Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@22:41:20 GMT

اصولگرایان با دو لیست می‌آیند

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۳۸۱۶۹

اصولگرایان با دو لیست می‌آیند

فرارو- بعد از پایان مهلت ثبت نام انتخابات مجلس یازهم، تکاپوی اصول‌گرایان برای بستن لیست‌ها انتخاباتی شتاب گرفت، در این بین اما به نظر می‌رسد باز هم جبهه پایداری قصد دارد مستقل از اصول‌گریان لیست بدهد، لیستی که به نظر می‌رسد تمامی افراد رادیکال اصول‌گرا را در خود جای خواهد داد.
به گزارش فرارو، علی دورانی فعال سیاسی اصول‌گرا با اشاره به اینکه خطر تشکیل تندروترین مجلس تاریخ بعد از انقلاب وجود دارد، به فرارو گفت: این نگرانی وجود دارد نیرو‌هایی وارد مجلس یازدهم شوند که تندرو باشند و از عقلانیت کافی برای اتخاذ تصمیمات مهم برخوردار نباشند و از این طریق کشور را دچار مشکل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دغدغه جدی این است که مجلس آینده باید بر اساس کارآمدی تشکیل شود نه اینکه با تکرار سهم‌خواهی‌های گذشته، اتفاقاتی روی بدهد که نتیجه‌ای جزء ضرر برای اصول‌گرایان به همراه نداشته باشد، بر این اساس باید با توجه به توانایی‌ها و مقبولیت افراد، آن‌ها در لیست شورای ائتلاف قرار بگیرند و خود را در برابر رای مردم قرار دهند.   ناصر ایمانی معتقد است جریان تندرو با لیست جبهه پایداری در انتخابات حضور پیدا خواهند کرد
جریان تندرو چگونه در انتخابات حضور پیدا می‌کند؟
ناصر ایمانی فعال‌سیاسی‌اصول‌گرا در گفتگو با فرارو با اشاره به انتشار لیست‌های انتخاباتی که منتسب به اصول‌گرایان است، گفت: این‌ها همه در حد گمانه‌زنی است و هیچ استنادی به آن‌ها نمی‌توان انجام داد، این در حالیست که برداشت بنده این است که اصول‌گرایان در تهران دو لیست اصلی خواهند داشت که لیست اول، لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب خواهد بود و لیست دوم نیز مرتبط به جبهه پایداری است.
وی افزود: در مورد لیست پایداری‌ها نکته مهم این این است که به احتمال زیاد نیمی از لیست این جریان با لیست شورای ائتلاف یکسان خواهد بود، اما آن نیم دیگر تندروهایی خواهند بود که در لیست شورای ائتلاف جایی ندارند، افرادی مانند حمید رسایی، مهدی کوچک زاده، وحید یامین پور، محمد صادق کوشکی ....هستند که بسیار رادیکال هستند، این در حالیست که باید این تندروها را در مجلس مدیریت کرد، وگرنه آن‌‌ها هزینه زیادی را بر کشور تحمیل می‌کنند.
این ‌فعال‌سیاسی اصول‌گرا در پاسخ به این پرسش که یک جریان تندروی اصول‌گرا با تابلوی جوانی به عرصه پا گذاشته و علی اکبر رائفی پور لیدری این جریان را بر عهده دارد و افرادی مانند وحید یامین پور، صادق شهبازی، احمد نادری و...از این طیف در انتخابات ثبت‌نام کردند، این جریان تا چه حد می‌تواند در انتخابات موفق عمل کند، اظهار داشت: بالاخره این جریان نیز به دنبال اهداف خودش است و با توجه به وضعیتی که کشور در آن حضور دارند، بالطبع آن‌ها شرایط را برای حضور خود مناسب می‌بینند، این افراد هیچ‌گونه جایگاهی در شورای ائتلاف نخواهند داشت، اما با توجه به قرابت و نزدیکی که با جبهه پایداری دارند، نامزدهای این طیفی که شما به آن اشاره کردید، در قالب لیست پایداری‌ها در تهران و کلان‌شهرها در انتخابات مجلس یازدهم حضور پیدا خواهند کرد.   بیشتر بخوانید: پایداری‌ها وصله ناجور پازل وحدت اصولگرایان؟ هشدار محبیان به اصولگرایان: به تندروها باج ندهید
مردم اقبالی به تندروهای اصول‌گرا نخواهند داشت
ایمانی با ابراز تردید نسبت به اقبال مردم به جریان‌های تندروی اصول‌گرا، بیان داشت: با توجه به فضایی که امروز در کشور وجود دارد به اعتقاد بنده اصول‌گرایان برنده انتخابات مجلس هستند، البته ذکر این نکته ضروری است که لیست شورای ائتلاف مورد توجه مردم قرار خواهد بود و مابقی لیست‌ها چندان مورد عنایت مردم قرار نمی‌گیرد، هرچند ممکن است که در بعضی مواردی از لیست‌های پراکنده نیز عده‌ای هم رای بیاورند.
