Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، دکتر علی اکبر اسدی پویا همچنین موفق به ارائه بیشترین مقالات تخصصی و علمی در زمینه بیماری تشنج‌های عصبی در مجامع بین المللی شده، در این رابطه گفت: برای نخستین بار در تاریخ نام یک ایرانی در دنیا در جایگاه نخست علمی این زمینه قرار گرفته که این موضوع منجر به دستیابی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به موفقیت‌های بیشتر علمی در زمینه تحقیقات بیماری تشنج‌های عصبی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که امسال برای دومین بار تو‌انسته جایگاه پزشکی ایران و دانشگاه علوم پزشکی شیراز را در دنیا ممتاز کند، بیان کرد: کسب این مقام افتخار بزرگی برای ایران در عرصه بین المللی است. لازم به ذکر است که سایت تحقیقاتی ((expertscape)) بدون وابستگی به هیچ کشور ونهادی، نام یک پزشک ایرانی را از بین هزاران دانشمندی که در زمینه بیماری‌های صرع تحقیق داشته اند، برگزیده و به عنوان رتبه زیر یک درصد جهان معرفی کرده است.

این پزشک متخصص بیماری صرع ادامه داد: قطعا از این پس زمینه همکاری با دیگر محققان این رشته به صورت گسترده‌تر و تخصصی‌تر فراهم می‌شود.

اسدی پویا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت آشنایی با زوایای مختلف بیماری صرع، افزود:، چون علائم بیماری صرع و تشنج عصبی به یکدیگر شبیه می‌باشد نه فقط در کشور ما بلکه در تمام دنیا اشتباه تشخیصی فراوان صورت می‌گیرد.

تنها ایرانی عضو کمیته علمی انجمن جهانی صرع اظهارداشت: براساس اطلاعات و بر مبنای آمار می‌توان گفت، حدود۰، ۳۵ بیمار با تشنج عصبی و چند هزار نفر مبتلا به صرع در فارس به بیمارستان نمازی و بخش صرع مراجعه کرده اند.

رییس بخش صرع بیمارستان نمازی ادامه داد: در همین راستا با استفاده از جدیدترین روش‌های علمی موفق به شناسایی و تشخیص بیماری و در نهایت ارائه خدمات موثر در جهت پیشگیری ودرمان شده ایم.

اسدی پویا با بیان اینکه مهمترین روش تشخیص بیماری صرع، نوار مغز کامپیوتری است، افزود: از یازده سال گذشته تا کنون در ایران تشخیص این بیماری با نوار مغز کامپیوتری صورت می‌گرفته که بیمارستان نمازی شیراز هم در این رابطه یکی از فعالترین مراکز پزشکی ایران است.

او یادآور شد: به همین دلیل تعداد زیادی از بیماران تشنج عصبی و صرع به بیمارستان نمازی مراجعه کرده و مورد درمان قرار گرفتند که در این رابطه پژوهش‌های بسیاری هم بر روی آن‌ها انجام شده است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد:تعداد زیادی از بیمارانی که با تشنج مراجعه می‌کنند در واقع صرع ندارند بلکه حالتی دارند به نام تشنج عصبی که در واقع از بیماری‌های افتراقی صرع هستند.

اسدی پویا با بیان اینکه درمان صرع با درمان این بیماری کاملا متفاوت می‌باشد افزود:با توجه به اینکه دارو‌های ضد صرع هیچ اثری در درمان این بیماری ندارد و حتی ممکن است برای بیماران مضر باشد به همین منظور نیاز است بیماران به پزشک متخصص مراجعه کنند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی نخبه پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۷۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد محمدی پیش از ظهر امروز شنبه در آئین افتتاح مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان مرکز اظهار کرد: در فضاهای علمی جدید همه انتظار محقق شدن تحول را در شیوه‌های نوین آموزشی دارند و یکی از این حوزه‌های مورد انتظار، حوزه آموزش پزشکی است.

وی اضافه کرد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان یکی از واحدهایی به شمار می‌رود که در همه دانشگاه‌های این عرصه به آن توجه ویژه می‌شود و با مشارکت اساتید و دانشجویان راه‌حل‌های نوین برای توسعه آموزش پزشکی را در نظر دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان بیان کرد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان با زحمت همکاران‌مان در معاونت آموزشی دانشگاه افتتاح و فضای خوبی ایجاد شد تا از مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیأت علمی و دانشجویان برای فعالیت‌های علمی و آموزشی بهره‌مند شویم.

وی خبر داد: حاصل این اتفاق تربیت بیشتر دانشجویان در زمینه‌های مختلف پزشکی است و امیدواریم که بتوانیم شاهد رشد و بالندگی روزافزون اعضای هیأت علمی و دانشجویان علوم پزشکی آبادان در سطح کشور باشیم.

به گزارش مهر، مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آبادان شامل زیرمجموعه‌هایی همچون کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی، مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی، دفتر مستقل استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی، واحد برنامه‌ریزی درسی، واحد دانش‌پژوهی و جشنواره شهید مطهری، واحد ارزشیابی آزمون و مرکز رشد و بالندگی اساتید است.

کد خبر 6089832

دیگر خبرها

  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • ‌رویداد تخصصی بازساختی ـ پزشکی آینده در شیراز برگزار می‌شود
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز