. اما به‌هر حال کمیسیون انتخابات همان میزان ۶۶ درصد را به‌عنوان مشارکت مردم عراق در انتخابات اعلام کرد.

بیش از ۸۴ و نیم درصد از جمعیت رای‌دهندگان ترکیه در انتخابات سال ۲۰۲۳ شرکت کردند که رقمی چشمگیر به‌نظر می‌رسد. انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در ماه مه ۲۰۲۳ همزمان با انتخابات پارلمانی در راستای تعیین رئیس‌جمهور برای یک دوره پنج ساله برگزار شد. اردوغان، که نامزد اصلی حزب عدالت و توسعه بود، برای انتخاب مجدد به عنوان نامزد مشترک ائتلاف خلق، که شامل حزب حرکت ملی و دو حزب کوچک‌تر دیگر است، شرکت کرد. اتحاد ملت، متشکل از شش حزب مخالف از جمله حزب اصلی اپوزیسیون حزب جمهوری خلق، کمال قلیچ‌دار اوغلو رهبر حزب جمهوری خلق را به عنوان نامزد ریاست جمهوری معرفی کرد.»

tags # حسن روحانی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ریزش سنگ در جاده کرج - چالوس؛ ترافیک سنگین در محورهای شمالی
  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • حمله به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
  • شهادت ۱۳ نیروی ارتش سوریه در حمله داعش به استان حمص
  • حملات داعش در عراق شروع شد
  • حملات داعش در افغانستان بیش از ۱۵۰ کشته و زخمی برجای گذاشته است