Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، محمدجواد اشرفی، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خوزستان در جمع خبرنگاران درخصوص تخلیه فاضلاب بیمارستان‌ها به رودخانه، اظهار کرد: ۳ بیمارستان در خوزستان وجود دارد که سیستم تصفیه فاضلاب آن‌ها دچار مشکل شده است که دو بیمارستان در حال بازسازی هستند و در یک مورد تاکنون اقدامی صورت نگرفته است و به شبکه فاضلاب شهری تخلیه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیمارستان گلستان اهواز دارای دو سیستم تصفیه فاضلاب است که یک سیستم آن در مدار است و یک سیستم دیگر در حال بازسازی و احیا است و با پیگیری‌های صورت گرفته به‌زودی در مدار قرار می‌گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خوزستان عنوان کرد: فاضلاب بیمارستان امیدیه وارد شبکه فاضلاب شهری می‌شد که سیستم تصفیه فاضلاب را بازسازی کامل انجام دادند و امروز در مدار قرار گرفت. بیمارستان حضرت زینب ماهشهر و بیمارستان لالی که از بیمارستان‌های مقیاس کوچک هستند فاقد سیستم تصفیه هستند که با پیگیری‌های انجام شده اعتبار لازم برای پکیج‌های تصفیه فاضلاب تأمین شد و در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته است.

اشرفی با اشاره به مشکل نبود سیستم تصفیه فاضلاب شهری در برخی شهرها، اظهار کرد: در بخشی از شهر اهواز، آبادان و خرمشهر تصفیه‌خانه‌ها تا حدود ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشتند و تصفیه‌خانه فاضلاب شهر شادگان نیز امسال وارد مدار می‌شود.

این مسئول با اشاره به وضعیت نامناسب فاضلاب در شرق اهواز، افزود: تصفیه‌خانه مجهز شرق اهواز برای بهره‌برداری در انتظار تکمیل شبکه جمع‌آوری است که مقرر شد طی ۲ ماه آینده حدود ۸۰ هزار مترمکعب از پساب‌های شهری که در حال حاضر وارد رودخانه می‌شوند از طریق این کلکتور به تصفیه‌خانه شرق اهواز با ظرفیت ۱۲۰ هزار مترمکعب در روز تخلیه شوند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خوزستان عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد آب شرب مصرفی شهروندان اهوازی از منابع بالادستی وارد شبکه آب شهری می‌شود که متأثر از آلودگی‌های شهر اهواز نیست اما جوامع روستایی پایین‌دست از این آب برداشت می‌کنند که قطعاً اثرات آن دامن‌گیر مردم می‌شود. همچنین با ورود مقام معظم رهبری و دستگاه قضایی به این موضوع این نوید داده می‌شود که ظرف ۳ سال آینده شاهد رفع مشکل فاضلاب در شهر اهواز خواهیم بود.

کد خبر 470907 برچسب‌ها استان خوزستان سازمان حفاظت محیط زیست

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان خوزستان سازمان حفاظت محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۹۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان در نشستی، مسائل و چالش‌های تصفیه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس را بررسی کرد.

امروز جمعه (۱۴ اردیبهشت ماه) نشست بررسی مسائل و چالش‌های تصفیه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس در محل پروژه، به ریاست مهدی دوستی استاندار هرمزگان و با حضور مدیرعامل آبفا، مدیران و کارشناسان اجرایی پروژه برگزارشد.

استاندار هرمزگان پروژه تصفیه فاضلاب را یکی از نیازهای اساسی شهر بندرعباس دانست و گفت: پیشرفت پروژه قابل قبول است و سه فاز از پروژه به پایان رسیده است، سه فاز دیگر هم پیشرفت مناسب و مطابق برنامه دارند. به مردم قول دادیم، امسال پایان این پروژه و تحقق مطالبه به‌حق‌شان باشد، در این جلسه با جزییات مراحل فازهای اجرایی بررسی شد، یکسری مشکلات هم وجود دارد، از جمله ثبت سفارش و مسائل ارزی که برای تامین آن از تهران پیگیری خواهیم کرد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار کرد: فاز چهارم طرح به‌عنوان فاز اصلی در حوزه مهندسی، برق، تامین ابزارهای دقیق چند مسأله دارد که در این جلسه مشترک درباره چالش‌ها بحث و بررسی خوبی انجام شد و تصمیم‌ها هم برای تأمین برق این پروژه گرفته شد. چون پروژه در انتهای کار قرار دارد باید شبکه انتقال قدرتش دیده شود که با تعریف مسیر دسترسی بدون معارض می‌توانیم برق را تا محل پروژه تامین کنیم. 

دوستی به سه مسأله مهم فاضلاب بندرعباس اشاره و تاکید کرد: ریختن مستقیم فاضلاب از برخی محلات به خورها، فرسودگی خطوط و افزودن برخی تأسیسات برای رفع آلودگی، مسائل مهم ساماندهی فاضلاب هستند که در این جلسه مشترک بحث و مصوب شد از ۱۳۰ کیلومتر لوله و شبکه فرسوده، در فاز اول ترمیم و نوسازی ۳۸ کیلومتر به فوریت آغاز شود. 

وی ادامه داد: پروژه ایجاد شبکه فاضلاب در محلاتی که فاضلاب‌شان مستقیم به خورها می‌ریزد و در طرح اولیه فاضلاب هم دیده نشده‌، با تأمین اعتبار از محل مولدسازی املاک دولت به سرعت آغاز خواهد شد تا بتوانیم ۱۸ ماه آینده بخش عمده‌ای از فاضلابی را که به خورها ریخته می‌شود جمع‌آوری کنیم.

استاندار هرمزگان با اشاره به اهمیت ساماندهی فاضلاب شهرک پیامبر اعظم بندرعباس، گفت: در ماه‌های آینده این پروژه ازطریق سرمایه‌گذار با اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومان شروع می‌شود تا پرونده فاضلاب شهر بندرعباس برای بلندمدت بسته شود. 

وی با اشاره به افتتاح ۳۰۰۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال و بهره‌برداری از ۱۵۰۰ واحد دیگر در سال ۱۴۰۴ در شهر بندرعباس، توضیح داد: با توجه به پروژه ۱۵ هزار واحدی شهر بندرعباس و برخی شهرک‌های مسکونی و اضافه شدن حجم فاضلاب، افق طرح تصفیه فاضلاب، بلندمدت و جامع دیده شده است. 

استاندار هرمزگان پیش از این نشست، با حضور در تصفیه‌خانه شهر بندرعباس از طرح فاز یک، فاز دو و فاز چهار این پروژه بازدید و به‌مناسبت روز کارگر از کارگران این مجموعه با اهدای گل تجلیل کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب چیست؟
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود