Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست خبری برنامه شامگاهی «خونه اینجاست» سه شنبه ۲۶ آذرماه در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.

در این نشست مسعود احمدی افزادی مدیر شبکه هفت سیما، مهدی خلجی مدیرگروه مهارت‌های تخصصی و عمومی شبکه هفت سیما، مریم فیروزی تهیه کننده، فوژان احمدی مجری، حمید پارسا مجری و گزارشگر حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مریم فیروزی یکی از تهیه کنندگان برنامه «خونه اینجاست» در ابتدای جلسه بیان کرد: این برنامه از روز یکشنبه اول دی ماه به مدت یک ساعت روز‌های شنبه تا چهارشنبه روی آنتن شبکه هفت می‌رود. مدت هاست تلاش می کنیم این برنامه را بسازیم. در فضایی که برای این برنامه تدارک دیده ایم جرات کردیم وارد فضای جدیدی بشویم. این برنامه شامگاهی در حوزه مهارت‌های اجتماعی تدارک دیده شده است و برای تمام افراد جامعه دیدنی و سرگرم کننده و شاد کننده است. دو کار متفاوت قرار است در این برنامه انجام دهیم و آیتم‌های متفاوتی نیز طراحی کرده ایم که مخاطب محور است و تمام امید ما این است که دیده شویم و واکنش مردم را بگیریم. همچنین آیتم‌های پیش بینی شده را نیز خودمان تدارک دیده ایم. مردم خودشان را بیشتر از برنامه‌های معمول در برنامه ما خواهند دید.

مهدی خلجی مدیرگروه مهارت‌های تخصصی و عمومی شبکه هفت سیما در ادامه عنوان کرد: مجوز ساخت این برنامه در اسفند ۹۷ صادر شد و جریان فکری از همان جا آغاز به کار کرد که ما باید چه کار‌هایی انجام دهیم. تاکید مدیر شبکه بر متفاوت بودن این برنامه بود که اگر بخواهیم برنامه‌ای بسازیم باید خانواده محور با رویکرد مهارت اجتماعی باشد که همه شبکه‌ها این برنامه‌ها را دارند و ما باید یک کار ویژه انجام دهیم. ایده‌های مختلفی مطرح شد و افراد جوانی برای این کار آمدند.

وی در ادامه گفت: از حدود دو ماه پیش چارچوب منسجمی را تشکیل دادیم که قرار است این برنامه زنده روی آنتن برود. برنامه‌ها از همان ابتدا نگاه و انتظارات مخاطب را متفاوت می‌کند که مخاطب با آن ارتباط بگیرد و برایش سوال پیش بیاید. همچنین با برنامه تعامل داشته باشند. از دکور تا خود برنامه، مدیر محترم ایده‌هایی به ما ارائه دادند و ما چون برنامه زنده است دشواری‌هایی هم داریم. فرم این برنامه نو است و تلاش می‌کنیم که جذاب باشد. نگاه و رویکرد اصلی این برنامه نگاه به لایه‌های واقعی و کف جامعه‌ای است که داریم و در برنامه‌های مختلف سیما دیده نشده است. ما به مسائلی ورود کردیم که بقیه به آن نپرداخته بودند.

فوژان احمدی نیز در سخنانی بیان کرد: خوشحالم که شرایط این نشست فراهم شد که خود می‌تواند نقطه قوت این برنامه باشد. خوشحالم در شبکه آموزش که مدیرانی دغدغه‌مند و محتوامحور دارد، هستم. مدیرانی که اعتماد به جوانان می‌کنند. من قبلا تجربه حضور در برنامه‌های خانواده محور را داشته ام، اما دغدغه ما این بود برنامه‌ای متفاوت بسازیم چرا که دغدغه خانواده‌ها نیز تغییر کرده است و اگر برنامه جدید نباشد، مخاطب را از دست می‌دهیم. سعی کردیم تمام آیتم‌ها تازگی داشته باشد. ضمن اینکه در شبکه‌های سیما برنامه شبانه گفتگو محور و خانوادگی نداریم. من فکر می‌کنم این برنامه محفل خوبی می‌تواند برای خانواده‌ها باشد.

تهیه کننده «خونه اینجاست» در ادامه با اشاره به اینکه آن چیزی که سرمایه اصلی و اصیل ما ایرانیان است خود ما هستیم، عنوان کرد: این دفعه به جای مطالبه از مسئولان از خودمان مطالبه کنیم و از خودمان نیز یاد بگیریم. این بار دوربین را برگردانده ایم به سمت مردم؛ نه مسئولان در برنامه ما هستند و نه کارشناسان به صورت همیشگی. شاید من برنامه ساز قبلا جرات ساخت این برنامه را نداشتم، اما در جلسه‌ای که با مدیر شبکه داشتیم به ما کمک کرد، وارد فاز دیگری از برنامه سازی شویم و سعی کنیم وظیفه رسانه‌های خود را که جلوتر از نیاز داشتن است، انجام دهیم و من جرات ساخت این برنامه را پیدا کردم.