وی با اشاره به اینکه به احتمال فراوان اصول‌گرایان با دولیست در تهران حضور پیدا خواهند کرد، گفت: مابقی لیست‌هایی که در تهران اعلام موجودیت می‌کنند، پراکنده خواهند بود و نمی‌توان روی آن‌ها حساب باز کرد، از طرفی اصول‌گرایان نباید بیش از این به پایداری‌ها اصرار کنند که به وحدت بپیوندند، چرا که آن‌ها تصمیم خود را گرفته‌اند و قصد دارند در تهران با لیست مختص به خود در انتخابات حضور پیدا کنند.
این ‌فعال‌سیاسی در پاسخ به این پرسش که برخی از اعضای تندرو جبهه پایداری مدعی هستند این جریان از اصول‌گرایی عبور کردند و خود را دیگر در این چارچوب تعریف نمی‌کنند، گفت: به اعتقاد بنده این حرف‌های بیشتر از روی هیجان و بازی با افکار عمومی زده می‌شود تا از روی منطق و تعقل، چرا که وقتی از مفهوم اصول‌گرایی و اصلاح‌طلبی صحبت می‌کنیم، مراد از آن مفهوم ایدئولوژیک است و این تعریف، یک معنای ثابت دارد و هرکسی نمی‌تواند از خود یک تعریف دلبخواهی و جداگانه ارائه دهد.   باید دید آیا رائفی پور می تواند تاثیرگذاری خاصی را در روند انتخاباتی اصول گرایان داشته باشد
وی افزود: وقتی از اصول‌گرایی حرف زده می‌شود، یعنی اینکه ما به آرمان نظام و انقلاب، ولایت فقیه، قانون اساسی، منافع کشور و.... پایبند هستیم وآن‌ها را قبول داریم، حال در این بین از لحاظ سیاسی قرائت افراد از اصول‌گرایی فرق می‌کند، اما این به آن معنا نیست که آن‌ها از اصول‌گرایی عبور کرده‌اند، از سویی چنین حرفی از نظر من هیچ‌گونه پایه و اساسی ندارد.
ایمانی اضافه کرد: این افراد رادیکال و تندرو هستند، اما باز هم به اعتقاد بنده در جریان اصول‌گرایی قرار می‌گیرند ومردم نیز آن‌ها را با تابلوی اصول‌گرایی می‌شناسند، بنابراین باید گفت، شورای ائتلاف باید سعی کند، بهترین نفرات را برای قرار گرفتن در لیست مد نظر قرار دهد و نباید به خواسته‌های این جریان تندرو میدان داد چرا که آن‌ها در انتها می‌خواهند، مقاصد خود را دنبال کرده و بقیه را دنباله روی خود کنند.
این ‌فعال‌سیاسی اصول‌گرابا تاکید بر اینکه پایداری‌ها در باطن راضی به محوریت محمد باقر قالیباف در انتخابات مجلس از سوی اصول‌گرایان نیستند، بیان داشت: به همین علت‌ است که در این چند روز مشاهده می‌کنیم، اعضای پایداری مدام مصاحبه می‌کنند که اصول‌گرایان باید از زیاده‌خواهی خود کم کنند، در حالیکه عکس این موضوع صادق است و این تندورها هستند که با زیاده‌خواهی‌های خود جریان اصول‌گرایی را از وحدت دور می‌کنند، از نظر بنده جریان تندرو به هیچ عنوان دنبال وحدت نیست و دوباره به مانند مجلس نهم، آن‌ها لیست مورد نظر خود را در تهران ارائه خواهند داد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: اصول گرایان جبهه پایداری تندروها جریان رادیکال رائفی پور یامین پور انتخابات مجلس انتخابات اسفند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۸۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامرضا نوری قزلجه، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

بنابر گزارش مهر، وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901989

دیگر خبرها

  • اعلام فهرست کاندیداهای شورای وحدت اصولگرایان برای دور دوم انتخابات مجلس
  • اعلام لیست انتخاباتی دور دوم شورای ائتلاف و جبهه پایداری
  • لیست نهایی جبهه انقلاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • لیست نهایی جبهه انقلاب جهت مرحله دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • لیست ۱۶ نفره جبهه پایداری و شورای ائتلاف منتشر شد
  • اعلام لیست شورای ائتلاف و جبهه پایداری در دور دوم انتخابات
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • شانا و جبهه پایداری در جستجوی ۳ کاندیدا /لیست مشترک قطعی شد؟
  • ۱۰ کاندیدای مشترک در سه لیست انتخاباتی تهران /کدام نامزدها خط خوردند؟ +جدول