Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، برخی با بزرگ‌نمایی نقاط ضعف عملکرد دولت و نظام و مطرح نمودن برخی از ناکارآمدی‌های موجود، درصدد مایوس کردن مردم از شرکت در انتخابات هستند. ولی واقعا در صورت عدم اقبال مردم برای شرکت در انتخابات؛ چه کسانی انتخاب و وارد مجلس می شوند؟

به گزارش خبرگزاری برنا؛ این افراد به لحاظ انگیزه و مقصود متفاوتند و در دو گروه جای می‌گیرند و بر همین مبنا، نمی‌توان بر همه آنها حکم واحدی جاری ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دسته اول بی‌تردید کسانی هستند که با انقلاب اسلامی و مردم مسلمان آن از ابتدا مشکل داشته‌اند و اکنون که به جهت مشکلات موجود و بخصوص مشکلات معیشتی و تنگناهای اقتصادی، زمینه‌ها و فرصت‌هایی برای دوری مردم از نظام فراهم شده، این گروه درصددند بر آتش این تنور بدمند و فاصله مردم را با حکومت عمیق‌تر و بیشتر کنند. در این نوشتار قصد پرداختن و تشریح مقاصد و مسیر این گروه را نداریم. مردم نیز مکررا در طی چهل سال گذشته با این جماعت مرزبندی مشخصی داشته‌اند.

اما دسته دوم که مورد بحث و مخاطب ما در این مجال هستند، نیروهای علاقه‌مند و دلسوز نسبت به آینده و سرنوشت کشور و میهن هستند ولی در وضعیت موجود حضور خود را در انتخابات فاقد اثربخشی لازم می‌دانند، این افراد سال‌هاست که با وجود تغییر شرایط همواره دغدغه‌های مهم خویش منجمله، پیشرفت و سرفرازی میهن، حفظ فرهنگ اسلامی و ایرانی، اخلاق، معنویت، مدنیت، آزادی و امنیت را حفظ نموده و برای دستیابی به آنها از هیچ تلاشی فروگذار نبوده و نیستند.

پرسش مهم از این گروه از جامعه، این است که آیا عدم حضور آنها در انتخابات، منجر به واگذار کردن فرصت به اقلیتی زاویه‌دار با معیارها و اصول اسلامی و اصل جمهوریت نظام جمهوری اسلامی نیست؟ که در صورت بلارقیب بودن به قهرمانان تصنعی صحنه انتخابات و درنهایت به اعضای یکی از قوای تصمیم گیرنده برای حال و آینده کشور، بدل خواهند شد که خطر و آسیبی که از این حیث متوجه کشور و جامعه خواهد شد، برای هیچکس قابل انکار نیست.

ازسوی دیگر آنچه از قواعد عقلی و شرعی برمی آید این است که حتی اگر راه ورود بهترین‌ها به عرصه رقابت بسته باشد با این وجود باز هم کسانی خواهند بود که حضورشان مانع از حضور و ورود افراد فاقد انگیزه و فاقد صلاحیت کشورداری و تقنینی به قوه مقننه باشد، بنابراین نباید در هیچ شرایطی و حتی با وجوده مشکلات موجود، از شرکت در انتخاب وکلای خویش پا پس کشید.

عدم مشارکت گسترده مردم به هر دلیلی که باشد، به مفهوم گام نهادن ناخواسته در مسیر دشمنان ایران است. همه باید از شورای نگهبان و مجریان انتخابات بخواهیم افراد صاحب نظر و صلاحیتدار را تشویق به ادامه حضور و رقابت سالم بکنند و اصل موضوع شرکت همگانی در انتخابات را با همه دشواری‌های آن، وجهه همت خویش قرار دهند. آنچه مهم است این است که مردم در انتخاب نمایندگان خود آگاهانه و دلسوزانه مشارکت کنند و این امر را دغدغه خود بدانند و به کسانی رای دهند که صدای آنها هستند و در جهت سامان بخشیدن به وضعیت کنونی کشور، قادر به ایفای نقش موثر هستند. دستگاه‌های تاییدکننده صلاحیت نیز یقینا با پرهیز از تنگ‌نظری‌ها، راه را برای مشارکت گسترده مردم که بارها مدنظر مقام معظم رهبری قرار گرفته، تسهیل خواهند کرد.

منبع: روزنامه جمهوری اسلامی

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات انتخابات مجلس دولت شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۱۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۱۵ استان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید محمدتقی شاهچراغی در جلسه شورای اداری شهرستان ورامین با اشاره به آمادگی برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در کشور اظهار داشت: عوامل برگزاری انتخابات در کشور روی انتخاب اعضای شعب و هیات اجرایی دقت لازم را رعایت کنند که هیچ شائبه وجود نداشته باشد.

معاون وزیر و رئیس ستاد انتخابات کشور افزود: وعده صادق اتفاق بی نظیری بود و هنوز زوایای این عملیات مشخص نشده است و اخیرا برخی از تحلیلگران آنها به عظمت این عملیات اعتراف می‌کنند و این عملیات با قدرت ایمان انجام گرفت و جامعه استکباری با همه تمهیدات پیش بینی کرده شکست سختی خورد.

وی خاطرنشان کرد: آن چیزی که عملیات وعده صادق را عملی کرد پشتیبانی مردم بود و با همین پشتیبانی همه مشکلات را حل می‌کنیم.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیدا‌های حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

هفتم خرداد شروع به کار مجلس دوازدهم اعلام شده است.

دیگر خبرها

  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • راهیابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • آمادگی ستاد انتخابات لرستان برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • انتخابات در خرم‌آباد و چگنی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۱۵ استان برگزار می‌شود
  • خبر مهم وحیدی درباره مرحله دوم انتخابات مجلس