مسعود احمدی افزادی مدیرشبکه هفت نیز در سخنانی مطرح کرد: همه ما با تمام دشواری‌ها در حوزه رسانه می‌خواهیم یک قدم به سمت جلو برداریم. ما در حوزه شبکه آموزش در دوره جدید به دنبال مهارت هستیم. شعار ما مردم، آموزش و مهارت است. دانایی مبتنی بر توانایی می‌تواند ما را به جایی برساند، اما متاسفانه ما مملو از دانش‌های صرف و محصور شدیم. از دانایی کمی دور شده ایم و کمی بیشتر به سمت خوانش رفتیم.

وی افزود: ما در شبکه هفت به سمت مهارت حرکت کرده ایم. در برنامه «خونه اینجاست» می‌خواهیم بحث مهارت‌ها را مطرح کنیم. این برنامه بنا ندارد مشابه سایر برنامه‌های هم عرض خودش باشد و می‌خواهد فاصله با مردمی که از جنس کار و خیابان هستند، کمتر کند. مردم باید خودشان را در برنامه ببینند و این حق را دارند. باید یاد بگیریم که از مخاطب یاد بگیریم.

فیروزی در ادامه نشست اظهار کرد: شاید همه من را به عنوان تهیه کننده برنامههای علمی بشناسید، اما زمانی که پیشنهاد این برنامه از سوی مدیر شبکه به من شد در ابتدا کمی نگران کننده بود، اما تجربه من در این مدت محدود نشان داد که نگاه کردن به آدم‌ها ابتدا ساده است، اما وقتی به آن‌ها دقت می‌کنیم، می‌بینیم هر کدام از آن‌ها داستان و زندگی متفاوتی دارند.

وی یادآور شد: اگر ما قرار است نسخه‌ای بپیچیم که به درد مردم کشور خودمان بخورد باید این نسخه‌ها را از مردم موفق خودمان یاد بگیریم. ما در حوزه تولید فکر در علوم انسانی کمی مشکل داریم. تئوری‌ها و تفکرات اصولی که باید مبنای تدریس دانشگاهی باشد نتوانستیم تولید کنیم و می‌خواهیم نشان دهیم می‌توان این موضوع را از مردم یاد گرفت. باید از مردم یاد بگیریم و از متفکران دانشگاهی می‌خواهیم از مردم یاد بگیرند و همچنین نسخه‌هایی را به کار ببریم که خودی باشد.

مجری برنامه «خونه اینجاست» در پاسخ به این پرسش که سطح پایین آوردن کلام در اجرای برنامه تا چه حد است، گفت: من کار‌های دوستانم را با دقت در تلویزیون دنبال می‌کنم. چیزی که من در این سال‌ها یاد گرفتم این است که ما نماینده رسانه هستیم و رسانه مکانی مقدس و امکان کم نظیری است که به فردی داده می‌شود. اینکه من مطالبه شخصی و تحلیل‌های فردی خود را روی آنتن بیاورم، اولین اشتباه یک مجری است. ما اول باید رسانه را خوب بشناسیم و الگوی اخلاق، ادب، تعامل، فرهنگ و... باشیم. موج جوانگرایی راه افتاده است و برخی از دوستان راه را اشتباه می‌روند. آن‌ها محور برنامه نیستند و برخی مجریان خود منشا دعوا هستند و اگر اتفاقی ناخواسته و یا اشتباهی رخ بدهد همه باید جوابگو باشند. افراد باید از ما الگو بگیرند. همان گونه که ما از مجریان برنامه‌ها در سال‌های گذشته که برنامه اجرا می‌کردند، الگو گرفتیم. اگر ما با ادبیات درست صحبت کنیم کسی نمی‌تواند بر ما خورده بگیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۴۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال

استاندار کردستان در شورای برنامه‌ریزی استان در سنندج اظهار کرد:  جهش تولید با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردمی تکلیفی است که مقام معظم رهبری در سال‌جاری از ما مطالبه کرده‌ان و این مهم بدون مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و رفع مشکلات محقق نمی شود.

اسماعیل زارعی‌کوشا افزود: در کنار جهش تولید موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

وی با تاکید براینکه مسئولان باید زمینه را برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال فراهم سازند، بیان کرد: جامعه دانشگاهی و جوانان متخصص در هر حوزه باید دسترسی لازم را به برنامه‌هایی که دستگاه‌های دولتی ارائه می‌کنند داشته باشند تا در مورد آن نظر دهند.

کردستان ظرفیت ایجاد بندر خشک را دارد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: استقبال از افتتاح راه آهن نشان می‌دهد این ظرفیت در قالب بندر خشک در این استان وجود دارد که باید از آن به نحو احسن استفاده شود.

کیومرث حبیبی با بیان اینکه خیلی از محصولات که در کردستان تولید و یا از کشور عراق وارد می‌شود از طریق بندر خشک به سایر نقاط دور و نزدیک کشور ارسال می‌شود، گفت: از کردستان به سمت دورترین نقاط ایران زاهدان و از آنجا به پاکستان و ... محصولاتی که تولید می‌شود صادر خواهد شد.

 وی بیان کرد: قرارداد ۷ هزار تن غلات و ۴۰۰ هزار تن سیمان با کشور عراق بسته شده و از طریق سیستم راه آهن در حال انتقال به مرز شلمچه است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • سیروس همتی مجری شبکه آموزش شد
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • تعویض ششم اوسمار کاملا بی نتیجه بود!
  • عمل به شعار سال و مردمی شدن اقتصاد نجات‌بخش تولید است
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • «غرغر خان» به باغ شادونه رسید/ یک ماجرای جدید